Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Eutanasia (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5044)
-   -   Am incercat sa ma sinucid (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=623)

maria55 02.02.2007 03:25:13

Se zice ca cel slab sau bolnav sa se puna an slujba celor asemenea , sa viziteze spitalele , azilurile de batrani .
Asta ar putea sa-i ajute spiritual .

cristiboss56 02.02.2007 09:22:52

Citat:

În prealabil postat de Stefan500
Pentru multi sinucigasii sunt doar niste lasi (nu ma refer neaparat din punctul de vedere al bisericilor crestine).
Dar uite ca acum stati de vorba cu unul care a incercat s-o faca. Da, e socant sa te confesezi, dar vreau niste raspunsuri la anumite probleme.
De ce am incercat? Au fost 3 incercari: de 2 ori am incercat sa-mi bag foarfeca in mine, iar 1 data am incercat sa sar dupa balcon. Dar de fiecare data parca ma oprea cineva; cred ca Dumnezeu vrea ca Stefan sa traiasca. Am incercat din mai multe cauze:
- singuratate (imi doresc foarte mult sa am o pritena, caruia sa nu-mi fie rusine sa-i spun ca o iubesc, cu care sa fac multe lucruri impreuna, care sa aiba timp de sufletul meu :( );
- Mama e mai tot timpul ocupata cu servicul si nu are intotdeauna timp sa stea de vorba cu mine; nu fac intotdeauna ordine si curatenie (defapt in majoritea cazurilor, ca sa fiu sincer), si chiar si atunci cand fac putin si incerc sa fac ceva bun tipa la mine si imi zice "boule", "nesimtitule"...
- faptul ca nimeni nu ma baga in seama, desi creirul meu a memorat multe chestii interesante (nu chestii legate de manele si alte porcarii asemenea) - stiu ca lauda este un pacat, dar mi-ar placea, ca uneoeri, atunci cand fac ceva bun sa-mi multumeasca cineva, pentru a-mi da puterea sa fac lucruri bune in continuare;
- in clipele alea ma gandesc ca nimeni nu mai vrea, si ca toti vor sa scape de mine: mama ca sa nu mai ii ocup casa cu aparate vechi, tata ca sa nu-mi mai platesaca pensie alimentara, bunica ca sa nu-i mai fie rusine cu oaia neagra a familiei (tatal si bunica: nu invat bine, nu am bani, deci si prin urmare nu o sa am o sotie - deh, n-am bani; nu conteaza ca sunt un biat bun, ca nu ma duc prin tot felul de localuri sa ma imbat, ca nu ma droghez - verisoara aceea care imi este buna prietena mi-a zis ca bunica mea aprecieza ca sunt un baiat cuminte, dar mie nu imi zice niciodata asta, si acest lucru ma doare), ca nu o steresez pe veriosara mea cu problemele mele... si ma gandesc ca dupa ce nu voi mai fi o sa-si dea seama ca au pierdut si eu un suflet bun...
E si vina mea, ca sunt cam prea egoist uneori si ma cred buricul Pamantului... Dar, poate am fost si prea alintat!

Daca stie cineva (doar de prima tentativa). Da, stie: verisoara (ea a aflat prima), preotul de Biserica de langa mine, sora si mama. Verisoara s-a speriat, parintele a zis ca nu ar mai trebui sa vorbeasca cu mine (nu mi-a dat canoane, ca a zis ca degeaba imi da daca eu nu ma indrept), sora a fost indiferenta, mamei i-am spus la nervi si a zis "ce, ma ameninti" (si ea era nervoasa)

[b]VA ROG SA NU ARUNCATI CU PIETRE IN MINE![/u]

Stefan, capul sus ! ia-ti gindul de la actul sinucideri , pentru ca viata e frumoasa si esti deabia la inceputul ei. Ai multe de descoperit iar Bunul Dumnezeu este alaturi de tine. Refa legatura dintre tine si El prin rugaciuni cit mai dese si post. Prieteni sint destui care te asteapta sa-i cauti. Totusi cel mai bun este prea Bunul Dumnezeu caret te-a salvat de ghena. Este un semn care trebuie sa-ti dea de gindit. Cauta sa citesti cit mai mult , sa descoperi placerea calatoriilor in natura , sa-ti faci hobiuri sanatoase si relaxante. Cauta sa devi independent sa traiesti pe proprile picioare , fara sa mai pui la suflet fiecare vorba, atitudine, gest a celor din jur. Devin-o mai comunicativ, mai optimist si mult mai ordonat in viata ta. Uite, aici ai o multime de prieteni si te mai asteapta si in alta parte , numai descopera-i. Nu mai esti la virsta de care trebuie sa mai depinzi de mama, tata sau bunica cum spui tu. Dumnezeu ti-a lasat si te-a inzestrat cu tot ce-ti trebuie , chiar daca vei spune ca era loc de mai bine , nu ai dreptate, pentru ca ceea ce ti s-a dat nu ai folosit nici 50 la suta. Deci tureaza motoarele si mergi pe drumul tau cu credinta-n suflet. DUMNEZEU SA TE AJUTE SI SA-TI LUMINEZE CALEA ! +

ory 02.02.2007 14:48:20

Stefan,tu esti dus cu pluta baiete,vad ca tot ceea ce ti s-a scris aici este nul pentru tine,si nu stiu de ce mai scrii atata timp cat nu te intereseaza catusi de putin reactia si sfaturile celor de pe forum,sfaturi ce ti-au fost adresate cu prietenie.Esti ca un catar si perseverezi in ideea ta fara sa-ti pese de ceva din jur.
Mai las-o pe varata aceia in pace si cauta-ti noi drumuri in viata,ca tare multe minuni are ea sa-ti ofere,nici nu-ti imaginezi,tu nu faci decat sa clachezi.....dar nebun nu esti,ci doar egoist si te gandesti numai la tine.I-a debaraseaza-te putin de acest sentiment care te apasa si-ai sa vezi ce bine este sa viata si prin prisma atator lucruri si oameni din jur.Mai lasa vaicarelile,priveste in urma forumului si-ai sa vezi cam de cand timp te tot plangi fara sens de aceiasi problema,care nici macar nu este o problema ci un joc propriu cu care te alimentezi si care a inceput sa-ti placa in "nefericirea"ta.Ai sa ajungi sa zici si tu ca baba aia;"vai,sufar cu inima de 42 de ani!"....pai daca era suferinda nu o mai tinea saraca inima 42 de ani,nu-i asa!(ea avand 65 de ani).Wakarimashta-ka!

Stefan500 02.02.2007 15:22:36

Ca n-are forumul asta iedit: cineva imi sugera sa compar suferinta altora cu suferinta unora mai napasatuiti. Acum sincer spun, fara sa ma laud: as vrea sa merg prin centre si case de copii si sa le duc ceva, sa ii invelesc, nuami pentru a le putea vedea zambetul pe fata. Dar am cu cine sa merg? Nu. Macar asta mia-r bucura inima.

MARIUS_DANIEL 02.02.2007 15:41:14

Citat:

Ca n-are forumul asta iedit: cineva imi sugera sa compar suferinta altora cu suferinta unora mai napasatuiti. Acum sincer spun, fara sa ma laud: as vrea sa merg prin centre si case de copii si sa le duc ceva, sa ii invelesc, nuami pentru a le putea vedea zambetul pe fata. Dar am cu cine sa merg? Nu. Macar asta mia-r bucura inima.

Ai incercat sa dai ceva de pomana unor cersetori,unor oameni nevoiasi?Nu exista bucurie mai mare decat sa poti ajuta omul in suferinta.Imi place foarte mult sintagma ce spunea ca atunci cand ii dam ceva unui om nevoias il imprumutam pe Dumnezeu.

Dumnezeu sa te ajute si sa te lumineze.

Stefan500 02.02.2007 15:50:43

Mai dau 1-2 lei la cersetori. Pe undeva era un proiect cu compuetere penrtu copi saraci si am dat niste chestii I.T. de care nu mai aveam nevoie.

maria55 02.02.2007 16:29:18

Stii Stefan ,
e greu sa dai sfat unui om bolnav , numai el stie ce are de dus .

Dar eu mai incerc sa-ti spun o parere , poate cine stie :
Nu e vorba de leu , e vorba de afectiune .
Sentimentul de lipsa a dragostei trebuie inlocuit , golul lasat trebuie umplut cu alte impliniri .
Sa descoperi de ex . ca cineva are nevoie de tine . Sint atatia oameni singuratici ,
neputinciosi , bolnavi .
Daca stii ca trebuie sa treci pe la cineva sa-i spui o vorba buna , ca cineva se bucura ca i-ai deschis usa , sa scrii o scrisoare unui om singuratic , sa dai un telefon ,te vei simti mai bine .
Lucrurile astea te fac sa te simti util , "cineva are nevoie de mine ".
Daruieste mila , compatimire , afectiune , nu bani .......sentimente (fara atractie fizica ,asta nu e totul).
Si asta e milostenie . De cel milostiv are grija si Dumnezeu .
Trebuie uneori sa daruim fara pretentii si la un moment dat vom primi inapoi .

Iarta-ma daca nu te ajuta , e numai o idee.

dmb 02.02.2007 20:48:56

Auzi Stefane iti vorbeste un sinucigasi. Nu stiu citi ani ai dar eu zic sa-ti oferi un an din viata ta. Te duci si faci Judo. Nu ride eu din Stefan in clasa a 9-a am ajuns dupa 6 luni Vedeta clasei cu cea mai frumoasa fata din liceu ca prietena. Nu m-am batut niciodata cu nimeni.Nu am aratat niciodata nimanui ce pot dar se simtea ca sint tare. La tine asta lipseste. Incearca si dupa un an renunta pentru ca mai mult nu iti este de folos.

sovidiu 02.02.2007 21:15:04

ce judo, poate jiujitzu sau taiekuando... vrei sa invetze sa-si faca harachiri? asta-i mai lipseshte, cam ca si mie, chelului, tichie de margaritar... :D sau orbului ochelari de soare, schiopului patine cu rotile iar surdomutului reportofon...

lui Stefan500 ii lipseste verishoara... si cand nu-i disponibila sa-si piarda vremea cu el, lui ii vine sa se sinucida, fireshte...

ca sa devina puternic si cuceritor eu ii recomand sa-si puna peruca, tocuri de 15cm, manusi de piele, un Harley si sa-si lase mustatza, sa se tatueze pe biceps cu carioca ;) si sa poarte pe chip un zambet impietrit ori o grimasa funebra si totul va fi OK.

dmb 02.02.2007 22:35:17

sovidiu nu sint eu un crestin adevarat si nici pe departe unul care poate spune despre el ca-i crestin ortodox; dar cind cineva are nevoiede ajutor poti sa-l ajuti sau sa nu o faci..dar in nici un caz nu ai voie sa rizi de el! Gindeste-te cind vei avea nevoie tu de ajutorul cuiva cum te-ai simtii cind in loc de ajutor ai primii ironii?
Dupa cum vezi eu nu mi-am facut nici harakiri nici altceva; tentativa mea de sinucidee a fost inainte sa fac Judo. Artele martiale sint periculoase cind intrii in religia celor care le-au descoperit sau ii invata pe altii, e drept. Dar la inceput cit ii trebuie lui ca sa creasca in propii lui ochi (si asa si in ochii celorlalti)este doar sport! (De aici anul si nu anii recomandati)

Negroponte 02.02.2007 23:32:39

:)Stefan,si eu sunt de parere ca ar trebui sa faci un sport care sa-ti dea incredere in tine.Eu in copilarie cam luam bataie de la toti,dar ambitie aveam si am practicat arte martiale.Am ajuns pe urma sa nu-mi mai fie teama de nimeni si fetele erau incantate de acest fapt pe care il etalam de fiecare data cand aveam ocazia.Iar in privinta inaltimii nu te complexa.Esentele tari se tin in sticlute mici.Doamne ajuta!

Stefan500 03.02.2007 00:22:30

De practicat sport trebuie sa practic. Poate ajung sa dau peste oameni de valoare... Sper. Poate ceva ma va salva de la Iad. Vreau sa traiesc...

euftalia 13.02.2007 14:41:14

Este nemaipomenit, stefan ca spui "vreau sa traiesc! sa iti ajute Dumnezeu!

Alexandr_Bazil 13.02.2007 15:59:10

Eu iti recomand orice activitate care sa iti creasca taria de caracter. Nu te supara dar motivele insirate de tine sunt stupide. Daca de la atat te gandesti la sinucidere, atunci nu vreau sa stiu ce faci cand te intampini cu probleme ceva mai grave(si nu vorbesc acum neaparat de probleme cu banii sau mai stiu eu ce, vorbesc de conflicte spirituale ceva mai dure). Nu te critic, nu te cunosc destul cat sa te critic, dar iti recomand un lucru: nu te mai gandi ca scopul vietii sta in a obtine aprobarea celor din jur. Zici ca nimeni nu te apreciaza, simti ca nu esti iubit. Si problema ta este? Tu te apreciezi? Te consideri un individ demn de aceasta apreciere? Este indeajuns. Existenta nu trebuie sa iti fie motivata de acceptul celorlalti. Si nu vorbesc chiar in necunostinta de cauza, caci am trecut prin stari autodistructive, am avut probleme(nu sunt in masura sa spun ca ar fi fost mai grave, pentru ca se masoara dupa individ, nu generalizandu-se). Traieste, caci mort vei fi mult timp :)

euftalia 13.02.2007 18:58:03

Nu il mai certati ca este bolnav, dar e bine sa stie ca viata trebuie traita pana la capat. Doamne ajuta!

sovidiu 13.02.2007 19:21:56

Citat:

În prealabil postat de euftalia
Nu il mai certati ca este bolnav, dar e bine sa stie ca viata trebuie traita pana la capat. Doamne ajuta!

Cum adica spui, draga euftalia, ca este bolnav? Ce l-ai consultat? (este retorica intrebarea si nu doresc raspuns)sau poate ai vrut sa pui ghilimele, adica sa zici ca este "bolnav", insemnand un fel de bolnav inchipuit, asha cum imi place si mie sa ma simt de foarte multe ori ca sa ma lase problemele curente in pace, sau insemnand chiar bolnav complet la figurat... bolnav cand nu-si gaseshte locul si mai ales dragostea, fireshte... Si apoi cine-l cearta? Nu vezi cum ne straduim cu totzii sa nu-l certam? Desi ar merita... Cum a meritat fiecare la timpul sau doar ca pentru unii nu s-a gasit cine, si poate ca mai bine... ca daca si certat si tot la fel... atunci precis e mai rau... nu?

euftalia 14.02.2007 17:30:53

Un om care isi pune problema sinuciderii, mai ales asa fara motiv clar, este bolnav psihic, asculta-ma pe mine, ca si eu am incercat sa imi iau zilele de trei ori.

euftalia 14.02.2007 17:32:57

Asta nu inseamna ca nu se poate vindeca, sau cel putin ameliora, poate m-am grabit cand am zis ca il certati.

Alexandr_Bazil 14.02.2007 21:55:32

Citat:

În prealabil postat de euftalia
Un om care isi pune problema sinuciderii, mai ales asa fara motiv clar, este bolnav psihic, asculta-ma pe mine, ca si eu am incercat sa imi iau zilele de trei ori.

nu neaparat...dar bine..e subiectiv. Eu nu am incercat,ci mi-am imaginat toate posibilitatil,cu senzatii cu tot. Nu ca as fi vrut sa ma sinucid, ci din curiozitate morbida :P

Stefan500 22.02.2007 00:55:32

Uneori ma intreb de ce Dumnezeu vrea ca eu sa traiesc? Prefer sa mor eu decat un bebelus nevionovat.

mirelat 22.02.2007 08:39:22

Citat:

Uneori ma intreb de ce Dumnezeu vrea ca eu sa traiesc? Prefer sa mor eu decat un bebelus nevionovat.

Stefane, iar incepi ?

Vezi ca iti da Hartford niste sfaturi ceva mai sus, nu le trece cu vederea !

Alexandr_Bazil 22.02.2007 15:26:31

Stefane...daca tot nu te iubeste nimeni si te urasti atat de mult, arunca-te de la etajul 10 daca asta iti rezolva toate problemele si te face fericit.

Stefan500 22.02.2007 23:31:03

Deocamdata nu mai am ganduri din astea. Dar imi tot vine in minte acea intrebare.

Alexandr_Bazil 23.02.2007 00:28:33

o propunere...asculta Manowar :P(cred ca esti indeajuns de influentabil cat sa te afecteze muzica lor) Inspira la optimism, si in general la un spirit de luptator.

PISICUTA35 23.02.2007 09:16:27

Pentru Stefan500

[b]Stefane, spui ca ai 24 ani, deci esti un barbat in toata firea, cu viitorul in fata ta. Ai o viata inainte!
Cateva sfaturi, citeste atent:

1) Ai facut o obsesie pentru verisoara ta, cred ca esti indragostit de ea, nu e o stare normala, lasa-o in pace, ea va ramane verisoara ta si atat, iar ea nu e dadaca ta sa stea mereu langa tine, sa te auda cum te plangi, are si ea viata ei de trait.
2) Continua sa mergi la psihiatru, i-ati tratamentul prescris si in timp ai sa vezi imbunatatiri.
3) Mergi la un parinte de te spovedeste cat mai des, fa-ti un program de rugaciuni.
4) Spui ca ai 1,70 si esti slab, pai ce faci in acest sens? daca te plangi nu ajuta sa te mai dezvolti, asa ca mergi la o sala, fa-ti abonament iar acolo pe langa faptul ca te vei dezvolta armonios in timp, vei mai cunoaste si alte persoane, vei iesi dintre cei 4 pereti ai camerei si vei vedea ca sunt si alti baieti la fel de slabi care nu dispera.
5) Zici ca familia iti vorbeste urat si nu te inteleg, dar tu ii intelegi pe ei? gandeste-te ca esti deja la 24 ani si vor sa te vada si ei pe tine ca te comporti ca un barbat, ca stai pe picioarele tale, ca faci ceva pt tine etc. Te-ai gandit ca sunt si ei oameni cu limitele lor umane de suportabilitate? ca au si ei durerile lor sufletesti ca si tine? s-au saturat sa te vada ca te comporti ca un copil de gradinita.
6) Umple-ti timpul cu lucruri utile, citeste ce iti place, lucreaza, etc.; citeste carti duhovnicesti, pe net gasesti o multime de sfaturi date de mari duhovnici care te vor ajuta sufleteste si vei primi raspunsuri la intrebarile tale legate de viata, asta te va ajuta sa iesi din conflictul sufletesc in care esti.
7) Doresti o prietena... Dar ce faci in acest sens? pierzi vremea plangandu-te... o fata nu va face ceea ce trebuie sa faci tu insuti pt tine, nu iti ia ea probleme de pe umeri. Daca te vei comporta ca un barbat matur si echilibrat, vor aparea si fetele langa tine!!
8) Lasa gandurile de sinucidere. Toti in viata in momente grele ne intrebam de ce traim ca nu avem rost. Dar ele trec. Daca te sinucizi, ajungi in iad, la chin pe vecie, fara nici o speranta de schimbare! Aici pe pamant ai cel putin o sansa sa ameliozeri viata prin schimbari si de asemenea viitorul iti poate oferi si momente fericite. Vei intalni o fata potrivita, iti vei face o familie, vor aparea copii, vei fi un tata bun pt ca tu insuti vei stii cum ai suferit, etc... Iar dupa moarte, la judecata particulara de catre Dzeu, daca ai urmat in viata drumul bun, nu vei ajunge la iad, pt ca Dzeu nu are pe nimeni de pierdut. Noi nu suntem predestinati sa ajungem la iad. Dar este o vorba: Dzeu te ajuta, dar nu iti baga in traista!!! Deci trebuie sa si noi sa ne dam silinta, nimic nu e pe degeaba.
9) Lasa gura lumii, a rudelor, a familiei in general. Nu conteaza asta. La momentul potrivit vor incepe sa te apecieze daca te vad ca te lupti in viata pt tine, ca esti un om echilibra, vertical, care isi construieste viitorul.

Citeste si ce te-au sfatuit si ceilalti de pe forum.
Ai 24 ani, ai viata inainte, asa ca nu trebuie decat sa te apuci de treaba !!!
Cine vrei sa faca in locul tau toate astea?

Stefan500 23.02.2007 18:41:37

Am incercat sa gasesc o fata pe internet si nimic...

ami19 23.02.2007 19:30:02

pisicuta35 ti-a dat niste sfaturi foarte bune incerca sa le urmezi.

tu chiar crezi ca o sa gasesti femeia perfecta pentru tine pe net? net-ul e o lume imaginara , toate femeile sunt superbe , inteligente si cuminti. iesi in lumea reala daca vrei cu adevarat o relatie serioasa. inscrie-te in ASCOR ,mergi la o sala de sport ( sunt pline de fete mai ales ca vine primavara ) , spui ca ti-ar placea sa ii ajuti pe copii orfani de ce nu mergi sa te inscrii ca voluntar intr-o organizatie ? chiar trebuie sa te duca cineva de mana? Dumnezeu nu te ajuta in momentul asta sa o gasesti pe cea care ar fi perfecta pentru tine pentru ca probabil o vei speria !! stiu suna groaznic , dar cate fete ar ramane alaturi de tine daca tu la prima intalnire le spui ca din cand in cand vrei sa iti pui capat zilelor?! inceraca sa te pui un pic pe picioare , renunta la gandurile sinucigase si apoi toate o sa vina de la sine. o sa-ti gasesti o prietena , o sa-ti faci o familie si o sa intelegi ca viata asta chiar daca are suisuri si coborasuri e superba si merita traita chiar daca dai cu capul de pragul de sus in fiecare zi.

p.s. chiar daca crezi ca nu valorezi nimic in ochii celorlalti sa stii ca gresesti citeste toate mesajele de mai sus si o sa vezi ca oamenilor le pasa de tine , nu s-ar fi obosit sa scrie pe topic daca nu valorai nimic . Daca pentru ei care nu te-au vazut nici macar o data esti important , gandeste-te ca pentru familia ta esti de o mie de ori mai important chiar daca nu stiu sa iti spuna asta in fiecare zi.

ami19 23.02.2007 19:38:27

daca chiar vrei sa fii voluntar
http://www.voluntariat.ro/ gasesti aici cateva informatii.

http://www.credo.ro/crestin-ortodox/18/Asociatii-si-institute iar o lista cu organizatii in care te-ai putea inscrie.

ami19 23.02.2007 19:42:55

ultima adresa se pare ca nu merge , nu stiu din ce motive dar incearaca pe www.credo.ro si selecteaza din directorul crestin ortodox "asociatii si institute"

olgutza 23.02.2007 22:16:07

Citat:

În prealabil postat de ami19

tu chiar crezi ca o sa gasesti femeia perfecta pentru tine pe net? net-ul e o lume imaginara , toate femeile sunt superbe , inteligente si cuminti. iesi in lumea reala daca vrei cu adevarat o relatie serioasa. inscrie-te in ASCOR ,mergi la o sala de sport ( sunt pline de fete mai ales ca vine primavara ) , spui ca ti-ar placea sa ii ajuti pe copii orfani de ce nu mergi sa te inscrii ca voluntar intr-o organizatie ? chiar trebuie sa te duca cineva de mana? Dumnezeu nu te ajuta in momentul asta sa o gasesti pe cea care ar fi perfecta pentru tine pentru ca probabil o vei speria !! stiu suna groaznic , dar cate fete ar ramane alaturi de tine daca tu la prima intalnire le spui ca din cand in cand vrei sa iti pui capat zilelor?! inceraca sa te pui un pic pe picioare , renunta la gandurile sinucigase si apoi toate o sa vina de la sine. o sa-ti gasesti o prietena , o sa-ti faci o familie si o sa intelegi ca viata asta chiar daca are suisuri si coborasuri e superba si merita traita chiar daca dai cu capul de pragul de sus in fiecare zi.

p.s. chiar daca crezi ca nu valorezi nimic in ochii celorlalti sa stii ca gresesti citeste toate mesajele de mai sus si o sa vezi ca oamenilor le pasa de tine , nu s-ar fi obosit sa scrie pe topic daca nu valorai nimic . Daca pentru ei care nu te-au vazut nici macar o data esti important , gandeste-te ca pentru familia ta esti de o mie de ori mai important chiar daca nu stiu sa iti spuna asta in fiecare zi.

Eu am cunoscut un baiat pe net si ne pregatim de casatorie

olgutza 23.02.2007 22:21:58

Citat:

Am incercat sa gasesc o fata pe internet si nimic...

Potzi cauta in continuare,dar lasa gandurile de sinucidere.Nici o fata zdravana la cap nu vrea un baiat cu ganduri de astea.Incearca sa fii optimist,sa vezi partea plina a paharului,sa mergi la un duhovnic sa te spovedesti,si astfel nu va mai avea diavolul drepturi asupra ta,drepturi pe care tu i le-ai dat.Iarta-i si intelege-i pe cei din jurul tau,iubeste-i si vei vedea urmarile.Doamne ajuta!

ami19 23.02.2007 23:08:42

Citat:

În prealabil postat de olgutza
Citat:

În prealabil postat de ami19

mie comunicarea pe internet nu mi se pare o comunicare reala , in plus ca sa iesi din starea de depresie cea mai buna metoda e implicarea intr-o activitate , socializarea . de asta i-am sugerat sa caute o organizatie in care sa se inscrie , sa faca voluntariat , sa mearga la o sala de fitness scopul fiind acela de a cunoaste oameni noi si ,de ce nu ,de a gasi o persoana alaturi de care sa poata intemeia o famile.

mirelat 24.02.2007 03:19:31

Citat:

În prealabil postat de olgutza

Felicitari si Casa de Piatra!

mirelat 24.02.2007 05:07:10

Citat:

În prealabil postat de Alexandr_Bazil
o propunere...asculta Manowar :P(cred ca esti indeajuns de influentabil cat sa te afecteze muzica lor) Inspira la optimism, si in general la un spirit de luptator.

ba, eu iti recomand "Foc de artificii" si "Muzica apelor" de Haendel.

euftalia 25.02.2007 16:03:05

Sau sonate de Scarlatti , concerte brandemburgice de J. S Bach, Vivaldi, Chopin, Ceaicovski, muzica clasica face bine la nervi si la suflet, numai bine tuturor!

PISICUTA35 02.03.2007 15:57:41

Cred ca tie a inceput sa-ti faca placere sa vi pe site si sa ne spui din 2 in 2 zile ca te sinucizi.
Te hranesti cu asta!

Noi am incercat sa te sfatuim, cum ne-am priceput mai bine, dar daca tu nu si nu....

Un om la 85 de ani daca il intrebi daca mai vrea sa traiasca, iti va spune ca da, iar tu ai 24 de ani si zici ca viata s-a incheiat, tu care ai viata inainte si poti schimba multe, multe lucruri, numai sa VREI...

PISICUTA35 02.03.2007 15:57:57

Cred ca tie a inceput sa-ti faca placere sa vi pe site si sa ne spui din 2 in 2 zile ca te sinucizi.
Te hranesti cu asta!

Noi am incercat sa te sfatuim, cum ne-am priceput mai bine, dar daca tu nu si nu....

Un om la 85 de ani daca il intrebi daca mai vrea sa traiasca, iti va spune ca da, iar tu ai 24 de ani si zici ca viata s-a incheiat, tu care ai viata inainte si poti schimba multe, multe lucruri, numai sa VREI...

Stefan500 02.03.2007 16:43:12

Daca o s-o fac, nu mai spun nimic. Gata. Nu va mai stric zilele, ca nu e bine pentru nimeni.

vsovi 02.03.2007 16:58:22

De ce nu mergi pur si simplu si itzi alegi o fata pe care s-o iubesti. Una care sa semene cu cea pe care o visezi. Si nu te imprietenii cu ea, ci urmareshte-o in taina. Urmarashte-o luni si ani si incearca sa o faci fericita. :) Ce frumos este sa visezi doar la iubire. Cred ca ar trebui sa te consideri fericit ca ai astfel de idealuri, dorintze, visuri, deoarece eu nu mai reushesc sa doresc dragostea, in mine aceste sentimente par a fi prea obosite. Deci de ce esti trist? gaseshte-o, alege-o si asteapta fara sa i te aratzi, fara sa i te destainui.

Stefan500 02.03.2007 17:14:53

Ma gandeam si eu la o strategie asemanatoare, dar nu se poate pune in aplicare din lipsa de fata... ???

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:57:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.