Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Reguli generale de utilizare a forumului (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=502)
-   -   Declararea apartenentei religioase (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6133)

Hector 07.05.2009 09:47:43

Citat:

În prealabil postat de Fani71 (Post 134259)
Apare jos cand mergi la indexul principal. Apar si cei care sunt incodati, poti sa ii spionezi
;-))

Aaaa :-))

Hector 07.05.2009 09:53:00

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 134093)
majoritatea celor 468 membri activi e clar ca nu se va atinge pe acest sondaj.

Pai din cate vad eu la lista de utilizatori activi sunt trecuti si vizitatorii, care oricum nu pot vota (asta pana cand nu se iregistreaza).
Oricum, ce atata democratie pe capul nostru, devenim mai catolici decat papa. :)

eduardd 07.05.2009 10:23:21

Citat:

În prealabil postat de Hector (Post 134257)
PS: Pai sa stiti ca daca nu incepeti sa va certati, nu ati facut nimic.

:21::24:
Chiar m-ai facut sa rad Hector!!
ps- sa nu fiu offtopic, eu sunt ortodoxa si...am votat!:32:

mirelat 08.05.2009 07:37:17

Citat:

În prealabil postat de Hector (Post 134273)
Pai din cate vad eu la lista de utilizatori activi sunt trecuti si vizitatorii, care oricum nu pot vota (asta pana cand nu se inregistreaza).

cum ai ajuns la concluzia ca la lista de utilizatori ACTIVI sunt trecuti si vizitatorii? nu sunt de aceasta parere, ptr ca vizitatorii nu au login si prin urmare nu trebuie inclusi la activi.

dar poate ne lamureste mai bine admin, care sunt criteriile dupa care un user este considerat activ.

ptr ca in privinta senior member ne-am dat seama si singuri, anume ca toti care au peste 100 mesaje sunt seniori. tot un fel de democratie si asta. :)

mirelat 08.05.2009 07:41:55

inca o precizare, eu ma refeream la membri activi, nu la utilizatori.

deci in lista de membri nu pot sa apara cei fara login/ user-name.

cristiboss56 09.05.2009 21:13:28

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 134762)
inca o precizare, eu ma refeream la membri activi, nu la utilizatori.

deci in lista de membri nu pot sa apara cei fara login/ user-name.

In pagina personala, a fost creata o noua rubrica, unde se trece apartenenta religioasa. Si acesta problema a fost rezolvata , spre bucuria tuturor.

cristiboss56 09.05.2009 21:31:32

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 135278)
In pagina personala, a fost creata o noua rubrica, unde se trece apartenenta religioasa. Si acesta problema a fost rezolvata , spre bucuria tuturor.

Rubrica se afla sub cea unde se poate trecece profesia. Important acum, ca fiecare sa-si completeze pagina personala.

mirelat 10.05.2009 01:25:38

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 135285)
Important acum, ca fiecare sa-si completeze pagina personala.

da, cum era citatul acela "unii se mandresc cu carutele lor..."

mirelat 25.05.2009 03:16:40

astept ca admin sau cineva care se ocupa de maintenance sa adauge un camp blank la 'religie', pentru cine nu doreste sa completeze.

patinina34 25.05.2009 06:14:43

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 135332)
da, cum era citatul acela "unii se mandresc cu carutele lor..."

Adica, nu inteleg batuta, cu ce se mandreste cine?
:24:

cristiboss56 25.05.2009 07:45:26

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 140698)
astept ca admin sau cineva care se ocupa de maintenance sa adauge un camp blank la 'religie', pentru cine nu doreste sa completeze.

Păi necompletarea , aduce de la sine acest "camp blank", neapărând nimic până la urmă .

mirelat 25.05.2009 09:49:32

nu, Adrian a promis ca o sa rezolve problema tehnica.

fadmin 25.05.2009 14:56:26

A fost adaugat un camp blank pentru cine nu doreste sa completeze "la religie".

Langu 29.12.2009 14:19:17

Citat:

În prealabil postat de Hector (Post 132084)
Am si eu o propunere.
Avand in vedere ca pe forum scriu si useri de alte religii, propun ca sa fie, la spatiul destinat avatarului (acolo unde scrie Data înregistrării:; Locație:;Mesaje:; etc) sa fie trecuta si o mentiune despre religie, sau jurisdictia bisericeasca din care face parte. Am vazut pe un forum ortodox strain ca acest lucru era trecut si fiecare persoana trebuia sa completeze sectiunea respectiva.
Problema este ca intrand pe forum, acesti useri de alta religie, incep sa dea sfaturi, care nu intotdeauna sunt conforme cu ortodoxia. Iar un user nou, sau inregistrat de curand, trebuie sa-i fie clar din prima faza cu cine sta de vorba, pentru a nu se creea confuzie.
E util, folositor si practic sa stim daca un mesaj vine din partea unui ortodox, catolic, protestant, ateu, etc.
In felul acesta vedem si cat de avizat este un individ sau altul sa se pronunte intr-o anumita tema.
Ar trebui sa fie obilgatoriu pentru toti userii, sa isi declare apartenenta religioase, inclusiv la inregistrare.

Personal cred ca chestiunea aceasta cu "sa-i fie clar "suna un pic a radicalism.Fiind un forum(care prin definitie este un loc unde se poarta discutii,se schimba pareri...) nu este normal sa schimbam idei,pareri?Nu din marile contraziceri se nasc marile idei?Va-ti gandit vreodata ca poate o persoana de alta confesiune ,intrand in dialog,isi schimba parerile.Il avem pe Domnul IIsus model?Daca da,atunci sa primim pe cel flamand,caci nu degeaba a intrat.

C0NSTANTIN 12.04.2014 15:36:50

Declararea apartenentei religioase

Cred ca mai important decat sa afle oamenii cu cine trebuie si cine nu trebuie sa vorbeasca, este sa stie ca n-au voie sa faca din ortodoxie un idol care sa ii puna sa persecute pe "social indezirabili" altor confesiuni, pentru ca Dumnezeu ne-a zis sa iubim pana si pe dusman ca pe un frate ... Doamne ajuta!

gabriela8 13.04.2014 11:57:47

Eu cred ca se disting foarte usor din modul de formulare a raspunsurilor...

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:17:05.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.