Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Alte Religii (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5034)
-   -   Masonerie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=681)

calator 30.05.2007 22:25:04

1. daca ai fi scris ca lucrurile is f profunde si greu de patruns iar eu nu le inteleg e o chestie dar cand scrii ca e evident deja e evident ca a avea alta parere inseamna a avea niste lipsuri

2. ce lucrui is evidente? miscarea ecumenista? da e foarte evidenta si am si dat o mai multe exemple (evidente) si generalizate Dar nu am inteles care e problema?

3. in acesl link se fac niste afirmatii nefondate impotriva unui ierarh )nu impotriva unei miscari) si asta mi se pare un pic dubios

4. da, o sa vina vremea cand o sa ne teleportam sau cand o sa traim pe luna....Si ce e cu asta? Dar chiar as vrea niste argumente pe care te bazezi cand faci stfel de afirmatii privind vremurile in care va trebui sa il marturisim pe Hristos cu pretul vietii sau faci niste proorocii?

Silviu 31.05.2007 15:57:26

:)Francmasoneria este slujirea idolilor,adica a satanei.Pana la urma nu le doresc sa vada focul gheenei poate s-o indura de ei Cel de sus.

calator 31.05.2007 21:00:10

deci toti ierarhii din Sf Sinod care au facut studii instraiantate sunt ecumenisti> Pana in prezent nu am inteels de ce ar fi o problema ca sunt ecumenisti.....Cat despre varsta fa un calcul si ceilalti mitropoliti cam la varste au ajuns ca sa poti pune intrebarea la plural (cum au ajuns)

Silviu 02.06.2007 21:58:09

Masoneria e un grup(organizatie) de oameni care,prin viclenie,minciuna si crima,vor a supune lumea lor(patimilor).Ei vor sa aiba orice,oricum,oricand,oriunde.Se cred mai presus de legile dumnezeiesti si decat cele pamantesti sunt deja.Asta cred eu.Chestia e ca nu vor apuca sa se bucure la nesfarsit de "prada" lor,pentru ca Dumnezeu ii va da focului cel vesnic,asta bineinteles,daca nu se pocaiesc.
Cu stima...

MARIUS_DANIEL 03.06.2007 13:05:23

MIREAN

Nu la asta m-am referit,dar vad ca faci iar pe nestiutorul.Explica-mi si mie ce am intrebat mai sus,plus ca ce cautau acesti ierarhi pe la scoli eretice si centre ecumeniste din strainatate?Invatatura ortodoxa si apostoleasca in nici un caz,de asta sa fii sigur.

MARIUS_DANIEL 03.06.2007 13:08:27

Citat:

În prealabil postat de calator
deci toti ierarhii din Sf Sinod care au facut studii instraiantate sunt ecumenisti> Pana in prezent nu am inteels de ce ar fi o problema ca sunt ecumenisti.....Cat despre varsta fa un calcul si ceilalti mitropoliti cam la varste au ajuns ca sa poti pune intrebarea la plural (cum au ajuns)

Cu atat mai mult daca au ajuns si altii la varste mici in functii inalte,dar cazul I.P.S.Daniel e de departe cel mai evident.Cum adica nu ai inteles de ce e o problema ca sunt ecumenisti?Asta e ca si cand ai spune de ce ne inchinam lui Dumnezeu si nu diavolului.

mirelat 03.06.2007 17:33:59

Citat:

În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Iata un link mai mult decat edificator despre un mitropolit mason si nu numai:

http://eresulcatolic.50webs.com/ipsdaniel.html

pun si eu o intrebare de stupid people : este adevarat ca Mitropolitul Moldovei/i.e. IPS Daniel este cel care are intaietate si va deveni Patriarh in cazul decesului PF Teoctist? eu asa am auzit, poate nu e adevarat... adica, poate se vor face alegeri in cadrul Sf. Sinod, nu cunosc tipicul.

Din link-ul dat de M.D. m-a impresionat asta :

Aflat acum cativa ani la Manastirea Sihastria, IPS Daniel a putut auzi din gura unei demonizate: "Talpa iadului, Daniele, talpa iadului, ne vedem acolo!". Simtindu-se cu musca pe caciula cum se spune, motivul principal al refuzarii dezgroparii Parintelui Cleopa este teama Inaltului de la Iasi ca nu cumva fostul sau duhovnic, care i-a spus sa termine cu mascarada ecumenista, sa nu fie cumva sfant, iar lumea sa prinda curaj in opozitia fata de ecumenism.
Instalat ca Mitropolit de catre masoneria romana, lucru confirmat pe o emisune televizata de catre un mason de grad foarte inalt, IPS Daniel, banatean de origine, sapa cu mare ravna la radacina Ortodoxiei, ascunzand totul sub un limbaj elevat, mieros si foarte diplomat.

Silviu 03.06.2007 18:12:41

World freemasonry is involved in a secret game of political cunning,
shrouded in cabbalistic allegory, illustrated by diffuse symbols
that define the indefinable - unlimited evil.(Lina,Arhitects of deception).

calator 03.06.2007 18:21:25

cazul IPS Daniel nu e evident pur si simplu ci este mediatizat f mult si dat ca ex Nu e singurul care a ajuns tanar mitropolit sau care a studiat in straintate

MARIUS_DANIEL 03.06.2007 18:22:14

Citat:

În prealabil postat de mirelat
Citat:

Iata un link mai mult decat edificator despre un mitropolit mason si nu numai:

http://eresulcatolic.50webs.com/ipsdaniel.html

pun si eu o intrebare de stupid people : este adevarat ca Mitropolitul Moldovei/i.e. IPS Daniel este cel care are intaietate si va deveni Patriarh in cazul decesului PF Teoctist? eu asa am auzit, poate nu e adevarat... adica, poate se vor face alegeri in cadrul Sf. Sinod, nu cunosc tipicul.

Din link-ul dat de M.D. m-a impresionat asta :

Aflat acum cativa ani la Manastirea Sihastria, IPS Daniel a putut auzi din gura unei demonizate: "Talpa iadului, Daniele, talpa iadului, ne vedem acolo!". Simtindu-se cu musca pe caciula cum se spune, motivul principal al refuzarii dezgroparii Parintelui Cleopa este teama Inaltului de la Iasi ca nu cumva fostul sau duhovnic, care i-a spus sa termine cu mascarada ecumenista, sa nu fie cumva sfant, iar lumea sa prinda curaj in opozitia fata de ecumenism.
Instalat ca Mitropolit de catre masoneria romana, lucru confirmat pe o emisune televizata de catre un mason de grad foarte inalt, IPS Daniel, banatean de origine, sapa cu mare ravna la radacina Ortodoxiei, ascunzand totul sub un limbaj elevat, mieros si foarte diplomat.

Din pacate,e adevarat.Nu stiu de ce,dar prea mi se pare mie ca aceasta regula ca scaunul patriarhal vacant sa fie ocupat de mitropolitul Moldovei a fost facuta special pentru I.P.S.Daniel.Oricum,e sustinut si de U.E.datorita activitatii sale ecumeniste,si evident de masoneria ce l-a instalat,si de patriarhul ecumenic si de aceea Doamne fereste,dar tare mi-e teama ca el va fi noul patriarh.

mirelat 04.06.2007 00:00:34

Citat:

cazul IPS Daniel nu e evident pur si simplu ci este mediatizat f mult si dat ca ex Nu e singurul care a ajuns tanar mitropolit sau care a studiat in straintate

Pai eu cred ca este mediatizat f. mult exact din cauza pozitiei pe care o are, aceea de Mitropolit al Moldovei, care are intaietate la Scaunul Patriarhal, asa dupa cum a confirmat si Marius_Daniel. Apropo, cred ca IPS Daniel a fost facut ptr aceasta regula, si nu regula ptr el. Daca nu ma insel si PF Teoctist a fost Mitropolit al Moldovei inainte de a ajunge Patriarh.

mirelat 04.06.2007 00:03:55

Citat:

În prealabil postat de Mirean
Cum am spus in alta parte...cred ca stiu din ce grupare pseudoortodoxa faci parte!

daca chiar stii, spune-ne si noua ca sa stim si noi cu cine stam de vorba !

mirelat 04.06.2007 00:06:25

scuze, am omis mentiunea ca Mirean facea referinta la MARIUS_DANIEL

MARIUS_DANIEL 04.06.2007 12:46:37

Citat:

Citat:

Cum am spus in alta parte...cred ca stiu din ce grupare pseudoortodoxa faci parte!

Abia astept sa aud si eu din ce grupare pseudoortodoxa fac parte...pentru ca nu stiu!

MARIUS_DANIEL 04.06.2007 12:50:05

Citat:

Citat:

Pai eu cred ca este mediatizat f. mult exact din cauza pozitiei pe care o are, aceea de Mitropolit al Moldovei, care are intaietate la Scaunul Patriarhal, asa dupa cum a confirmat si Marius_Daniel. Apropo, cred ca IPS Daniel a fost facut ptr aceasta regula, si nu regula ptr el. Daca nu ma insel si PF Teoctist a fost Mitropolit al Moldovei inainte de a ajunge Patriarh.

Asa este,si actualul patriarh a fost mai intai mitropolit al Moldovei.Cei doi se inteleg bine oricum si fac parte din aripa ecumenista din Sinod.Si bineinteles ca I.P.S.Daniel,daca nu era de ajuns si evident,e preferat si de el in functia de patriarh.

Mirean 04.06.2007 15:34:14

MINTI cu nerusinare!

Nu exista lege potrivit careia IPS Daniel (sau oricare mitropolit al Moldovei) sa devina in mod automat patriarh! Faptul ca pana acum s-a intamplata asa este o cutuma, o lege a pamantului. S-a procedat in acest fel pentru ca mitropolitul Mildovei este al doilea in ierarhie "locum tenens", el venind in scaunul de Patriarh pentru ca, dupa Unire, moldovenii s-au suparat ca sediul Mitropoliei a fost stabilit la Bucuresti, in acest fel incercandu-se o imbunare a lor.

De fapt, nu exista lege in acest sens, asadar nici garantii ca de la mitropolia Moldovei vine viitorul patriarh!

Mai mult, modificarea statutului BOR (recenta) prevede ca oricare episcop poate deveni patriarh, acesta fiind ales, prin vot secret, din trei candidati!

Asa ca te intreb: 1. Daca nu stii, de ce te bagi in asemenea chestiuni? Ca sa zmintesti lumea???? 2. Daca stii, ce interese ai ca sa minti? Ale cui jocuri le faci?

Mirean 04.06.2007 15:36:23

Citat:

Citat:

Citat:

Abia astept sa aud si eu din ce grupare pseudoortodoxa fac parte...pentru ca nu stiu!

Cine vrea sa afle din ce "structura paralela" faci parte, este suficient sa citeasca presa zilele astea...

Mirean 04.06.2007 15:37:53

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Cine vrea sa afle din ce "structura paralela" faci parte, este suficient sa citeasca presa zilele astea...

Am citit TOATE postarile tale. In mod constatn ataci Sf. Sinod. Asta spune multe despre apartenenta ta lupusor in haine de oaie.

krabu 04.06.2007 21:12:47

Sunt de acord cu Mirean cu privire la dl Marius Daniel.

Nu se poate sa dai intr`un mitropolit. Ca si corespondenta in lumea mirenilor el este relativ echivalent unui rege. Ceea ce in lumea mirenilor se cheama lez majestate. Am folosit o comparatie grosiera totusi pentru a accentua ca noi mirenii ne tragem prea des de sireturi cu cei care ne conduc pe calea mantuirii.

IPS Daniel a infiintat Postul Trinitas. De cand il ascult, am auzit doua sau trei marturii ale unor persoane care au trecut la ortodoxie: o fata fosta baptista si o persoana de etnie maghiara din M Ciuc. Oare noi care aruncam cu piatra cati am adus la dreapta credinta? Cati oameni a botezat? Cati oameni am hirotonit / hirotesit? Cate liturghii am facut?

Cum de nu ne este rusine sa aruncam cu texte prefabricate de vrajmas in cei ce au grija de sufletele noastre si se roaga in fiecare zi pentru noi?

mirelat 05.06.2007 04:16:59

Citat:

În prealabil postat de krabu
Ca si corespondenta in lumea mirenilor el (nn mitropolitul) este relativ echivalent unui rege.

Eu zic sa citesti mai bine ce zice Grigorie vizavi de asta (mai recent - discutat pe topicul cu "Atacurile din interior...").

Iar Grigorie nu este mirean, si mi se pare ca are o pozitie f. echilibrata, dar nu de genul strutului care baga capul in nisip.

Ref: Marius_Daniel... pai spuneti-ne si noua fratilor, cu ce sunteti de acord!? Ce-i cu insinuarile astea ?

Mirean 05.06.2007 16:38:38

Pasarica, nu imi trebuie mie dovezi...stiu sigur ca nu le are, ca nu are cum sa aiba!

Daca vorbesti despre fenomen (masonerie, ecumenism , neascultare etc.) porti spune tot ce iti trece prin copy/paste, iar daca ai pareri personale spui "Eu cred...., Personal consider ca..., Parerea mea este ca...., Am citit undeva (sursa) ca...".

Cand ai de gand sa faci de "cacao" o persoana (ierarh, cleric, mirean), mai ales daca e publica, automat argumentezi tot ce postezi, iar daca dai un link stii si ce e cu ala (stii la ce ma refer)! Ai inteles unde bat? Mie nu imi trebuie dovezi, nu as avea ce face cu ele, dar, cum spuneam: (exemplu) il ataci public pe IPS Daniel (sau oricare ierarh), apoi public si argumentezi de ce spui ce spui, dar nu prin link-uri despre care nu ai habar, dar ti-a spoptit in "private" un amic ca ele ti-ar sustine afirmatiile....

Nu intru in probleme de etica sau morala, dar corect mi se pare sa nu denigrezi o persoana (asta sunt acuzela fara argumente, nu?)

Cat despre ce am sustinut....am si argumentat ce am spus (spre deosebire de tine).

Apoi, nu am pe cine sa ma supar, m-as desconsidera suparandu-ma pe voi.

Cat despre teoria conspiratie care (categoric va supraevaluati!)v-ar afecta...intorceti-va la jucarii (sau pe partea cealalta, a fost un vis).

Inca nu mi-a zis nimeni unde am gresit, iar in postarile mele am cerut doar sa argumentati public atacurile voatre, evident, publice!

PS: Indiferent de atacuri, invective...etc. voi continua sa sustin ca orice atac la adresa unei persoane (publica sau nu) trebuie argumentat!

MARIUS_DANIEL 05.06.2007 16:41:03

Domnule MIREAN,sa ne intelegem.Linkul spre Sinod l-am explicat,nu?Da.Ca tu ai pierderi instantanee si absolut deloc intamplatoare de memorie spun multe despre tine.De asemenea,am mai spus ca NU ma intereseaza unde au fost facute pozele,ci faptul ca AU FOST FACUTE,nu?Da.Cat despre succesiunea la scaunul patriarhal,vezi ca am explicat si aici,ma refeream la cazul de suplinire NU de ocupare directa a acestuia de catre mitropolitul Moldovei.Inca ceva,ca eu sa fiu lupusor sau cum vrei ar trebui sa am o functie inalta in B.O.R sau sa fiu macar preot ceva,nu crezi?Te contrazici singur,plus ca n-ai argumentat niciodata pozitia ta,deci TU MINTI!Ceilalti pot sa aduca N dovezi,nu conteaza,numai parerea ta e buna ca asa vrei tu.Asa ca mai gandeste-te cine sminteste si provoaca discutii contradictorii.

P.S.Sa nu uit,deci din ce grupare pseudoortodoxa fac parte,ca n-am inteles...a,da,si ce dovezi ai,ca nu te cred.Asa cum tu nu crezi dovezi ale calugarilor si ierarhilor antiecumenisti,cu atat mai putin sa ai pretentia ca o sa cred eu niste fituici de ziare,scrise pe interese si multe FARA DOVEZI,dovezile pe care atata le invoci si iti sunt atat de dragi.Eu nu cred nimic din ce zici tu,m-am lamurit cu "sinceritatea" ta.

Mirean 05.06.2007 16:43:31

Inca ceva: imi poate spune cineva (stiu ca nu e topicul, dar este contextul), fara copy/paste, dar argumentat, care este pozitia BOR fata de ecumenism!

Pentru curiosi: eu am spus parerea mea la alt topic!

P.S. Interesant mi se pare ca desi mi-am spus parerea despre masonerie, atacurile la persoana continua in aceeasi directie, ma rog...poate nu toata lumea citeste toate postarile, se pare ca multi le citesc doar pe ultimele!

MARIUS_DANIEL 05.06.2007 16:54:55

Citat:

Inca ceva: imi poate spune cineva (stiu ca nu e topicul, dar este contextul), fara copy/paste, dar argumentat, care este pozitia BOR fata de ecumenism!

P.S. Interesant mi se pare ca desi mi-am spus parerea despre masonerie, atacurile la persoana continua in aceeasi directie, ma rog...poate nu toata lumea citeste toate postarile, se pare ca multi le citesc doar pe ultimele!

Domnule,dar esti exasperant.Adica la tine dovezi inseamna ce ti se pare tie si ce crezi tu?Dovezile reprezinta martori,materiale audio,video,scrise care sa sustina o afirmatie.Asta ca sa inveti si tu ce sunt dovezile,din care ti-am dat destule si pe care tu le-ai contestat.Adica ce vrei sa zici,ca daca eu de exemplu am fost in templul masonic si l-am vazut acolo pe un ierarh ortodox,inseamna ca tu automat o sa ma crezi?Asta e dovada?Pai asa poate spune oricine orice,cum faci tu,fara sa aduci dovezi,ci parerile tale,si pe urma culmea,ne acuzi pe noi,ce aducem dovezi,ca nu avem dovezi...sau ca nu sunt bune!Dar cate de imbecili ne crezi domnule?Du-te si joaca-te cu altcineva ca aici ti s-a infundat!Retrage-te pana nu devii persoana non-grata,dupa cum ti-am mai zis,dar vad ca nu asculti.

Mirean 05.06.2007 17:05:58

Citat:

Citat:

Domnule,dar esti exasperant.Adica la tine dovezi inseamna ce ti se pare tie si ce crezi tu?Dovezile reprezinta martori,materiale audio,video,scrise care sa sustina o afirmatie.Asta ca sa inveti si tu ce sunt dovezile,din care ti-am dat destule si pe care tu le-ai contestat.Adica ce vrei sa zici,ca daca eu de exemplu am fost in templul masonic si l-am vazut acolo pe un ierarh ortodox,inseamna ca tu automat o sa ma crezi?Asta e dovada?Pai asa poate spune oricine orice,cum faci tu,fara sa aduci dovezi,ci parerile tale,si pe urma culmea,ne acuzi pe noi,ce aducem dovezi,ca nu avem dovezi...sau ca nu sunt bune!Dar cate de imbecili ne crezi domnule?Du-te si joaca-te cu altcineva ca aici ti s-a infundat!Retrage-te pana nu devii persoana non-grata,dupa cum ti-am mai zis,dar vad ca nu asculti.

Papusel, daca citesti "parerea mea" vei vedea ca este argumentata cu declaratiile OFICIALE ale unor ierarhi!

Inca ceva, si cel in "slujba" caruia esti, desi face pe clericul, este vestit pentru limbajul lui violent!

Mirean 05.06.2007 17:16:09

Citat:

Citat:

Sa ma retrag, acum, cand incep sa dau pe fata jocul vostru murdar, de lupi in blana de oaie? Oare de ce te-ai infuriat asa tare? Pentru ca ti-am spus de ascultarea fata de ierarhi? Pentru ca am spus sa nu acuzi fara dovezi? pentru ca ti-am demosnbtrat ca nu stii despre ce vorbesti? sau pentru ca, de fapt, nu cunosti pozitia BOR fata de ecumenism?

Persoana non-grata...cina ma declara? TU? Voi? Voi care contestati intregul Sf. Sinod? Ma faci sa rad amar, amice... Nu vezi ca nu faci fata unei discutii simple in care ti-am cerut numai sa argumentezi ce ai spus (un lucru de bun-simt), la fel cum argumenteaza majoritatea celor care posteaza pe forum.

"Dovezile reprezinta martori,materiale audio,video,scrise care sa sustina o afirmatie." - ai spus tu. Amice nu ai prezentat decat o amarata de poza despre care nu ai stiut de unde este! Culmea toti ierarhii participasera la eveniment! Apoi ai postat un link sustinand ca toti ierarhii su studii "in afara" sunt ecumenisti. Ulterior ai spus ca ecumenistii sunt ertici! Asadar ierarhii sunt eretici... Ce vrei sa faci, amice, sa schimbi sinodul? Te consideri atat de cultivat d.p.v. teologic incat sa ii contesti? Sincer: nici nu pari, nici nu esti!

Asa ca ajusteaza-ti discursul!

vsovi 05.06.2007 17:17:30

Citat:

"pasarica muta-tzi cuibul si te du" ai vrea tu domnule Mirean, si numai pentru faptul ca prea te ataci la persoana, de aia sa plec?, poi cine anume te ataca la persoana pe domnia ta? Marius? eu te atac doar la situatziile de pasari hashaite ca astea stiu mai mult doar sa ciripeasca... si nici macar acolo nu te atac fiindca fauna pasaristica este atat de diversa incat ash obosi prea repede sa dau exemple:
-ciocarlanul, pasarea colibri, papagalul ara, flamingul, batlanul, cocorelul, pupaza, ..., sau gaina beata adica asha cum ajung eu daca mai stau de vorba cu fazani ca domnia ta...

poi ce explicatzii doresti? si ceri sa-tzi zic eu unde ai greshit? poi tzi-am zis... dar domnia ta nu pricepe si iar cere explicatzii si iar tzi-am zis si iar cere explicatzii... poi ia uitat-te dumneata daca nu tzi-am explicat cum sta treaba cu masonii si ecumenishtii... eu tzi-am explicat cum m-am priceput... dar dumneata nu si nu si iar ceri explicatzii... poi asha o s-o lungim pana maine si deseara incepe un concert de balta, ca se face seara si toate broscutzele incep sa cante mai ceva ca pasarelele... dumitale.

acum te rog sa nu te apuci si sa treci la fauna de pe balta... sau mai rau ca te aude licuriciul al batran si te prinde ca i-ai furat expresia...:)

:sleep::sleep::sleep::sleep::sleep:

:dozingoff:

Mirean 05.06.2007 17:23:06

Citat:

Domnule MIREAN,sa ne intelegem.Linkul spre Sinod l-am explicat,nu?Da.Ca tu ai pierderi instantanee si absolut deloc intamplatoare de memorie spun multe despre tine.De asemenea,am mai spus ca NU ma intereseaza unde au fost facute pozele,ci faptul ca AU FOST FACUTE,nu?Da.Cat despre succesiunea la scaunul patriarhal,vezi ca am explicat si aici,ma refeream la cazul de suplinire NU de ocupare directa a acestuia de catre mitropolitul Moldovei.Inca ceva,ca eu sa fiu lupusor sau cum vrei ar trebui sa am o functie inalta in B.O.R sau sa fiu macar preot ceva,nu crezi?Te contrazici singur,plus ca n-ai argumentat niciodata pozitia ta,deci TU MINTI!Ceilalti pot sa aduca N dovezi,nu conteaza,numai parerea ta e buna ca asa vrei tu.Asa ca mai gandeste-te cine sminteste si provoaca discutii contradictorii.

P.S.Sa nu uit,deci din ce grupare pseudoortodoxa fac parte,ca n-am inteles...a,da,si ce dovezi ai,ca nu te cred.Asa cum tu nu crezi dovezi ale calugarilor si ierarhilor antiecumenisti,cu atat mai putin sa ai pretentia ca o sa cred eu niste fituici de ziare,scrise pe interese si multe FARA DOVEZI,dovezile pe care atata le invoci si iti sunt atat de dragi.Eu nu cred nimic din ce zici tu,m-am lamurit cu "sinceritatea" ta.

Papusel, am inteles: tu nu crezi decat ce crezi tu! In acest caz m-am lamurit....

MARIUS_DANIEL 05.06.2007 17:23:34

Citat:

Citat:

Citat:

Papusel, daca citesti "parerea mea" vei vedea ca este argumentata cu declaratiile OFICIALE ale unor ierarhi!

Inca ceva, si cel in "slujba" caruia esti, desi face pe clericul, este vestit pentru limbajul lui violent!

Deci eu nu mai ma joc...adica ai descoperit cine e "stapanul" meu?Nu se poate asa ceva,imi dau demisia...daca nu te pune pe tine detectiv-sef!In schimb,cred ca e clar cine e stapanul tau...Domnule,daca tu contesti conspiratia masonica mondiala,din care face parte si infiltrarea lor in Biserica si ecumenismul,poti sa mergi la culcare.Somn usor.

P.S.Deci acum serios,cine e "stapanul" meu?...ca sa stiu si eu!

Mirean 05.06.2007 17:25:23

Citat:

În prealabil postat de vsovi
Citat:

"pasarica muta-tzi cuibul si te du" ai vrea tu domnule Mirean, si numai pentru faptul ca prea te ataci la persoana, de aia sa plec?, poi cine anume te ataca la persoana pe domnia ta? Marius? eu te atac doar la situatziile de pasari hashaite ca astea stiu mai mult doar sa ciripeasca... si nici macar acolo nu te atac fiindca fauna pasaristica este atat de diversa incat ash obosi prea repede sa dau exemple:
-ciocarlanul, pasarea colibri, papagalul ara, flamingul, batlanul, cocorelul, pupaza, ..., sau gaina beata adica asha cum ajung eu daca mai stau de vorba cu fazani ca domnia ta...

poi ce explicatzii doresti? si ceri sa-tzi zic eu unde ai greshit? poi tzi-am zis... dar domnia ta nu pricepe si iar cere explicatzii si iar tzi-am zis si iar cere explicatzii... poi ia uitat-te dumneata daca nu tzi-am explicat cum sta treaba cu masonii si ecumenishtii... eu tzi-am explicat cum m-am priceput... dar dumneata nu si nu si iar ceri explicatzii... poi asha o s-o lungim pana maine si deseara incepe un concert de balta, ca se face seara si toate broscutzele incep sa cante mai ceva ca pasarelele... dumitale.

acum te rog sa nu te apuci si sa treci la fauna de pe balta... sau mai rau ca te aude licuriciul al batran si te prinde ca i-ai furat expresia...:)

:sleep::sleep::sleep::sleep::sleep:

:dozingoff:

Prtietene, cu respect, incerci sa faci pe jovialul dar...iar esti incoerent!

calator 05.06.2007 17:30:15

Biserica ortodoxa romana e condusa de eretici Pai sa organizam o revoltie, sa ii inlocuim. Sau si ai bine ce ar fi sa va alegeti un stapan (ca tot nu aveti), va construiti o biserica... La anafora impariti si niste pliante antiecumenice, niste cantari antiecumenism ar fi interesante, poate niste ecusoane Poate facem o afacere macar sa iasa niste bani din prostie

krabu 05.06.2007 17:31:10

Eu cred ca ne balacarim. Asta inseamna ca o facem in duh de zavistie. Asta inseamna ca toti gresim. Asta inseamna ca fiecare a respirat duhul zavistiei. E post. Hai sa ne rugam si sa`l lasam pe Dumnezeu sa lucreze in noi calea mantuirii.

Doamne ajuta!

vsovi 05.06.2007 17:42:27

incoerent si caatare stupid... stiu replica... ai mai zis-o... si ca atare ar rezulta ca dumneata nu ai rabdare sa pricepi ce am scris, sau mai rau, nu te prea duce dovleacul... cam ca si in povestea cu cenushareasa... ca nu vreau sa ma enervez... si apoi ca nu stiu gramatica... apoi ca nici nu merita sa citesti ce am scris si in final ca defapt fiind chestii incoerente, defapt, la o analiza, s-ar putea ca nici n-am scris ceva anume... poi uite ca itzi dau dreptate depeacuma... nu m-am amestecat in luptele de atacuri la persoane lipsite de jovialitate interioara macar... oricum dumneata nu potzi fi decat un glumetz, deci cine sa te ia in seama, si de ce, fiindca nu ceri explicatzii? poi daca ma apuc si-tzi explic mi se face frica sa nu inceapa si curcile sa rada de noi, asha ca te las sa inhatzi vrabioii ca doar eshti shoim educat domnia ta... dar stii la ce shoimi ma refer... eu n-am prins ;)

calator 05.06.2007 17:46:18

pentru iubitorii de poze ....asta ca sa stiti unde au fost facute dovezile

Intre 4-9 septembrie 2007, Sibiul va fi gazda unui eveniment deosebit, si anume este vorba despre cea de-a III-a Adunare Ecumenica Europeana. Peste 2.500 de crestini vor veni la Sibiu care, pentru 5 zile, va deveni si capitala a Europei crestine, dar si capitala culturala a Europei. A III-a Adunare Ecumenica Europeana continua procesul Adunarilor ecumenice precedente de la Basel, din 1989, si Graz, 1997. Tema acestei intruniri va fi "Lumina lui Hristos lumineaza tuturor. Speranta de innoire si unitate in Europa", fiind o tema hristologica, simbolul luminii este semnificativ in traditia crestina atat in Orient, cat si in Occident".

Mirean 05.06.2007 17:50:13

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Deci eu nu mai ma joc...adica ai descoperit cine e "stapanul" meu?Nu se poate asa ceva,imi dau demisia...daca nu te pune pe tine detectiv-sef!In schimb,cred ca e clar cine e stapanul tau...Domnule,daca tu contesti conspiratia masonica mondiala,din care face parte si infiltrarea lor in Biserica si ecumenismul,poti sa mergi la culcare.Somn usor.

P.S.Deci acum serios,cine e "stapanul" meu?...ca sa stiu si eu!

Am spus, in postarile anterioare, ca nu contest "conspiratia masonica mondiala". Ba chiar am spus mai multe pe acolo, trebuie doar sa citesti si ce spun altii...

Spun doar ca te folosesti de "ecumenism" si "masonerie" ca sa lovesti in Sf. Sinod! Adica interesul tau nu este cel pretins adica anti-ecumenism si anti-masonerie, ci este unul anti-Sinod. Ba chiar le legi, cu mare viclesug, intr-un melanj original inducand ideea ca Sf Sinod este o adunatura de masoni si ecumenisti. Bineinteles, nu esti in stare sa argumentezi!

Prietene, figura tine la nestiotori, apoi eu am doua clase peste un tren personal si nu tine figura! Asa ca nu te infuria in zadar, poate gasesti un altul sa il fraieresti. Eu ma rog sa nu!

Mirean 05.06.2007 17:55:47

Citat:

Intre 4-9 septembrie 2007, Sibiul va fi gazda unui eveniment deosebit, si anume este vorba despre cea de-a III-a Adunare Ecumenica Europeana. Peste 2.500 de crestini vor veni la Sibiu care, pentru 5 zile, va deveni si capitala a Europei crestine, dar si capitala culturala a Europei. A III-a Adunare Ecumenica Europeana continua procesul Adunarilor ecumenice precedente de la Basel, din 1989, si Graz, 1997. Tema acestei intruniri va fi "Lumina lui Hristos lumineaza tuturor. Speranta de innoire si unitate in Europa", fiind o tema hristologica, simbolul luminii este semnificativ in traditia crestina atat in Orient, cat si in Occident".

In "intampinarea" acestui eveniment, care va avea loc peste cateva luni, a avut loc o intalnire cu reprezentantii Bisericilor din Romania, unde a fost prezent si un episcop al BOR care a afirmat ideea de "ecumenism activ", in fapt, pozitia BOR fata de ecumenism.

Mirean 05.06.2007 17:59:29

Citat:

incoerent si caatare stupid... stiu replica... ai mai zis-o... si ca atare ar rezulta ca dumneata nu ai rabdare sa pricepi ce am scris, sau mai rau, nu te prea duce dovleacul... cam ca si in povestea cu cenushareasa... ca nu vreau sa ma enervez... si apoi ca nu stiu gramatica... apoi ca nici nu merita sa citesti ce am scris si in final ca defapt fiind chestii incoerente, defapt, la o analiza, s-ar putea ca nici n-am scris ceva anume... poi uite ca itzi dau dreptate depeacuma... nu m-am amestecat in luptele de atacuri la persoane lipsite de jovialitate interioara macar... oricum dumneata nu potzi fi decat un glumetz, deci cine sa te ia in seama, si de ce, fiindca nu ceri explicatzii? poi daca ma apuc si-tzi explic mi se face frica sa nu inceapa si curcile sa rada de noi, asha ca te las sa inhatzi vrabioii ca doar eshti shoim educat domnia ta... dar stii la ce shoimi ma refer... eu n-am prins ;)

Nu amice, am zis numai ca esti incorerent. E drept si alta data ai fost incoerent si ti-am spus-o. Atat. "Incoerent", nimic mai mult. Restul este de la tine, nu de la altii.

Incoerenta ta este, de fapt, o strategie pentru a evita sa raspunzi la intrebari sau de a schimba subiectul. Un soi de auto-victimizare!

vsovi 05.06.2007 18:12:18

Citat:

Citat:

Nu amice, am zis numai ca esti incorerent. E drept si alta data ai fost incoerent si ti-am spus-o. Atat. "Incoerent", nimic mai mult. Restul este de la tine, nu de la altii.

Incoerenta ta este, de fapt, o strategie pentru a evita sa raspunzi la intrebari sau de a schimba subiectul. Un soi de auto-victimizare!

Fireshte ca esti glumetz... ca n-am autoturism... deci n-ai ghicit. :cool:
Mai ai doua incercari, una s-a dus.

MARIUS_DANIEL 05.06.2007 18:27:22

Citat:

Citat:

In "intampinarea" acestui eveniment, care va avea loc peste cateva luni, a avut loc o intalnire cu reprezentantii Bisericilor din Romania, unde a fost prezent si un episcop al BOR care a afirmat ideea de "ecumenism activ", in fapt, pozitia BOR fata de ecumenism.

Vezi domnule,ca ai adus singur dovada incriminatoare tie si B.O.R.?

NO COMMENT!

Mirean 05.06.2007 19:07:14

Citat:

Citat:

Citat:

Fireshte ca esti glumetz... ca n-am autoturism... deci n-ai ghicit. :cool:
Mai ai doua incercari, una s-a dus.

Fero-victinizare? No? aaaa...stiu, stiu, stiu, Aero-victimizare..... cum nici asta Navo-Victinizare, no??...ma mai gandesc :D

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:54:41.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.