![]() |
Citat:
Și da, sinucigașii pot fi pomeniți, ca orice fii mai mult sau mai puțini păcătoși ai Bisericii. Numai cei aflați extra Ecclesiam nu pot fi pomeniți. Mahomed nu poate fi pomenit, Hitler poate fi pomenit, chiar dacă s-a sinucis. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu prea ma lamuresc aceste motive, dar na... asa sunt si asa le iau. |
Sinucigasii vor fi iertati, numai hula impotriva Sfantului Duh nu e iertata:
De aceea va spun: orice pacat si orice hula vor fi iertate oamenilor; dar hula impotriva Duhului Sfant nu le va fi iertata. (Mat.12:31) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dar se pare ca doar ce ai vrut ai inteles... corect... si asa au aparut sectele. Intelegi cuvantul... altii mai invatati au inteles mai mult... |
Citat:
|
Citat:
“Cu cuvântul Domnului cerurile s-au întarit si cu duhul gurii Lui toata puterea lor” (Ps. 32, 6) |
Citat:
Uita-te de exemplu la pilde, pot fi luate mot-a-mot (cuvintele) sau trebuie luata invatatura din ele. Cel mai simplu si recent, cu fiul risipitor. |
saptamanile trecute am fost cu sotul meu intr-o parte a orasului pe care n-am mai vizitat-o pana acum si acolo am observat un mic cimitir neingrijit.mi s-a spus ca este cimitirul sinucigasilor deoarece preotii nu permit ingroparea lor alaturi de ceilalti.nu pot sa nu ma intreb:cine suntem noi sa-i judecam?judecata e a Domnului.nu tot oameni dragi noua sunt?eu stiu ca e pacat sinuciderea,dar si crima este si criminalii nu sunt ingropati in alte cimitire si au parte de slujbe la inmormantari.si avortul,si ispita,si cearta si orice pacat e pacat.dupa ce ca bietii oameni au cazut in acest pacat ajutati spun eu chiar de catre de noi semenii lor sa-si curme viata,noi ii judecam.pacatul mare il avem noi ceilalti care n-am facut nimic pt ei pana au fost in viata ,iar dupa moarte .... mai rau facem in loc sa ne rugam pt ei.
|
la Dumnezeu toate sunt cu putinta
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:48:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.