![]() |
Citat:
|
Citat:
Indiferent cum am spune-o ,femeile au nevoie de barbati,si barbatii de femei,pentru a se completa reciproc. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Si cred ca ar fi bine daca s-ar ajunge la un echilibru,altfel de o parte ori alta se vor acumula frustrari ce vor deteriora in timp relatia. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Oricum ar fi, nu de frumusete, este pana la urma, vorba, ci de frumusete in general (ani, sentimente, trairi, mandrie, josnicie, sex, badaranie, orice ...). Eu vorbesc cu sotul meu absolut orice, exact asa cum ma exprim pe forum, sunt libera din foarte multe puncte de vedere, astfel cum si acesta isi permite sa aprecieze o colega de serviciu , fizic, si sa-mi spuna acest lucru fara probleme. Suntem maturi, dar mai ales, ne cunoastem unul pe celalalt si avem incredere prin aceasta vasta cunostinta . (ei bine, in totalitate nu avem cum niciodata ). Chiar de curand mi-a placut de un profesor, de ochii lui, zambind i-am spus sotului meu ca-mi plac ochii lui...pur si simplu, ne-am completat prin gandire si libertatea aceasta, rationala, pana la urma . Poate, de multe ori constrangerea te determina sa doresti sa evadezi, cu toate ca aceasta constrangere, uneori, poate fi si extrem de sireata si de ascunsa in complexitatea unei relatii. La 21 de ani....ce sa mai comentam ? ! |
Citat:
|
Citat:
[COLOR=darkred]Uratenia si degradarea materiei[/COLOR] ce alcatuieste trupul nu face parte din planul lui Dumnezeu cel din veci, in care omul a fost creat dupa chipul Sau, cu posibilitatea de a ocoli moartea si de a deveni nemuritor. Insa omul a ales alta cale, anume aceea a neascultarii, a degradarii si mortii trupesti, ca mai apoi, o parte dintre oameni sa ajunga la Dumnezeu. [COLOR=darkred]Nu sunt fascinat de semnele batranetii[/COLOR], ci mai mult ma gandesc la faptul ca Dumnezeu sufera neincetat, inca din ziua caderii omului, vazand cum acela pe care El l'a creat tanar, frumos si perfectibil a ales spre viata calea mortii. Oare nu sufera Domnul cand vede o babuta distrusa si chinuindu'se sa isi care trupul ? De aceea nu indraznesc sa pun acestora numele de "lucrarea lui Dumnezeu". |
Citat:
Tin minte si eu "privelisti" de acest gen. Nu am nimic cu acestea, caci multe pot fi urmari ale unor boli, etc. Insa ma mahneste lipsa de grija a lor. Mereu m'am intrebat de ce nu se alege o bluza, ori o fusta larga, usoara si simpla, in locul oribilelor haine mulate si cu culori tipatoare, de catre acelea ce au celulita, burti, etc. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dar, uite, ce te faci daca sotul chiar se uita dupa o astfel de femeie trecuta de 40 de ani, cu celulita, cu toples nu prea demn, cu sunci...cu ce vrei tu ? Ce zici daca te mai si inseala cu o astfel de femeie ? Ai avea soc, bine-nteles, de aceia este bine sa nu spui niciodata...NICIODATA. Barabatii chiar au tendinta de-a se apropia de femei mai mature, este o chestie ce deriva din instinctul acestora de a-si gasi sentimentul matern din mama, dar si pe cel de stabilitate si protectia ce o confera maturitatea, mai cu precadere decat naivitatea si farmecul tineretii. Fratele meu are o vorba ; "daca ma vede sotia cu una slaba si tanara in oras, cu siguranta nu v-a fi geloasa sau suspicioasa fiindca ea stie ca, nu ma atrag deloc pustoaicele si nici femeile slabe..." (fratele meu fiind slab ). Sotul meu spune ca nu s-ar uita la o relatie cu o pustoaica pentru nimic in lume, i-ar fi teama, sunt imprevizibile, sunt neinfranate, sunt necoapte la minte si astfel pot sa greseasca deseori.... Crede-ma, trebuie sa fii cu luare aminte, dar nu obsedata in acest sens. Barbatii simt o nevoie de completare foarte ciudata, mai putin bazata pe discernamant, cat pe "nevoi personale"...ca sa sune asa ca un cont, caci pana la urma, chiar asa si devine. |
Citat:
|
Da, exact asa eram ! Sa fim sinceri !
Iar acum, gandind la varsta aceia, sunt sigura ca, daca m-as fi casatorit as fi ales cu putin discernamant si, probabil as fi ajuns la divort, in cele din urma...nicidecum la resemnare. Tineretea inseamna foarte multa naivitate si greseala, ca le impacam noi cumva si le rezolvam odata cu maturitatea, sau ca ne suportam consecintele cu responsabilitate, ulterior, asta este altceva,dar, tineretea v-a fi intotdeauna naivitate si greseala...asta este si farmecul ei, asta este natura ei . Nu avem ce-i face, prin ea invatam valorile omului in perspectiva. |
Citat:
|
Să facem totuși o diferență !
Sunt puștoaice și puștoaice și sunt femei și femei . Nu-i bine să punem totul la olaltă . Există puștoaice si femei de consum, există puștoaice și femei înebunite după sex, dar majoritatea sunt conform vârstei lor.
|
Citat:
Multi cred ca libertatea inseamna posibilitatea de-a face orice, eu cred ca libertatea poate fi mult mai frumos perceputa ca posibilitatea de-a alege si de a nu face orice... |
Citat:
|
Ory, draga mea, nu stiu cum faci , dar de mlte ori simt ca ma pui la zid, direct sau indirect.red ca trebuie sa fac niste precizari:
1. NU AM ABSOLUT NIMIC CU DOAMNELE MAI DURDULII, SAU CU CELULITA, SAU CU SANI "LANGOS". DOAR DUMNEZEU STIE CUM VOI ARATA PESTE ANI. POATE ASA SI INCA MAI MULT 2. DACA TU MA CONSIDERI O PUSTOAICA DE 21 ANI CARE INCA NU STIE PE CE LUME TRAIESTE, TE INSELI. CONSIDER CA AM O GANDIRE DESTUL DE MATURA, CARE IMI TRADEAZA VARSTA, DECI AM MINTEA"COAPTA", CUM SE SPUNE. 3. CE TE FACE SA CREZI CA SUNT CONSTRANSA PRIN CASATORIE? A FOST ALEGEREA MEA, SI CHIAR IMI PLACE; IN PLUS RELATIA CU SOTUL MEU E UNA DESCHISA. NU AM NEVOIE SA "EXPERIMENTEZ" SAU SA "EXPLOREZ" ALTE LUCRURI, SAU SA SIMT NEVOIA SA IL INSEL 4. NU CRED CA SOTUL MEU M-AR INSELA, CU ATAT MAI MULT CU O FEMEIE CARE I-AR PUTEA FI MAMA. 5. DE CREZI CA ESTE SORTITA ESECULUI CASNICIA MEA? |
Citat:
Bine ca ai baietel si nu fetita |
Vai, Doamne fereste !, Tia...nicigand sa cred ca este sortita esecului casnicia ta....Doamne, ce-a iesit ?!
Am spus doar, sa nu spui nicodata, NICIODATA..in rest, fiecare casnicie are particularitatile ei. Tu le stii pe-ale tale. Cat despre interesele sotului meu, am spus ca nu sunt aplecate spre pustoaice (nu ca nu l-ar atrage ), tocmai pentru ca i-ar fi teama, pentru ca nu ar avea incredere...etc. |
Citat:
|
Citat:
Insa noi vorbim aici de omul si omul la plaja asa cum este el acum. Asa cum moartea are pentru noi de la intrupare si inviere o valoare pozitiva, si batranetea si poate chiar semnele ei pot capata o astfel de valoare. Depinde cum le traim. Daca suntem robi ai mitului tineretii vesnice nu in sensul teologic, al raiului, de care vorbea windoin, ci in sensul agatarii de ce este efemer si pamantean, atunci nu mai putem vedea frumusetea batranetii demne, a batranetii intelepte si implinite, si vom vedea numai celulita si cocoasele. Nu ochii stralucitori si trasaturile in care se citeste inteligenta, modestia, intelepciunea.. |
Citat:
|
Eh, cum a spus si Cristi, sunt femei si femei si pustoaice si pustoaice.
|
Citat:
|
Citat:
Cam asa vad si eu lucrurile, dar mai nuantat.. Imbatranirea ESTE folositoare, intr-un sens.. Cred ca este important ca omul sa-si simta neputinta fizica si psihica.. altfel ar fi prea mandru! Murim incetul cu incetul.. imbatranirea este doar un avertisment. |
Citat:
Citat:
[COLOR=darkred]Omul este minunat pana in cele mai mici detalii[/COLOR], iar trupul este o opera de arta a Creatorului. Totul este minunat in trupul omului si nimic de lepadat, insa cu mult mai minunat a fost omul gandit de Dumnezeu dintru inceput. La mare, constiinta va fi cea care va ingadui sau va impiedica pe om sa stea aproape gol in fata altora. Personal, eu merg fara probleme la mare, insa daca as fi preot, ori vreun alt cleric, nu stiu de as mai putea ramane usor "in chiloti", pe o plaja. |
Citat:
|
Citat:
Baile in mare Intrarea in apa se face progresiv, dupa o baie de soare de cel putin zece minute. In acest fel, veti evita probleme grave, cum ar fi socul termic sau stopul cardiac. Apoi, in apa, nu se sta, ci se inoata, se fac miscari continue sau se fac exercitiile de recuperare indicate de medic. Tot in apa, se poate executa automasaj pe intregul corp. Cand marea este mai agitata, actiunea mecanica a valurilor e un masaj binefacator pentru piele si tesuturile subcutanate. In prima zi, durata unei bai nu va depasi cinci minute, timpul fiind marit zilnic cu alte cinci minute. Copiii mici vor sta mult mai putin; la sfarsitul curei, o baie trebuie sa dureze maximum 15 minute, iar pentru copiii mari, pana la 20 de minute. Exercitii 1. Plimbari in pas vioi prin apa care depaseste foarte putin nivelul gleznelor. Efecte: glezne tonifiate, stimularea punctelor de presopunctura de pe talpa, ameliorarea platfusului 2. Pasi contra valurilor, pana ajunge apa la nivelul genunchilor. Efecte: gambe tonifiate, celulita din zona genunchilor dispare elegant 3. Inaintati in apa si lasati valurile sa se sparga pe coapse, invartiti-va pe toate partile, apoi mergeti timp de 10 minute prin apa la nivelul soldurilor. Efecte: cu acest exercitiu ati tonifiat picioarele de jos pana sus, si, bineinteles, celulita e doar o amintire |
Citat:
|
Marea face foarte bine.
Sa mergem la mare cu gandul de a ne vindeca, nu de a vedea pe unii sau pe altele! Mai bine la namol poate?(nu mai vedem nimic, insa devenim sanatosi si tonificati):21: |
Parintele Papacioc de la Techirghiol spune
Părinte, se cuvine să mergem la plajă la mare?
Da. Ar fi o greșeală mare să nu vă duceți! Pentru că soarele e un doctor nemaipomenit de bun și de scump, care ni se dă gratuit. Însă, și acolo să fii stăpân pe tine. Nu te duce să păcătuiești! Iar dacă îți vin gânduri necuviincioase, stinge-le cu rugăciunea, și tu te folosești de soare. Căci nu se poate fără rugăciune, nu se poate fără trăire, nu se poate fără trezvie. Doar nu te duci acolo să măsori trupurile oamenilor! Dacă te duci așa, e inutilă și întrebarea, te duci ca un păcătos! http://www.ziarullumina.ro/articole;...a-spre-El.html |
Citat:
Personal consider ca nu e o problema daca ai scopuri bune si chiar iti doresti sa fii in natura sa te bucuri de viata. Daca mintea ta devine devinata cu privire la aspectele sexuale atunci devine o problema sau daca nu deja exista la tine. Sa nu uitam ca in Sfanta Biblie poparele din Vechiul Testament(chiar si poporul evreu care avea o lumina, spune in Biblie ca Dumnezeu l-a pedepsit pentru neascultarea lui) au fost pedepsite de Dumnezeu pentru practicile lor si idolatrizarile lor, orgii - sodomii. Asta ca in orice lucru, fie el bun, daca il aplici cum nu trebuie si il faci in mod gresit, deviat sau accentuat poate sa devina un mare rau. Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa traim asa cum trebuie, alegand ceea ce este bine! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:43:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.