Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   propunere (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5951)

anita 14.04.2009 10:26:14

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 128455)
Ce ar fii ca in aceasta saptamina sa facem rugaciunea zilnic?
Pare o idee buna?
Doamne ajuta!:25:

Draga Nina , mi se pare normal sa ne rugam in fiecare seara ,fiecare dupa puteri.
Daca alegem numai doua zile pe saptamina si uitam sau nu putem din anumite motive ,cand sa ne mai rugam,nu mai ramine nici o zi din saptamina.
Dar rugandu-ne in fiecare seara ,chiar daca unii mai uita ,tot se gasesc destui care sa se roage.
Eu am mai spus la cunostinte de aceasta rugaciune comuna ,la ora 10 seara ,trebuie sa fim uniti macar in rugaciune.
Acum avem nevoie mai mult decat oricand de rugaciune ,mai ales ca se pregateste un referendum.

anita 14.04.2009 10:28:02

Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu ,miluieste-ne pe noi !

cristiboss56 14.04.2009 10:52:08

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 128496)
Draga Nina , mi se pare normal sa ne rugam in fiecare seara ,fiecare dupa puteri.
Daca alegem numai doua zile pe saptamina si uitam sau nu putem din anumite motive ,cand sa ne mai rugam,nu mai ramine nici o zi din saptamina.
Dar rugandu-ne in fiecare seara ,chiar daca unii mai uita ,tot se gasesc destui care sa se roage.
Eu am mai spus la cunostinte de aceasta rugaciune comuna ,la ora 10 seara ,trebuie sa fim uniti macar in rugaciune.
Acum avem nevoie mai mult decat oricand de rugaciune ,mai ales ca se pregateste un referendum.

Rugăciunea nu o facem mai ales că. . . , rugăciunea nu se face interesat , pentru a obține ceva pur lumesc, rugăciune este permanența legăturii noastre cu Dumnezeu .
Rugăciunea făcută din "nevoie", este falsă și artificială !

anita 14.04.2009 11:05:15

Cristi ,eu am inteles ca ne rugam sa ne salvam sufletele ,pe ale noastre si ale celorlalti ,sa ne lumineze Dumnezeu ca natie.
Nu am cerut nimic material.

cristiboss56 14.04.2009 11:20:12

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 128505)
Cristi ,eu am inteles ca ne rugam sa ne salvam sufletele ,pe ale noastre si ale celorlalti ,sa ne lumineze Dumnezeu ca natie.
Nu am cerut nimic material.

Așa da, dar nu musai pentru referendum ! Nu pentru un eveniment în sine, la asta făceam referire .

emanuel2007 14.04.2009 15:15:24

io zic ca si referendumu e dupa voia lui Dumnezeu ... e o dovada ca nu suntem momâi ...

Anca-Miha 14.04.2009 15:47:47

Mai bine sa ne rugam fara sa ne punem bete in roate.
Eu m-am rugat si pentru bunuri materiale, ce-i drept nu pentru mine, si au venit neasteptat de repede. Cine spune ca nu avem voie sa ne rugam si pentru acestea, daca aproapele nostru duce lipsa de multe? Oare nu sunt tot ale lui Dumnezeu toate?
Cateodata simt ca ne limitam, ne controlam unii pe altii si nu e bine. Daca cer ceva ce nu-mi sau nu-i foloseste, si asa nu primim.
Sa avem grija sa nu ne limitam doar la a sti cum e bine, fara sa aplicam in viata noastra de zi cu zi ceea ce stim, caci asta ne transforma in farisei. Din cand in cand sa ne punem si pe noi insine sub lupa si sa vedem daca facem ceea ce predicam pe aici... si poate a ceea ce vom constata nu e tocmai satisfacator.

patinina34 14.04.2009 18:57:58

Haideti sa fim ca cele 5 fecioare intelepte cu candela aprinsa!:53:

ory 14.04.2009 19:57:12

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 128534)
Mai bine sa ne rugam fara sa ne punem bete in roate.
Eu m-am rugat si pentru bunuri materiale, ce-i drept nu pentru mine, si au venit neasteptat de repede. Cine spune ca nu avem voie sa ne rugam si pentru acestea, daca aproapele nostru duce lipsa de multe? Oare nu sunt tot ale lui Dumnezeu toate?
Cateodata simt ca ne limitam, ne controlam unii pe altii si nu e bine. Daca cer ceva ce nu-mi sau nu-i foloseste, si asa nu primim.
Sa avem grija sa nu ne limitam doar la a sti cum e bine, fara sa aplicam in viata noastra de zi cu zi ceea ce stim, caci asta ne transforma in farisei. Din cand in cand sa ne punem si pe noi insine sub lupa si sa vedem daca facem ceea ce predicam pe aici... si poate a ceea ce vom constata nu e tocmai satisfacator.

Mare,mare adevar graiesti!!!

oana_maria 21.04.2009 21:00:28

ma voi alatura si eu acestui grup.
propun sa ne rugam si pt fratii nostri de peste Prut care trec printr-o perioadac dificila...

Crestin_Simona 21.04.2009 21:23:32

Citat:

În prealabil postat de oana_maria (Post 129769)
ma voi alatura si eu acestui grup.
propun sa ne rugam si pt fratii nostri de peste Prut care trec printr-o perioadac dificila...

Am o intrebare? Nu ar trebui sa avem totusi Binecuvantarea unui parinte? Nu stiu de ce, dar mi se pare ca ar fi mult mai bine.

Trandafir_Alb 21.04.2009 23:56:59

Asa da...

...cand ma gandeam si eu sa las forumul ca sunt unii cufundati in discutii aprinse si eu oricum nu fac fata, gasesc ceva ce ne poate apropia. Eu zic sa facem rugaciunea in fiecare seara, ca nu mai e timp de pierdut...si intr-un final, cu asta vom ramane si asta va fi singura noastra arma: rugaciunea!
Ne vedem deci in fiecare seara la ora 22:00 !

patinina34 22.04.2009 00:01:19

Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb (Post 129849)
...cand ma gandeam si eu sa las forumul ca sunt unii cufundati in discutii aprinse si eu oricum nu fac fata, gasesc ceva ce ne poate apropia. Eu zic sa facem rugaciunea in fiecare seara, ca nu mai e timp de pierdut...si intr-un final, cu asta vom ramane si asta va fi singura noastra arma: rugaciunea!
Ne vedem deci in fiecare seara la ora 22:00 !

[COLOR=red]Hristos a Inviat![/COLOR]
Cine se aprinde in discutii, trebuie lasati sa discute, daca asta vor.

Formul are un alt scop, totusi, de a informa prin intrebari puse de oameni, membrii, de a ne lamuri in anumite privinte.

Ne intilnim zilnic in rugaciune.

cristiboss56 22.04.2009 00:05:05

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 129851)

Formul are un alt scop, totusi, de a informa prin intrebari puse de oameni, membrii, de a ne lamuri in anumite privinte.

Apropo de discuții, ai fost făcută praf, la Topicul cu și despre necuvântătoare ! ! !
Deci la 22 precum Trandafirul Alb dorește . Doamne ajută ! +

Trandafir_Alb 22.04.2009 00:05:05

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 129851)

Adevarat a Inviat !
Asa e, nu am vrut sa spun ca e ceva rau sa se discute aprins, doar ma simteam departe de a ma putea implica si eu in asa discutii.

cristiboss56 22.04.2009 00:07:29

Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb (Post 129855)
Adevarat a Inviat !
Asa e, nu am vrut sa spun ca e ceva rau sa se discute aprins, doar ma simteam departe de a ma putea implica si eu in asa discutii.

Ești o finuță !

Trandafir_Alb 22.04.2009 00:16:42

Nu zic decat : multumesc !

patinina34 22.04.2009 00:22:10

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 129854)
Apropo de discuții, ai fost făcută praf, la Topicul cu și despre necuvântătoare ! ! !

Eu nu raspund la provocari.
Nu am fost facuta praf, nu am mai raspuns si gata, deoarece eu am postat cele doua rase diferite de caini, fara comentarii.

Deci, cum puteam fii facuta praf?
Dar, daca pentru tine asta inseamna, foare bine! Uite ai un motiv sa te bucuri a treia zi de Pasti!

Ca nu exista rasele respective? Este definitia data pentru cele 2 rase.
Celulele nervoase nu se regenreaza, Cristi, deci atentie mare la a le irosi in mod inutil.
Exista!
Deci....e un subiiect fara cap si fara coada, ceea ce inseamna ca am pierdut interesul in a raspunde, atita tot!

veilur 25.04.2009 12:27:25

Citat:

În prealabil postat de catalinabalhui (Post 125096)
[...]Ce parere aveti daca la ora 22.00 in fiecare seara (sau cand considerati ca ati fi mai linistiti)am inalata cu totii, in acelasi timp o rugaciune catre Dumnezeu.Eu va propun rugaciunea Imparate ceresc, cred ca o cunoatem cu totii.Astept parerile voastre.
Doamne ajuta!

Parerea mea este ca imi suna a secta treaba asta, nu ca ai fi tu sectara, insa eu asa imi suna. Cum adica sa ne rugam toti la aceeasi ora? Rugaciunea e o conferinta? Poate o fi si nu stiam eu, sau or fi mai multe moduri de a te ruga, nu ma pricep...Dar ce m-a amuzat complet a fost replica trandafirului alb:
Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb
[...]Ne vedem deci in fiecare seara la ora 22:00!

Voi chiar meditati in fiecare seara la rugaciune la comun? Uaaau, asta chiar ca e tare!

veilur 25.04.2009 12:36:59

Fiti atenti ca i-am gasit si o denumire: "rugaciunea in retea"! Nu-i asa ca suna interesant? :1: Ne dam IP-urile intre noi, le bagam la adresa serverului, ne logam toti la aceeasi ora, (eventual ne dam si telefoane intre noi de confirmare), iar dupa asta nu ne ramane decat sa dam toti "connect" in acelasi timp si sa intram pe server si sa-i dam drumu la treaba. Va da-ti seama ce poate iesi? Putem face si scor sau punctaj, fiecare cu recordu lui:3:

cristiboss56 25.04.2009 12:44:42

Citat:

În prealabil postat de veilur (Post 130831)
Fiti atenti ca i-am gasit si o denumire: "rugaciunea in retea"! Nu-i asa ca suna interesant? :1: Ne dam IP-urile intre noi, le bagam la adresa serverului, ne logam toti la aceeasi ora, (eventual ne dam si telefoane intre noi de confirmare), iar dupa asta nu ne ramane decat sa dam toti "connect" in acelasi timp si sa intram pe server si sa-i dam drumu la treaba. Va da-ti seama ce poate iesi? Putem face si scor sau punctaj, fiecare cu recordu lui:3:

Ștefane asta înseamnă a o "lua pe arătură" ! Ai grijă la mania asta a "recordurilor". . .

veilur 25.04.2009 12:50:28

Frate, iar de tine ma amuz si mai mult pentru ca nici nu ti-ai dat seama ce am vrut sa spun! :21: Eu am facut niste aluzii, dar daca tu nu le-ai inteles, e doar treaba ta,:3: Las ca poate catalina si cu trandafir_alb o sa inteleaga apropourile :71:

cristiboss56 25.04.2009 12:57:53

Citat:

În prealabil postat de veilur (Post 130835)
Frate, iar de tine ma amuz si mai mult pentru ca nici nu ti-ai dat seama ce am vrut sa spun! :21: Eu am facut niste aluzii, dar daca tu nu le-ai inteles, e doar treaba ta,:3: Las ca poate catalina si cu trandafir_alb o sa inteleaga apropourile :71:

Aluziile duc în mare parte la deziluzii , iar Cătălina și cu trandafir_alb , sunt libere să înțeleagă ce vor ele, cum și eu și ori și cine este liber a înțelege ce-și dorește, dar atenție la doriri Ștefane. . .

Anca-Miha 25.04.2009 13:06:20

Veilur, dar de grupuri de rugaciune ai auzit? Stii cumva ca exista oameni, care se roaga pentru toata lumea, pentru cei bolnavi, pentru cei de pe acest forum, pentru tine?
Nu e vorba de secta, ci de grup de rugaciune.
...si iarta-ma, dar ii dau dreptate lui Cristian: ai pedalat pe ideea gresita.

veilur 25.04.2009 13:21:42

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 130839)
[...]dar atenție la doriri Ștefane. . .

Nu am dorit nimic, insa mi-am dat si eu cu parerea.
Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha
Veilur, dar de grupuri de rugaciune ai auzit? Stii cumva ca exista oameni, care se roaga pentru toata lumea, pentru cei bolnavi, pentru cei de pe acest forum, pentru tine?
Nu e vorba de secta, ci de grup de rugaciune.
...si iarta-ma, dar ii dau dreptate lui Cristian: ai pedalat pe ideea gresita.

Nu stiam ca exista grupuri de rugaciune, insa stiu ca exista pustnici care fac asta, daca mai exista. Dar scuza-ma, pustnicii(daca mai exista), au habar cu ce se mananca aceasta "rugaciune pentru toata lumea", nu noi, cel putin eu. Si de ce am pedalat pe ideea gresita? Chiar nu ma pricep pe ce idee am pedalat eu gresit :39:
Insa mie imi place de emanuel2007, el s-a autoexclus din grupu vostru pentru ca simte duhuri deja!:21: Va da-ti seama, el deja e la alt nivel, nu ca noi astia mai prapaditi de ne rugam curveste, hihi :4: Discerne duhurile deja, lucru care deabia sfintii puteau sa-l faca, ori poate el o fi vre-un sfant, nu stiu :106:Dar nu, stati, deja mi-am bagat nasu intr-un domeniu unde eu sunt paralel, n-am nici o treaba cu din astea, asa ca vorba lui Scrable, scuza-ti ca mi-am permis aceasta interventie!

Anca-Miha 25.04.2009 14:31:49

Veilur, rugaciunea e rugaciune, daca e spusa din inima.
Eu ma mir, bucurandu-ma totodata, ca la varsta ta t preocupa asemenea teme; eu la 24 de ani inca nu aflasem de Dumnezeu; mai trebuie insa sa crestiti duhovniceste, pentru a vedea ca si rugaciunea ta poate da roade.
Nu stiu ce te-a facut sa devi rautacios. Emanuel a simtit ceva "strain" de rugaciune" si sunt convinsa ca asa e, caci raul se lucreaza in lume. Nu e de ras. Nu cred ca a luat distanta de tot grupul de rugaciune ci de cei, care practica si yoga pe langa...
Dar sa nu intelegi in ce consta gresela ta?!? Mai gandeste-te data mesajul tau cuprinde si cel mai mic semn de dragoste... Daca nu, stii unde ai gresit.

Dumnezeu ne cere ce nu avem, deci roaga-te pentru altii, si vei primi si tu.

Anca-Miha 25.04.2009 14:34:47

Citat:

În prealabil postat de veilur (Post 130845)
, deja mi-am bagat nasu intr-un domeniu unde eu sunt paralel, n-am nici o treaba cu din astea, asa ca vorba lui Scrable, scuza-ti ca mi-am permis aceasta interventie!

Odata ce mergi la biserica, nu esti paralel cu cele discutate, si chiar imi pare rau ca te asociezi cu scrabble, care nu e baiat rau, dar se manifesta rau.

Trandafir_Alb 25.04.2009 15:33:37

Citat:

În prealabil postat de veilur (Post 130835)

Ti-am inteles aluzia, trebuia sa pun "vedem" in ghilimele, dar eram convinsa ca se va intelege. Ma bucur ca te-a amuzat replica mea, te-am facut sa rad, deci am facut un bine, tadam! Ca asa si tebuie sa fim: veseli.
Daca nu esti de acord cu ce s-a propus de ce te-ai mai chinuit sa postezi si sa ne aduci la cunostinta? Crezi ca ne ajuta cu ceva?
..si asa cum in Biserica se roaga mai multe persoane in acelasi timp si in acelasi loc, asa, aici, s-a propus sa ne rugam in acelasi timp doar ca nu in acelasi loc, asa ca, taci, cumpara-ti o carte de rugaciuni si ingenuncheaza la ora 22:00 ! Sper ca te-am inveselit !

veilur 25.04.2009 16:05:24

Am precizat cele de mai sus stiind ca rugaciunea comuna se face numai la biserica si atat, in rest e doar un prilej de riscuri. Eu stiu asa: ca te rogi pentru cineva e una, iar ca te rogi la comun dupa niste reguli facute de oricine si oricum, e alta. Mie imi pare suspecta treaba asta :7:

veilur 25.04.2009 16:18:07

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 130859)
[...]eu la 24 de ani inca nu aflasem de Dumnezeu; [...]

Haha! Nu am 24 de ani, plus ca eu am stiut de mic ca exista Dumnezeu, insa am fost mai mult sau mai putin preocupat de treaba asta. Iar daca emanuel2007 poa sa distinga duhuri, atunci eu il apreciez! :41:

Trandafir_Alb 25.04.2009 16:24:13

Citat:

În prealabil postat de veilur (Post 130869)
Am precizat cele de mai sus stiind ca rugaciunea comuna se face numai la biserica si atat, in rest e doar un prilej de riscuri. Eu stiu asa: ca te rogi pentru cineva e una, iar ca te rogi la comun dupa niste reguli facute de oricine si oricum, e alta. Mie imi pare suspecta treaba asta :7:

Suspecta?? Dar ce altceva crezi ca putem face?? Nu suntem nici macar doi de pe acest forum care sa fie in acelasi loc cand ne rugam ca sa poti spune ca facem vreun ritual...iar regula e simpla: rostesti rugaciuni! Atat!

emanuel2007 25.04.2009 17:18:14

:24:

hai ma , lasati-o de acuma ... nu m-am separat ca am simtit yoga sau de astea , nicidecum , ca nici nu simt vreodata ganduri de yoga sau de astea ... nu am io asa o sensibilitate a inimii incat sa simt asa de fin gandurile altora ... nici pe departe ... mi s-a parut numai ca am simtit alte ganduri , olecutica de desfranare , si io cum is mai neputincios si nu pot feri de gandurile gandurile astea ( ca sunt pacatos ) am demisionat ... :24:

insa , asta nu e singuru motiv pentru care m-am lasat , ci si pentru faptul ca io is lenes si nu ma pot ruga mult ... io de obicei imi fac rugaciunile mai tarziu de ora 10 cand se face liniste de tot , ma simt mai bine asa ... iar la ora 10 am asa o lene in mine ca nu ma pot urni spre rugaciune ... ma tin duhurile pe loc ... odata am stat si o ora si m-am uitat pe la 10 la cartea de rugaciune si imi zicea : sa iau cartea si sa ma rog , insa nu am putut , asa de paralizat eram ; parca eram batut , sau legat cu lantu de lenes ce eram ...

insa , e de stiut ca astea nu is numai duhurile noastre ; cum zicea si par rafael noica , nu sunt numai patimile noastre : o maica imbunatatita s-a rugat 4 ore si deabia a terminat un acatist ... ciudat nu ? inainte nu era asa o neputinta ! acu s-a instalat starea asta de neputinta , deoarece acuma iti trebuie mai multa duhovnicie ca inainte ca sa te mai ridici la masura la care erai inainte ... daca acuma vreo 15 ani te puteai ruga mai usor , acuma chiar daca esti mai curat , totusi te rogi mai greu ... de ce oare ? pentru ca starea duhovniceacsa a pamantului s-a degradat mult in ultima vreme , si am intrat in vremea apocaliptica ... au iesit toate duhurile rautatilor pe fata pamantului si alea ne lupta mai ales pe noi ortodocsii , sarea pamantului ...

poate insa am sa incerc si io sa reiau rugaciunea de la ora 10 ... o sa incerc , da ma cam biruie lenea ... multumesc lui Dumnezeu ca sunt totusi unii care pot sa o faca ...

daca as fi un om duhovnicesc nu mi-ar pasa nici de duhurile de yoga sau de desfranare care s-ar ruga impreuna cu mine , ca nu le-as lua in seama , ba chiar mi-ar fi mila de ele ... insa io is vai de capu meu si un mare lenes ... sper sa nu o dau tot asa de rau ca in lume cand moi duce la pustie ... da chiar de oi dao rau , io tot acolo am sa stau , cum au zis parintii : stai , mananca , dormi , leneveste-te , da nu iti parasi chilia ... asta tot o fac ...

cristiboss56 25.04.2009 17:26:58

Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb (Post 130872)
Suspecta?? Dar ce altceva crezi ca putem face?? Nu suntem nici macar doi de pe acest forum care sa fie in acelasi loc cand ne rugam ca sa poti spune ca facem vreun ritual...iar regula e simpla: rostesti rugaciuni! Atat!

Trandafir, trandafir, te rog să aplici 5% din semnătura ta superbă și să-i consemnezi vorbele lui Ștefănel pe apă !

Trandafir_Alb 25.04.2009 17:37:48

:) Ai demisionat? Si cam cat vrei sa stai in somaj? :) Inca se angajeaza persoane cu abilitatea de a persevera in rugaciune :)

Trandafir_Alb 25.04.2009 17:41:09

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 130881)
Trandafir, trandafir, te rog să aplici 5% din semnătura ta superbă și să-i consemnezi vorbele lui Ștefănel pe apă !

Am si facut-o deja ! Sunt departe de a simti ceva asemanator macar cu supararea, dar trebuia sa-i raspund, poate intr-un final va fi de acord cu ceea ce s-a propus.

adr1an 25.04.2009 18:02:06

bravo

Citat:

În prealabil postat de catalinabalhui (Post 125096)
Romania trece printr-o periada critica economic vorbind dar mai ales moral...multi dintre noi cedeaza psihic la presiunea actuala, cabinetele de psihiatrie sunt pline, depresiile sunt in crestere...in aceasta situatie vin cu propunerea SA NE RUGAM UNII PENTRU ALTII.Ce parere aveti daca la ora 22.00 in fiecare seara (sau cand considerati ca ati fi mai linistiti)am inalata cu totii, in acelasi timp o rugaciune catre Dumnezeu.Eu va propun rugaciunea Imparate ceresc, cred ca o cunoatem cu totii.Astept parerile voastre.
Doamne ajuta!

ar fi minunat,,,nu credeam k o sa se intample asta vreodata...ar fi bn...eu as propune chiar mai multe rugaciuni...

veilur 25.04.2009 20:08:53

Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb (Post 130864)
[...]
Daca nu esti de acord cu ce s-a propus de ce te-ai mai chinuit sa postezi si sa ne aduci la cunostinta? Crezi ca ne ajuta cu ceva?

Nu stiu daca te-a ajutat cu ceva ceea ce am spus eu, insa cred ca nu toti suntem pe "aceeasi teava" sau pe aceeasi lungime de unda si sa fiu intru toate de acord cu voi. De multe ori am citit pe forumu asta tot felu de intimplari si idei ale altora pe care nu le cred sau nu sunt de acord cu ele. Nu cred ca trebuie sa deranjeze o parere contrara asa cum a fost a mea, ca de aceea ne si adunam aicea, ca sa dezbatem subiecte de discutie, unii fiind de acord, altii nu.
Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb
[...]poate intr-un final va fi de acord cu ceea ce s-a propus.

:33: Nu sunt de acord cu ce s-a propus de la inceputu topicului si raman ferm pe aceasta pozitie. Insa, apreciez dorinta voastra de a dezvolta discutia :1:

veilur 25.04.2009 20:15:20

Acum un minut in urma a fost un cutremur mic in Bucuresti. Am vazut cum s-a inclinat un pic peretele de la geam.

cristiboss56 25.04.2009 20:18:08

Citat:

În prealabil postat de veilur (Post 130941)
Acum un minut in urma a fost un cutremur mic in Bucuresti. Am vazut cum s-a inclinat un pic peretele de la geam.

Deci poate Ștefane. . .
Doamne ajută ! +

Trandafir_Alb 25.04.2009 20:25:15

Citat:

În prealabil postat de veilur (Post 130939)
Nu cred ca trebuie sa deranjeze o parere contrara asa cum a fost a mea, ca de aceea ne si adunam aicea, ca sa dezbatem subiecte de discutie, unii fiind de acord, altii nu.

Nu a deranjat raspunsul tau, cel putin nu pe mine, daca ma deranja, altfel aratau replicile mele

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:56:05.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.