![]() |
Va recomand un film pentru cei ce au ceva timp si ceva capacitate de intelegere... fiindca te solicita un pic...
http://www.stiai-ca.ro/stiati-ca/201...a-din-matrice/ http://www.stiai-ca.ro/stiati-ca/201...a-din-matrice/ http://www.stiai-ca.ro/stiati-ca/201...a-din-matrice/ http://www.stiai-ca.ro/stiati-ca/201...a-din-matrice/ Trebuie sa privim si rational, ca de-aia ne-a dat bunul Dumnezeu creier... sunt prezentate aici si niste dovezi stiintifice... :) |
Citat:
|
Citat:
|
Mai dar nu va fi nimic si de va fi nu va fi legata de sfirsitul lumi,poate sa fie cataclism da poate sa nu fie nimic .cei ce credeti in cuvintul lui dumnezeu sfirsitul nu este aproape asa cum vor cei ce vor sa sperie lumea.cind va inmuguri maslinul vara este aproape inca nu a inmugurit, templul din ierusalim nu a fost construit satan nu a aratat cornul domnia lui scurta de trei ani jumate nu a fost , va mai spun?de ce puneti la indoiala ce spune scriptura sau am inteles ca va slabit credinta?si aplecati urechea la primul venit dar nu in numele domnului.sa urmam indemnul domnului iisus cu mijlocul incins si cu candela aprinsa.nu va speriati eu am cucerit lumea!!!.
|
Citat:
Au fost insa oameni care au profetit razboaie mari, posibil chiar inceputul celui de-al treilea Razboi Mondial care cred ca va incepe cu atacarea Greciei de catre Turcia (care se lupta pentru teritorii de cel putin un secol incoace) - eveniment profetit de Cuviosul Paisie Aghioritul si care va incepe intr-o primavara, cand va fi vremea spanacului (numele generalului care va conduce armata greaca este Dimitrios Grapsas). Va urma distrugerea Turciei de catre Rusia, Istanbulul va trece la greci, si, inevitabil, razboiul va continua intre NATO in fortele rusesti. Cum Turcia este deja aliata cu Israelul, evreii vor intra si ei in razboi si, din cate-mi amintesc, China se va implica aruncand pe campul de bataie cele 200 de milioane de oameni (Apocalipsa 9, 15-16), dar nu stiu daca se vor alia cu rusii sau nu... Ideea este ca mai mult ca sigur se vor folosi armele nucleare si peisajul apocaliptic se va contura incet si sigur spre haosul mondial (Rusia va fi distrusa la randu-i in intregime), din care ne va scoate cineva mult-asteptat de unii, pe nume Antihrist. El va fi primit de lumea intreaga ca un mantuitor [de raul care va fi dezlantuit pretutindeni] si i se va da puterea asupra intregului Pamant. Pentru trei ani si jumatate, pacea aparenta va fi restaurata pe Glob, toti oamenii vor fi fortati sa se insemneze cu pecetea pierzaniei si, mai apoi, dictatorul isi va arata adevarata fatza luciferica si ii va vana pe crestini in mod aratat si declarat... Deci, cine va rabda pana la sfarsit prigoana aceea care va fi cum n-a mai fost alta pana atunci, acela va ajunge in Imparatia Cerurilor. Deci in 2012 nu va fi sfarsitul nicidecum, deoarece nu s-au intamplat cele enumerate de tine mai sus, insa probabil ca va fi inceputul sfarsitului, pregatit meticulos pentru noi de catre stim noi cine. Toate vor incepe cu falsele minuni care ne vor fi cu ajutorul sistemului Blue Beam, ca sa ne inshele si sa ne invrajbeasca pe toti intre noi: "Și face semne mari, pân'la a face ca foc să se coboare din cer pe pământ înaintea oamenilor;". Si se vor genera cutremure oriunde se va vrea in mod artificial (vezi proiectul HAARP): "Și vor fi cutremure mari și, pe alocurea, foamete și ciumă și spaime și semne mari din cer vor fi." Pana si in Evanghelia dupa Luca scrie clar: "Și vor fi cutremure mari și, pe alocurea, foamete și ciumă și spaime și semne mari din cer vor fi." Mai bine e sa fii alarmist si pregatit pentru ce e mai rau, decat sa fii luat prin surprindere si sa nu stii ce se intampla si sa nu stii cum sa reactionezi cand raul se va dezlantui cu totul asupra noastra. Cei care au profetit ca toate acestea vor incepe in curand: - Sfantul Paisie Aghioritul: "Poate veti apuca sa traiti si voi multe din semnele scrise in Apocalipsa." - Sfantul Varsanufie de la Optina: "Eu nu voi ajunge sa traiesc acele zile, dar voi veti trai. " - Parintele Iustin Parvu, care acum un an spunea cam asa: Vor mai fi cam doi ani de pace, dupa care vor urma vreo 20 de ani foarte grei. - Parintele Rafail Noica, acum retras in munte: "Vadit sunt ultimele vremi. Si traim zilele alea." - Parintele pustic Proclu: "Antihristul s-a nascut!" - Parintelui Staniloaie credea (acum stie) ca traim vremurile lui Gog si Magog Toate aceste preziceri converg catre anii imediat urmatori. Citeste Noul Testament si o sa gasesti foarte multe versete care ii mentioneaza pe prooroci. Da, au existat si exista profeti, oameni inspirati de sus, care nu-si dau cu parerea in public despre ce s-ar putea intampla in lume sau la noi in tara, ci oameni care sunt constienti de gravitatea celor afirmate in public, chiar cu riscul de a poza ca niste deviati sau rataciti in ochii celor care ii asculta sau ii citesc. Eu cred ca Dumnezeu vrea sa ne puna in garda, sa nu fim luati prin surprindere de evenualele evenimente care s-ar putea sa inceapa in curand. De asta ne vorbeste prin cei bineplacuti Lui, alesi pentru a ne ajuta pe noi, cei care le dam crezare. Doamne ajuta! |
mai ionut tu nu faci decit sa completezi ce am spus eu asa si parintele Arsenie Boca aspus ca sfirsitul este aproape,dar as vrea sa intelegi ca nu imediat.ca vor urma momente grele pt omenire asta toata planeta stie si primele semne se vad de departe insa noi mai mult decit sa fim cu miljocul incins si cu candela aprinsa nu putem face.ce fac mai mari tari ce putem face?
|
Citat:
|
N-am citit tot topicul, si imi cer anticipat scuze daca voi jigni pe cineva prin afirmatia mea, dar sunt ferm convins ca toate aceste "profetii"/conspiratii nu sunt altceva decat niste halucinatii si aberatii care n-au nimic de-a face cu crestinismul.
Fratilor, pe un crestin nu ar trebui sa-l intereseze cand va veni sfarsitul lumii. Un crestin ar trebui sa traiasca intotdeauna de parca sfarsitul lumii ar fi maine. Nu asta ne-a invatat Cristos ? |
In biblie scrie ca nici Fiul omului nu stie ziua aceia,ci doar Tatal. Daca am sti ziua zudecati ne-am indrepta toti... pararea mea si vad ca nu este numai a mea...:)
Anul 2012 va fi sfarsitul lumii? http://str1.crestin-ortodox.ro/foto/...lumii_w180.jpg[COLOR=#0000ff] Mareste imaginea. [/COLOR] Pentru omul din zilele noastre nu mai conteaza ce spune Biserica, pentru ca ia de bun ceea ce spune cel despartit de ea. Desi Biserica afirma ca "de ziua si de ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal“ (Mt. 24, 36), sunt din ce in ce mai multe persoane care spun ca 21 decembrie 2012 este data precisa in care va avea loc sfarsitul lumii. Care este argumentul pentru aceasta data? Vechiul calendar mayas. Potrivit acestui calendar, solstitiul de iarna al anului 2012 va marca sfarsitul unei ere de 5.126 de ani. Pentru ca moartea nu este o abstractie ci o realitate si pentru ca anul 2012 ar aduce si moartea noastra, subiectul acesta are priza la public. Asa se face ca avem parte de filme cu acest titlu, de carti, de tot ce poate aduce bani. De ce nu trebuie sa credem ca anul 2012 va fi sfarsitul lumii? Pentru ca Hristos este absent din tot discursul despre sfarsitul lumii din 2012. E un sfarsit de lume fara implicarea lui Dumnezeu. Se pierde din vedere ca sfarsitul lumii va fi potrivit Scripturii la A doua venire a lui Hristos, urmata de invierea mortior si judecata universala. Mantuitorul spune: "Drept aceea, privegheati, ca nu stiti ziua, nici ceasul cand vine Fiul Omului“ (Mt. 25, 13), iar de aici reiese ca sfarsitul chipului acestei lumi poate fi si astazi. Asa ca orice crestin nu trebuie sa fie preocupat de "cand” (caci sfarsitul va veni pe neasteptate) ci de "cum” asteptam A doua venire a lui Hristos. Ceea ce nu intelege omul este ca sfarsitul lumii nu este dictat de el. Dumnezeu ii va pune capat lumii cand vrea, nu cand ii indicam noi sa faca acest lucru. Menirea omului nu este de a calcula timpul celei de A doua veniri a lui Hristos, de a face diferite scenarii pe aceasta tema, ci de a fi permanent pregatit pentru sfarsit. Desigur, ii este mai usor omului de astazi sa cunoasca data precisa a sfarsitului, ca pana atunci sa traiasca dupa cum doreste. E mult mai comod asa, spre deosebire de modul de vietuire pe care il cere Biserica - a fi permanent pregatiti de sfarsit. Adrian Cocosila |
Citat:
|
"Menirea omului nu este de a calcula timpul celei de A doua veniri a lui Hristos, de a face diferite scenarii pe aceasta tema, ci de a fi permanent pregatit pentru sfarsit."- cred ca aceasta idee puncteaza foarte bine atitudinea pe care ar trebui sa o avem ca si crestini- sfarsitul nostru- si cum ne va gasi acesta, cat de pregatiti vom fi pentru el.
|
Nu incap termeni de comparatie intre sfarsitul lumii asa cum este promovat pe cale stiintifica/mediatica si invatatura Bisericii cu privire la el, eshatologia.
Stiinta spune sa ne temem de meteoriti, in timp ce Biserica ne pune inainte Infricosatoarea Judecata. Daca la inceput Dumnezeu a spus "sa facem om dupa chipul si asemanarea Noastra", atunci, la sfarsit, va trebui sa gaseasca intru noi, nu doar chipul ci si asemanarea cu Sine". Va trebuie sa se recunoasca intru noi. Tot atunci, vom auzi ca un cuvant defintiv: "Mortii cu mortii, vii cu vii!". Toate teoriile cu privire la sfarsit sunt simple speculatii. Nu exista sfarsitul lumii, ci doar sfarsitul raului si al pacatului in lume. In rest, Cer Nou si Pamant Nou. |
salut,florin-ionut
Citat:
|
Nici Fiul lui Dumnezeu nu stie cind v-a fi sfirsitul dar astia care tot scriu vezi si uscate pe net,asa s-au alarmat si inainte de 2000.:78:eu nu imi fac probleme.
|
Trebuie sa fim pregatiti,sa avem rabdare si sa ne rugam lui Dzeu
La sfarsitul lumii,scriu Sfintii Parinti,o sa fie un razboi,o sa fie un potop,nu cum l-a dus Dzeu pt. pacatele oamenilor atuncea,cu apa.O sa fie un razboi,un potop de foc pe care-l va duce omenirea din cauza rautatilor ei celor mari.Si numai Dzeu stie unde or mai ramanea ceva suflete vii,ca sa nu se distruga omenirea de pe planeta noastra.Dar daca omenirea se pocaieste,alearga la pocainta inaintea lui Dzeu,Dzeu mai amana pedeapsa.De aceea,vezi,toate proorocirile nu spun ca in cutare timp o sa fie necazul,in cutare zi,in cutare ceas,nu spun.Putea Dzeu sa spuna,dar a ascuns asta,ca omul totdeauna sa fie pregatit:,,Mai,daca-i acuma sfarsitul?Ia sa ma pocaiesc!''Altii,daca ar sti ziua si ceasul,ar zice:,,Mai am inca zece ani de trait,acuma sa fac toate faradelegile si toate poftele mele,ca pot sa pier.''De aceea Dzeu a ascuns si pt. mine si pt. altii,tot pt. binele nostru.
|
psalmul26:
Domnul este luminarea mea si mintuirea mea;de cine ma voi teme?
Domnul este aparatorul vieti mele;de cine ma voi infricosa?...... de s-ar rindui impotriva mea ostire,nu se va infricosa inima mea; de s-ar ridica impotriva mea razboi,eu in el nadajduiesc iata ce spune psalmistul David nu va speriati de scenarii pregatite de slugoii celui rau care ar vrea sa aduca haosul pe intreg pamintul ca sa poata dicta ce vor ei sub amenintarea fricii.Domnul si Mintuitorul nostru Iisus Hristos a spus sa nu ne temem:Eu am biruit lumea.cu sau fara teama, se v-a intimpla doar ce va vrea Domnul. |
salut,hartford
Citat:
|
Citat:
|
Eu stiu ca oamenii de stiinta nu au spus ca va fi sfarsitul lumii, doar ca se vor fi schimbari pe pamant. Am si eu o curiozitate, ce vor face toti preotii cu masini, vile, etc cand va venii vremea insemnarii semnului diavolului. Pentru ca nu ne va obliga nimeni sa ne insemnam, insa fara acel semn toata viata de lux pe care o traiesc ei nu va mai exista. Din pacate exista deja acel semn. Oare vor renunta ei la viata pe care o traiesc ?
|
2012 - ce stim despre asta?
- anul in care presedinte este Traian Basescu ; - anul in care va fi introdusa moneda EURO ca moneda nationala in tara noastra ; - anul in care se termina calendarul Mayas ; - anul in care se va sfarsi Ciclul Planetar prezent ; - anul in care va incepe un nou Ciclu Planetar ; - anul din care nu va mai exista intuneric ; - anul in care Terra va intra in Centura Fotonica ; - anul in care AND-ul uman va fi modificat ; - anul in care probabil asa zis-ul Antihrist va invia ; - anul in care probabil (sau mai mult ca sigur) incepe Apocalipsa! Ce va fi in 2012? Conform calendarului vechii civilizatie Maya, data de 21 a 12 2012 va avea un impact devastator asupra Terrei, datorita alinierii planetare care are loc odata la 640.000 de ani, fapt care duce la incheierea unui ciclu planetar, celin care ne aflam noi acum. Acest lucru va amplifica razele ultraviolete ale soarelui care va topi Pamantul de tot! Incalzirea globala va fi primul pas al inceputului sfarsitului, cand ghetarii se vor topi cauzand o crestere masiva a nivelului oceanelor, fapt ce va determina la aparitia unor tsunami-uri devastatoare si la ingroparea la propriu ale unor tari de pe Terra, sub apa. Atunci ma voi uita spre cer si-I voi aminti Dumnezeului nostru de ce a spus El in Geneza 9 : 8 - 17. Va uita oare Dumnezeu de legamantul facut cu noi, oamenii de pe Pamant? Probabil ca da! Urmatorul pas al sfarsitului probabil il va reprezenta gripa porcina care poate fi luata drept ciuma despre care se vorbeste in Biblie. Conform unor calcule efectuate de cercetatorii nostrii ar trebui sa scapam de gripa porcina in vara anului 2011. Subliniez ar trebui! Sa nu uitam de razboaie si de foametea care urmeaza sa se abata peste tot Pamantul, asa cum spune Biblia. Cutremure au inceput sa apara tot mai des in ultimii 10 ani, unele devastatoare - un alt semn din Biblie. Lumea incepe sa se desfraneze si sa incalce legile date de Dumnezeu, spunand: "Nu exista Dumnezeu!", insa daca Dumnezeu nu exista si ai fost la biserica, nu ai pierdut nimic, dar daca Dumnezeu exista si nu ai fost la biserica, ai pierdut totul! Acesta nu este singura cale desfranare. Ce sa mai spunem de violuri, furturi, crime, erezii, superstitiosi (acestia au existat dintotdeauna, insa ei inca exista si de aceea au fost specificati), satanisti care batjocoresc lucrarea lui Dumnezeu si asa mai departe. Am spus ca din 2012 nu va mai exista intuneric. Asta ar trebui sa durezecam 2000 de ani, timp in care Terra va strabate Centura Fotonica. Fluorescenta corpurilor va fi intens amplificata, astfel ca corpurile vor avea lumina fara temperatura dar nu vor mai avea umbra. Ne gandeam noi candva la Antihrist-ul care va urma sa vina pe Pamant.. faceam niste calcule in 2009, cum ca Antihrist ar aparea in 2012, caci conform Bibliei, acesta punea stapanire pe lume timp de 42 de luni. Insa nu prea am gasit "dovezi incriminatorii" caci ar fi trebuit ca Antihrist sa fi aparut anul trecut (adica in 2009) pentru a pune stapanire pe Pamant. Insa aceasta teorie ne-a fost spulberata tot de Biblie, unde Moise spune: "Cã o mie de ani înaintea ochilor Tãi sunt ca ziua de ieri, care a trecut si castraja noptii." iar Sfantul Apostol Petru: "Si aceasta una sã nu vã rãmânã ascunsã, iubitilor, cã o singurã zi, înaintea Domnului, este ca o mie de ani si o mie de ani ca o zi." Dar ne gandim insa ca poate Antihrist a aparut deja.. ehh, sau poate ca nu! Insa, observam destul de bine ca este vorba de sfarsitul anului 2012, mai exact in luna a 12 cu 10 zile inainte de sfarsitul anului, ceea ce inseamna: 2010 - 2011 un an, 2011 - 2012 doi ani, 2012 - 2013 (pentru ca este la sfarsitulanului 2012) trei ani. Deci exact cat s-a scris despre Antihrist; posibil ca acesta sa apara in 2010!!! Nemaiexistand noapte pe Terra, ci doar zi, cele 24 de ore vor deveni automat 0 ore, astfel ca se sfarseste timpul pe Terra; dar nu va fi atunci sfarsitul lumii. Sa fie acesta sfarsitul timpului despre care ne spune Biblia.. ?! Ce legatura are Traian Basescu cu 2012? Simplu: este presedinte! Probabil ultimul nostru presedinte.. oricum, legat de acea intamplare cu acel copil, presedintele nostru a jurat pe Biblie ca nu a dat in el, insa mai apoi, dupa ce s-a re-vazut presedinte, a afirmat ca intr-adevar a lovit acel copil: juramant fals! Vom ajunge in 2012 "mutanti" .."zombii" sau chestii de genu'.. de la radiatiile emise de soare pe pamant din cauza incalzirii globale care slabeste stratul de ozon care protejaza Pamantul de razele ultraviolete ale soarelui, oare vor invia mortii.. exact asa cum se spune in Biblie? In caz ca nu stiati, in Biblie se spune ca la sfarsitul lumii, toti vom fi judecati de Dumnezeu, si mortii vor invia, iar noi vom lua "chipul" lor si tot vom fi la fel, ceea ce inseamna ca-mi voi cunoaste si eu in sfarsit strabunica :)), glumesc :)), ceea ce inseamna defapt ca s-ar putea sa am dreptate, gandind logic ca noi luam "chipul" mortilor din cauza radiatiilor si din cauza modificarii ADN-ului nostru, nu ei vor lua "chipul" nostru. Capacitatile noastre intuitive si mai ales paranormale vor fi amplificate, corpul fizic va fi modificat si el datorita modificarii ADN-ului nostru, fapt ce va determina observarea aurei personale de toate persoanele, nu doar de cele cu anumite abilitati, ceea ce probabil ne va face pe unii dintre noi sa aratam ca Sfintii de prin biserici. Cei cu energii negative vor fi probabil distrusi din cauza energiei emise de Centura Fotonica, cat si de radiatiile electromagnetice de frecventa inalta, deoarece aura negativa are o vibratie slaba, fapt datorat comportamentului egoist, indecent si asa mai departe. Energia noastra se modifica in functie de comportament, sentimente, amintiri, trairi, ganduri, persoanele din jurul nostru, credinta si asa mai departe, astfel ca cei cu aura negativa nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa din Centura Fotonica, care cum spuneam, este una pozitiva datorita energiei luminoase care va fi amplificata. Deci cel mai probabil cred ca ar trebui sa va schimbati atitudinea.. sa nu uitam ca in Biblie se spune ca la sfarsitul lumii, cei drepti vor trai, iar ceilalti vor muri; cei ce vor crede se vor mantui, iar cei ce nu vor crede se vor osandi; oamenii se vor vinde unii pe altii (vor fi atat de orbiti de energia negativa incat vor face acest lucru, fapt ingrijorator deoarece deja se intampla astfel de lucruri) si asa mai departe. Un "satanist" se lauda: "Energia mea negativa este mai mare decat energia ta pozitiva!! \:D/" ..dar nu stia ca "Bine faci, bine gasesti, rau faci, rau gasesti!" - el nu va gasi niciodata acest bine daca va continua asa, si nu noi avem de pierdut. Si totusi ramane aceasta intrebare: 2012 - inceputul sfarsitului? (din cartea "2012 - începutul sfârșitului?") |
Povesti pt copii de gradinita. Nici aia nu ar crede...
|
Citat:
|
Asta e o tampenie. Cand i-am zis unui adventist ca noi suntem in 2015 si ca profetiile lor sunt penibile nu a mai stiut ce sa raspunda! Noi demult am intrat in anul 2011 vezi greseala calugarului Dionisie in calcularea anilor! Am mai citit eu multe profetii mai ales ale lui nostradamus care nu se implineau in anul respectiv si se implineau dupa cativa ani dupa ce erau rastalmacite!
Uite argumentatie omule :). Noi in nici un caz nu suntem in anul 2011! |
Citat:
|
[quote=paranormal;334223]2012 - ce stim despre asta?
- anul in care presedinte este Traian Basescu ; - anul in care va fi introdusa moneda EURO ca moneda nationala in tara noastra ; - anul in care se termina calendarul Mayas ; - anul in care se va sfarsi Ciclul Planetar prezent ; - anul in care va incepe un nou Ciclu Planetar ; - anul din care nu va mai exista intuneric ; - anul in care Terra va intra in Centura Fotonica ; - anul in care AND-ul uman va fi modificat ; - anul in care probabil asa zis-ul Antihrist va invia ; - anul in care probabil (sau mai mult ca sigur) incepe Apocalipsa! Ce va fi in 2012? Conform calendarului vechii civilizatie Maya, data de 21 a 12 2012 va avea un impact devastator asupra Terrei, datorita alinierii planetare care are loc odata la 640.000 de ani, fapt care duce la incheierea unui ciclu planetar, celin care ne aflam noi acum. Acest lucru va amplifica razele ultraviolete ale soarelui care va topi Pamantul de tot! Incalzirea globala va fi primul pas al inceputului sfarsitului, cand ghetarii se vor topi cauzand o crestere masiva a nivelului oceanelor, fapt ce va determina la aparitia unor tsunami-uri devastatoare si la ingroparea la propriu ale unor tari de pe Terra, sub apa. Atunci ma voi uita spre cer si-I voi aminti Dumnezeului nostru de ce a spus El in Geneza 9 : 8 - 17. Va uita oare Dumnezeu de legamantul facut cu noi, oamenii de pe Pamant? Probabil ca da! Urmatorul pas al sfarsitului probabil il va reprezenta gripa porcina care poate fi luata drept ciuma despre care se vorbeste in Biblie. Conform unor calcule efectuate de cercetatorii nostrii ar trebui sa scapam de gripa porcina in vara anului 2011. Subliniez ar trebui! Sa nu uitam de razboaie si de foametea care urmeaza sa se abata peste tot Pamantul, asa cum spune Biblia. Cutremure au inceput sa apara tot mai des in ultimii 10 ani, unele devastatoare - un alt semn din Biblie. Lumea incepe sa se desfraneze si sa incalce legile date de Dumnezeu, spunand: "Nu exista Dumnezeu!", insa daca Dumnezeu nu exista si ai fost la biserica, nu ai pierdut nimic, dar daca Dumnezeu exista si nu ai fost la biserica, ai pierdut totul! Acesta nu este singura cale desfranare. Ce sa mai spunem de violuri, furturi, crime, erezii, superstitiosi (acestia au existat dintotdeauna, insa ei inca exista si de aceea au fost specificati), satanisti care batjocoresc lucrarea lui Dumnezeu si asa mai departe. Am spus ca din 2012 nu va mai exista intuneric. Asta ar trebui sa durezecam 2000 de ani, timp in care Terra va strabate Centura Fotonica. Fluorescenta corpurilor va fi intens amplificata, astfel ca corpurile vor avea lumina fara temperatura dar nu vor mai avea umbra. Ne gandeam noi candva la Antihrist-ul care va urma sa vina pe Pamant.. faceam niste calcule in 2009, cum ca Antihrist ar aparea in 2012, caci conform Bibliei, acesta punea stapanire pe lume timp de 42 de luni. Insa nu prea am gasit "dovezi incriminatorii" caci ar fi trebuit ca Antihrist sa fi aparut anul trecut (adica in 2009) pentru a pune stapanire pe Pamant. Insa aceasta teorie ne-a fost spulberata tot de Biblie, unde Moise spune: "Cã o mie de ani înaintea ochilor Tãi sunt ca ziua de ieri, care a trecut si castraja noptii." iar Sfantul Apostol Petru: "Si aceasta una sã nu vã rãmânã ascunsã, iubitilor, cã o singurã zi, înaintea Domnului, este ca o mie de ani si o mie de ani ca o zi." Dar ne gandim insa ca poate Antihrist a aparut deja.. ehh, sau poate ca nu! Insa, observam destul de bine ca este vorba de sfarsitul anului 2012, mai exact in luna a 12 cu 10 zile inainte de sfarsitul anului, ceea ce inseamna: 2010 - 2011 un an, 2011 - 2012 doi ani, 2012 - 2013 (pentru ca este la sfarsitulanului 2012) trei ani. Deci exact cat s-a scris despre Antihrist; posibil ca acesta sa apara in 2010!!! Nemaiexistand noapte pe Terra, ci doar zi, cele 24 de ore vor deveni automat 0 ore, astfel ca se sfarseste timpul pe Terra; dar nu va fi atunci sfarsitul lumii. Sa fie acesta sfarsitul timpului despre care ne spune Biblia.. ?! Ce legatura are Traian Basescu cu 2012? Simplu: este presedinte! Probabil ultimul nostru presedinte.. oricum, legat de acea intamplare cu acel copil, presedintele nostru a jurat pe Biblie ca nu a dat in el, insa mai apoi, dupa ce s-a re-vazut presedinte, a afirmat ca intr-adevar a lovit acel copil: juramant fals! Vom ajunge in 2012 "mutanti" .."zombii" sau chestii de genu'.. de la radiatiile emise de soare pe pamant din cauza incalzirii globale care slabeste stratul de ozon care protejaza Pamantul de razele ultraviolete ale soarelui, oare vor invia mortii.. exact asa cum se spune in Biblie? In caz ca nu stiati, in Biblie se spune ca la sfarsitul lumii, toti vom fi judecati de Dumnezeu, si mortii vor invia, iar noi vom lua "chipul" lor si tot vom fi la fel, ceea ce inseamna ca-mi voi cunoaste si eu in sfarsit strabunica :)), glumesc :)), ceea ce inseamna defapt ca s-ar putea sa am dreptate, gandind logic ca noi luam "chipul" mortilor din cauza radiatiilor si din cauza modificarii ADN-ului nostru, nu ei vor lua "chipul" nostru. Capacitatile noastre intuitive si mai ales paranormale vor fi amplificate, corpul fizic va fi modificat si el datorita modificarii ADN-ului nostru, fapt ce va determina observarea aurei personale de toate persoanele, nu doar de cele cu anumite abilitati, ceea ce probabil ne va face pe unii dintre noi sa aratam ca Sfintii de prin biserici. Cei cu energii negative vor fi probabil distrusi din cauza energiei emise de Centura Fotonica, cat si de radiatiile electromagnetice de frecventa inalta, deoarece aura negativa are o vibratie slaba, fapt datorat comportamentului egoist, indecent si asa mai departe. Energia noastra se modifica in functie de comportament, sentimente, amintiri, trairi, ganduri, persoanele din jurul nostru, credinta si asa mai departe, astfel ca cei cu aura negativa nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa din Centura Fotonica, care cum spuneam, este una pozitiva datorita energiei luminoase care va fi amplificata. Deci cel mai probabil cred ca ar trebui sa va schimbati atitudinea.. sa nu uitam ca in Biblie se spune ca la sfarsitul lumii, cei drepti vor trai, iar ceilalti vor muri; cei ce vor crede se vor mantui, iar cei ce nu vor crede se vor osandi; oamenii se vor vinde unii pe altii (vor fi atat de orbiti de energia negativa incat vor face acest lucru, fapt ingrijorator deoarece deja se intampla astfel de lucruri) si asa mai departe. Un "satanist" se lauda: "Energia mea negativa este mai mare decat energia ta pozitiva!! \:D/" ..dar nu stia ca "Bine faci, bine gasesti, rau faci, rau gasesti!" - el nu va gasi niciodata acest bine daca va continua asa, si nu noi avem de pierdut. Si totusi ramane aceasta intrebare: 2012 - inceputul sfarsitului? (din cartea "2012 - începutul sfârșitului?")[/Q Sa va zic eu ce e cu anul 2012 Anul 2012....anul in care sper sa fiu mai buna decat acum,mai ravnitoare in rugaciune anul in care speeeer sa termin facultatea anul in care sper sa ma marit etc etc |
Citat:
|
Anul 2012 a trecut. Aceasta profetie a cazut ca si altele. De fapt din cate am inteles, acestia (maiasii?) nu au profetit nimic! In 2012 se termina calendarul lor si atat!
|
Este foarte instructivă parcurgerea acestui topic. Confirmă o mai veche observație de-a mea: ateii nu sunt de loc oameni incapabili să creadă. Dovada cea mai bună este că îi vedem crezând în orice: în extratereștri, în intratereștri, în reîncarnare, în astrologie, psihokinezie. În atlanți, în Omul de Neandertal și în Yeti Omul Zăpezilor. În orice, mai puțin în faptul că Dumnezeu s-ar fi făcut om.
Parcă mă văd în liceu și parcă a fost ieri cum explicam, entuziast și doct, cum e chestia cu telepatia: bineînțeles că oamenii au capacități pe care nu le cunoaștem. Faptul că Dumnezeu are și El capacități pe care nu le cunoaștem îmi scăpa pe atunci. |
Citat:
|
Citat:
Cei care cred in tampeniile pe care le-ati enumerat (Yeti, astrologie etc.) sunt mai degraba persoane care se declara crestini. E de ajuns sa aruncati o privire aici pe forum ca sa vedeti cum se gramadesc la discutiile despre reiki, conspiratii etc. Majoritatea ateilor sunt sceptici, sau sunt atei deoarece sunt in primul rand niste persoane sceptice. Pe cand cine crede in fiinte supranaturale e mult mai predispus sa creada in farmece, magie, ocultism s.a. |
pt Paranormal, dar nu numai..
Nu cred ca 2012 aduce sfarsitul....Iar Apocalipsa cred ca e inceput demult...Ca vor exista schimbari si modificatri ale ADN ului uman, posibil...Inclin sa cred ca va avea loc o schimbare in gandirea si mentalitatea umana...Si am convingerea ca vor fi recunoscute anumite capacitati extrasenzoriale ale unor indivizi dotati...Cat despre ceasul real al sfarsitului, nici macar Iisus Hristos nu-l stie , ci numai Tatal.....Dumnezeu sa ne ajute !
|
Citat:
|
Exact. Firea umana a lui Hristos nu stie ziua sfarsitului,dar ca Dumnezeu o cunoaste!
|
Citat:
...ca o floare cu trei petale sau un trifoi! Cum poate o parte a trifoiului sa stie ceva ce nu stiu si celelalte parti Este de-a dreptul absurd! Faptul ca Hristos nu a putut proorocii sfirsitul lumii sau macar cum va evolua lumea in viitor( ceea ce pentru un Dumnezeu ar trebui sa fie floare la ureche ar trebui sa ne puna foarte serios pe ginduri. Oare cit o fi adevarat si cit este fals din toate aceste povestiri, care-i griul si care-i neghina? |
Citat:
Pina si Nostradamus ne-a lasat mai multe proorocii decit Hristos si nu era Dumnezeu, sau fiul Lui Oare de ce? |
Citat:
Din moment ce a acceptat chipul omului,conditia umana, El s-a supus tuturor treptelor prin care trece omul in dezvoltarea sa. DAR EL si la 5 ani si la 10 ani si la 12 ani, cunostea TOTUL,fiind parte din SFANTA TREIME, dar nu s-a manifestat ca unul care stie, ci a lasat firea umana sa se arate asa cum se manifesta ea la toti oamenii. |
Citat:
Asa si Dumnezeu cu noi!Multe nu le stim NU PENTRU CA HRISTOS NU A PUTUT SA LE SPUNA pentru ca NU STIA, ci pentru ca AVEM 3 ANI si oricum , nu cred ca le vom afla in veacul asta! PS-ROG A NU SE INTELEGE CA ANDREI ARE UN FIU DE 3 ANI!:21: ( bine ai revenit,ti s-a simtit lipsa:10: ) |
eu cred asa...
Melissa....din ce scrie in Biblie...Undeva , chiar scrie ca ceasul acela..nici Fiul nu il cunoaste , ci numai Tatal......Nu urmeaza completari de genu....dar ca fire dumnezeiasca sigur ca ar sti...
andreicozia " Iar cautam scuze arbitrare pentru ceva ce Hristos ar fi trebuit SA STIE, ca doar face parte din aceeasi radacina cu Tatal Sau si cu Duhul Sfint ...ca o floare cu trei petale sau un trifoi! Cum poate o parte a trifoiului sa stie ceva ce nu stiu si celelalte parti Este de-a dreptul absurd! Faptul ca Hristos nu a putut proorocii sfirsitul lumii sau macar cum va evolua lumea in viitor( ceea ce pentru un Dumnezeu ar trebui sa fie floare la ureche ar trebui sa ne puna foarte serios pe ginduri. Oare cit o fi adevarat si cit este fals din toate aceste povestiri, care-i griul si care-i neghina?" Si uite asa....incep sa ma gandesc ca s-ar putea sa ai dreptate Andrei!... |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:48:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.