![]() |
sarut mainile
Multumim din suflet totoror care ne ajuta si iau legatura cu noi dorind sa ne ajute dumnezeu va avea grija de toti mai dau odata nr de cont pentru cei care vor sa ne ajute cu ceva bani ro09btrl03701201t06955xx in lei banca transilvaniei sucursala tulcea strada babadag nr 15 bl7 parter. Doamne ajuta si iartai pe cei ce judeca si lumineazale calea spre adevar
|
Citat:
Multumim! |
sarut mana
domnule sau doamna LEPETITE rusine ptr dumneavoastra sa ne descositi ca pe niste hoti am facut un forum sa ne ajute cu hainute pentru copii neauy ajutat nu neau criticat fac apel la toti oamenii care vreti sa ne ajutati intrati in legatura cu noi daca nu ne credeti vom face inasa fel incat sa vedeti situatia noastra nu mintim cerem un ajutor cat de mic suntem saraci si pentru doamna ul la parinte la slujba maine spunem ca aveti si nu ne credeti vreti sa ne decadeti in fata lumii sa nu ne ajute nimeni D UMNEZEU VA AVEA GRIJA DE CEL CARE MINTE VA MUTI MINCIUNA NU SE IARTA NU MINT IMPLOR UN MIC AJUTOR NU OBLIG DAR NU NE FACETI HOTI SAU ESCROCOI SUNTEM CINSTITI MUNCIM AVEM GRIJA UNUL DE CELALAT PTR TOTI INTERESATI SA NEAJUTE IMEIL DUMI_EMIL@YAHOO.COM SAU NR DE CONT IN LEI DESCHIS LA BANCA TRANSILVANIEI SUCURSALA TULCEA STRADA BABADAG NR 15 BL7 PARTER NR DE CONT ESTE RO09BTRL03701201T06955XX DACA INTRATI PE MEIL VA DAM DETALII DESPRE SITUATIA NOASTRA ,,,,,,,,,,,,,,,,,DACA ESTI FARA DE PACAT SI ESTI CINSTIT ARUNCA CU PIATRA IN ALT OM DACA NU UITETE ASUPRA TA , REPET NU MINTIM SUNTEM SARACI CEREM AJUTOR .DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA VA AJUTE SA NE AJUTE SI PE NOI SA NU FIE DRUMUL NOSTRU INTUNERIC CARE IL PROVOACA DUSMANII ...........
|
sarut mainile
Tot aici sunt cele doua anunturi forumuri cum se cheama ele domnule petitemoc
|
exista o vb inteleapta....."sa nu-ti fie mila de dracu", uitati-va si voi..... poi draga sa-ti spun eu ceva...orice leut pe care il da cineva trebuia sa stie unde si de ce il da pt ca sunt bani munciti. eu una nu am primit nimik de-a moaca, pt tot ce am am muncit. rusine voua ca nu stiti sa apreciati oamenii care de 3 zile smulg cu clestele ceva concret de la voi. daca nu stii semnificatia cuvantului a jigni, nu-l mai folosi
numai bine |
lamuriri
Nimeni nu v-a acuzat ca mintiti, ori ca ati fi hoti... "Gura pacatosului adevar graieste!" si "Pasarea pe limba ei piere!"
Iata cateva contradictii culese din mesajele dumnealor de pe cele trei topicuri pe care le-au deschis: 1. suntem informati ca parintele i-a indrumat sa apeleze la crestinii de pe acest forum Citat:
Citat:
Citat:
2. Doamna a fost intrebata daca a vorbit cu preotul... Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Ce se intampla aici?Ca sa fiti ajutati trebuie sa spuneti date concrete,adresa,cod postal,informatii detaliate si sa vorbiti clar ca sa va putem intelege.Mie pur si simplu mi s-a incretit pielea cand am vazut ce e pe acest forum.Si daca am strange toti de pe forum 10 lei am strange o suma cat de cat...ce ziceti?
|
o suma de 10 lei nu e cine stie ce....
|
nu e cazul sa se mai bata apa in piua, s-au dat informatii mai mult decat suficiente. acum ramane la latitudinea fiecaruia daca da ceva sau nu ptr aceasta familie.
|
Ceva nu e inca clar, pentru a putea cineva transfera bani e nevoie de:
1. Numarul de cont. Am inteles ca e: ro09btrl 03701201t06955xx la Banca Transilvania, da? 2. Numele titularului contului. Care e exact numele? Dumitrescu Emi? Dumitrescu Dumitru Emil? Iulia Emil? Scuze, dar nu am resuit sa caut informatia asta prin toate mesajele, e un thread foarte lung. Bogdan. |
Am inteles ca dumi_emil a fost banat, va trebui sa cauti. Cred ca in penultima pagina gasesti toate informatiile despre cont.
|
pentru cine doreste
Dumitrescu Dumitru Emil
Str.Alunisului,nr.9,bl.E1,sc.A,ap.19 Oras Tulcea, cod 820204 Jud.Tulcea NR CONT: RO09BTRL03701201T06955XX in lei Banca Transilvania SUCURSALA TULCEA STRADA BABADAG NR 15 BL7 PARTER Cod SWIFT: BTRLRO22 |
In sfarsit toate informatiile!!!
De ce a fost banat? |
nu a fost banat, i s-a sters contul - nu stiu de ce.
|
Contul in euro
Contul in euro a domnului Emil
RO081BTRL03704201T06955XX IN EURO DUMITRESCU DUMITRU EMIL CODUL SWIFT BTRLRO22 pentru cei interesati. |
Citat:
|
Am avut rabdare si am citit toate cele 10 pagini despre acest subiect. Imi pare rau sa vad ca doar saracia si neajunsurile determina oamenii sa se indrepte inspre Dumnezeu, dar nu le schimba sufletul in bine, in plecarea capului, inspre smerenie, ci din contra, daca sunt loviti, arunca cu noroi..
Uite, Iulia, daca la tine ar veni cineva si ti-ar cere insistent bani, tu ce ai face? Nu ai fi suspicioasa? Eu inteleg ca iti este greu, dar nici cei de pe forum nu traiesc pe gratis. Si ei au intretinere de platit, rate, mancare, dari la stat, etc. Nu crede ca cineva da pentru ca are prea mult, daca are mai mult ca tine nu inseamna si ca ii mai ramane. De asta este necesar sa verifici unde trimiti banii, pentru ca banii aia ar putea ajunge la o familie cu adevarat saraca si nu la un escroc. Nu v-a acuzat nimeni, e adevarat ca aveti o situatie dificila, dar exista solutii Nu va lasati descurajati, exista solutii, nu trebuie sa fii manager ca sa stii sa manuiesti cativa banuti. Puteti face cumva economii ca sa iti faci buletinul ( sa inteleg ca de fapt nu sunteti casatoriti, doar concubini ). Va puteti intelege cu proprietarul sa nu mai platiti cele 2 milioane intr-o luna, lasati datorii la intretinere, dati banii mai tarziu. Si pana atunci vine si alocatia, si uite cum ai rezolvat 2 probleme. Solutii exista, de asta oamenii de pe forum isi pun intrebari, pentru ca se poate si altfel decat cerand ajutor financiar. Teoretic ati putea rezolva problema si fara ajutor din exterior. Iarta-ma daca par dura, eu nu am avut probleme financiare atat de mari, poate de asta vorbesc cu usurinta. Voi incerca sa fac rost de un carut de la sora mea ,daca nu ati primit deja unul. Banuiesc ca s-a gasit o persoana care sa trimita deja un pachet.. Ati postat de mai multe ori ca daca vrea cineva sa va cunoasca si sa va stie situatia, sa va scrie pe email, ca dati infornmatii suplimentare. Cred ca e cazul sa o faceti si aici, pe forum. Si nu va simtiti ofensati, si voi ati face la fel daca ati fi in locul celor de pe forum. Ia mai gandeste-te un pic... Doamne ajuta si numai bine! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
De la fam. Dumitrescu
1 atașament(e)
M-a rugat aceasta familie sa postez urmatorul mesaj din partea lor:
doamna mirela va rog stiu ca puteti intra pe forumul crestin ortodox spuneti va rog multumiti din partea noastra lui doamna anca ,doamna gabriela si delia cat si cei care ne-au trimis alimente si hainute va rog mult de tot , ne vom ruga pentru toti multumesc mult pentru tot Dumnezeu sa va ajute si daca puteti spuneti ca v-am trimis poza cu buletinul facut si acum vrea parintele sa vb cu cei care vor la nr afisat in topic jecu sebastian va dorim tot ce e mai bun si ,Dumnezeu sa va aibe in grija pe toti . aici este si poza cu buletinul - |
Citat:
|
ma bucur ca vrei sa-i ajuti si pe acesti oameni !
Citat:
Doamne ajuta! |
sa facem putina milostenie!
Buna ziua tuturor celor de pe forum.
As dori sa solicit aici un ajutor pentru familia Dumintrescu. Daca punem mana de la mana poate reusim sa-i ajutam sa cumpere o masina de spalat. Este chinuitor pentru Iuliana, mama copiilor, sa spele la mana cu apa rece. Vara nu este o problema asa de mare, dar iarna este de-a dreptul chinuitor. Si ca sa speli la mana hainutele a 3 copii plus 2 adulti e un chin destul de mare. In plus hainele se usuca mai greu iarna daca nu sunt scurse foarte bine. Conditiile in care locuieste aceasta familie sunt destul de vitrege. Daca am da fiecare o suma modica poate reusim sa facem un bine. Sper din toata inima sa ii putem ajuta. Daca as putea le-as cumpara eu una, dar din nefericire,nu imi permit acest lucru. Datele lor sunt trecute pe acest forum. Doamne ajuta! |
multumiri d-lui sau d-nei anonim
Transmit aici multumiri din partea familiei Dumitrescu pentru persoana anonima care i-a ajutat la un moment dat
"multumim din suflet domnului anonim sau doamnei anonim multa sanatate si Dumnezeu sa va ajute" |
Citat:
|
Citat:
Bogdan. |
Multumesc de informatii, Bogdan. Eu ma gandisem ca ar fi pe undeva la vreo 4 mil., ca nu cred ca e cazul sa se "arunce" la una prea desteapta sau de ultima generatie. In fine, eu o sa pun ceva la masina asta, si poate mai sunt si altii care doresc sa dea o mana de ajutor acestei mamici harnice, si la randul ei darnica.
|
Citat:
|
mii de multumiri!
Pentru ca familia dumitrescu nu mai poate scrie pe acest forum, lucru deja stiut, va aduc multumire in numele lor, tuturor celor care sunt dornici sa le intinda o mana de ajutor. In acest fel, cu voia si mila Lui Dumnezeu, poate vor reusi sa intre in iarna cu masina de spalat.
Contul si datele lor sunt trecute pe forum. Doamne ajuta! |
Citat:
|
multumiri de la fam. Dumitrescu
Citat:
Astazi am primit prin email de la dansii acest mesaj, pe care m-au rugat sa-l transmit tuturor din partea lor: VA MULTUMIM DIN SUFLET TUTUROR CARE NE-ATI AJUTAT SI CELOR CARE AU FOST ALATURI DE NOI SI CITIND ACSTE RANDURI ATI FOST CU GANDUL LA NOI SI V-ATI RUGAT PENTRU NOI. SUNTETI A DOUA NOASTRA FAMILIE SI VA MULTUMIM DIN SUFLET PENTRU TOT, DUMNEZEU SA VA AJUTE SI SA VEGHEZE ASUPRA VOASTRA ORIUNDE SUNTETI SI SA VA APERE DE TOATE ISPITELE SI RAUL DIN JURUL NOSTRU, SA VA ADUCA SANATATE SI PUTERE DE MUNCA, BUCURII SI FERICIRE CAT SI FAMILIILOR SI PRIETENILOR DUMNEAVOASTRA ,TUTUROR CELOR DRAGI VOUA. NE VOM RUGA PENTRU TOTI SI VA VOM TRECE MEREU IN ACATISTELE NOASTRE PE CARE LE PUNEM DIN TOATA INIMA PENTRU VOI, DUMNEZEU SA VA AJUTE SI SA VA RASPLATEASCA PENTRU TOT BINELE CARE IL FACETI SI PE CEALALTA LUME. DUMNEZEU SA VA AJUTE SA NE AJUTE SI PE NOI, MAICA DOMNULUI SA VEGHEZE ASUPRA TUTUROR. CU MULT RESPECT SI STIMA, FAMILIA DUMITRESCU DUMITRU EMIL |
Citat:
|
1 atașament(e)
Citat:
Dumitrescu Dumitru Emil Str.Alunisului,nr.9,bl.E1,sc.A,ap.19 Oras Tulcea, cod 820204 Jud.Tulcea NR CONT: RO09BTRL03701201T06955XX in lei Banca Transilvania SUCURSALA TULCEA STRADA BABADAG NR 15 BL7 PARTER Cod SWIFT: BTRLRO22 adresa de email unde pot fi contactati: dumi_emil@yahoo.com iar acesta este mezinul familiei Dumitrescu, care acum cred ca are 8 luni :1: |
mesaj din partea familiei Dumitrescu
Familia Dumitrescu m-a rugat sa va transmit urmatoarele randuri:
"Cu mare drag va scriu aceste randuri... din inima avem incredere in Dumnezeu si-I multumim pentru ca ne-a ajutat si ne ajuta prin dumneavoastra. Multumim din inima doamnei Mirela si multumim tuturor celor care sunt alaturi de noi cu sufletul si va rugati pentru toti si pentru noi . Nu am vrut sa ne inregistram din nou, deoarece respectam decizia administratorului, desi nu cunoastem motivul pentru care ne-a banat. Dumnezeu a stiut si a trimis la noi oameni cu suflet mare. Multumim, de asemenea, d-lui sau d-nei anonim si ne rugam pentru el/ea in acatiste. Nestiindu-i numele scriu sa-i ajute Dumnezeu si Maicuta Domnului. Dumnezeu sa vegheze asupra tuturor celor care ne-au ajutat si ne ajuta , neavand cum sa va intoarcem darul decat prin rugaciuni si multumiri la Dumnezeu. Bunul Dumnezeu sa ne intareasca in credinta pe noi toti.Amin. Doamne ajuta!" |
Ce chestie
Ma gandesc bine . Uite Dumnezeu mi-a dat de toate parinti buni , casa masa , am facut o scoala , sunt sanatos tun si eu nu ii multumesc cu fac altii , eu tot in impietrirea inimii raman , tot in gresealele mele raman .
Omul se vede mai bine pe sine cand descopera pe cel de langa el care are probleme . Atunci vede ca problemele pe care le-a avut el de fapt nu sunt probleme , necazurile pe care le-a avut el pana atuncea nu sunt necazuri . Ti se rupe inima cand auzi cazuri de acest fel si totusi eu care le am pe toate zac in mocirla cum zac porcii in tina . La biserica merg . Cuvantul Domnului l-am auzit dar roade vrednice de pocainta nu am facut . Oare nu voi lua eu osanda de mii de ori mai mare fata de cel care a trait in pacate dar nu a auzit Cuvantul ? |
Citat:
|
Citat:
|
Multumesc, Dorina. Pomelnice la Sf. Liturghie dau si eu aici, dar acatiste ca in Romania nu se practica.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:07:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.