![]() |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
PAVLOS k. January 6, 2010 11:25 AM January 6, 2010 the miracle happened AGAIN..... Probabil ca sustine si ca a fost de fata ;) |
Citat:
Dar acestea sunt Taine. Ca si botezul. Sunt minuni pe care doar cativa oameni din istoria crestinismului au afirmat ca le-au vazut (ma refer la prefacerea vinului in sange ...). Ori noi avem aici 3 minuni despre care se spune ca sunt vizibile oricui (lumina de la Irusalin, norul de pe Tabor si Iordanul care se intoarce). Minuni care se intampla, tocmai ca sa fie dovada pentru oricine. Dar ce vedem? Toate filmarile acestor "minuni" lasa loc de interpretari. Ori ca sunt trucate, ori ca au fost astfel filmate, incat sa sugestioneze mai mult ce se vrea aratat. |
Citat:
Da, foarte impresionant si cred ca este real, dar cine nu crede poti veni cu "n" argumente ca nod in papura se gaseste! Sunt multi care au vazut aceasta, ca si norul de pe Tabor care sa arata in fiecare an, ca si Sfanta Impartasanie care unora li s-a descoperit ca fiind sange si carne dar tot suntem multi indoielnici, si nu ca Toma caci Toma si-a dat viata ulterior pentru Hristos!!! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dar daca te uiti fff atent la film iti dai seama ca e putin lucrat. Nu vreau sa par precum Basescu in campanie, dar se vede. Sunt niste fragmente de imagine care apar/dispar. |
Citat:
Nu e nevoie neaparat sa vezi cum se intampla acest lucru, se poate constata indirect prin efectele impartasaniei, pentru cei care o primesc duhovniceste. Si asta chiar e la indemana oricui. |
Citat:
|
Citat:
Bine ar fi daca o parte din Dunare si-ar schmba cursul ajungind in Israel ca afluent al Iordanuli. Un biet paraias care abea curge si atita tambalau in jurul lui. |
Debitul apei e atit de mic uneori incat ma mira ca apa nu formeaza baltoace.
Adica daca apa se opreste in baltoaca, tot minune e? Mai bine ar fi o minune sa fie multa ploaie. |
Citat:
In Romania acest fenomen nu este cunoscut si de aceea pentru cei care nu au iesit in afara( macar in Italia, Riul Po, face la fel) totul pare O MINUNE! si tindem sa ne comportam ca salbaticii din Bora Bora care vad pentru prima oara un avion pe cer |
Citat:
|
Citat:
Restul merg pe incredere. La fel si cu religia, un credincios practicant vede, cei care stau pe tusa si isi dau cu parerea, n-au cum sa vada. |
Citat:
Inseamna ca toti cei care stau pe mal si se entuziasmeaza sunt exclusiv straini de acele locuri, si nici un evreu din zona? |
Citat:
Sunt o gramada de legi ale fizicii pe care le poate intelege orice necunoscator. Si nu e la fel si cu religia, pentru ca noi nu vorbim de teologii avansate, vorbim de lucruri simple pe care ar trebui sa le vada si sa le inteleaga oricine. Dar, iata, nici pe aceastea nu le "vad" decat credinciosii. |
Citat:
Dar natura este mult mai complexa de atat si nu oricine poate merge spre profunzimea lucrurilor. Citat:
Nu poti sa arati cum functioneaza un fenomen fizic celui care refuza sa participe la experiment pretinzand ca ar trebui Cunoasterea sa se coboare direct si fara efort si intermedieri in capul sau. |
Citat:
Explicatia logica a unui experiment fizic simplu poate fi inteleasa de orice neinitiat cu mintea intreaga. La religie nu este deloc asa. Nimic nu poate fi explicat logic si rational. |
Citat:
|
Citat:
Bine ca sunt propusi pentru banare de Sophia pentru obraznicie! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Eu raman corigent la subiectul tratat aici, desi sunt credincios. |
Citat:
Sursa: DEX '98 | Adăugată de ana_zecheru | In calitate de aborigen băștinaș israelian, declar [solemn, altfel cum?] ca nu e nimic acolo. |
Citat:
Daca este sub nivelul marii, cum de se mai varsa in mare? Mareele au loc zilnic, cum de fenomenul nu se observa zilnic? In orice caz, datoria cantitatii mici de apa nivelul mareei in Marea Moarta trebuie sa fie scazut, de ordinul a catorva centimetri. |
Citat:
|
Citat:
Poate in calitate de -aburigen-:37::71:. |
Sau arborigen? ;)
|
Citat:
|
Citat:
(Cred ca meritul ii apartine lui Ben-gal, totusi.) |
Citat:
Ce legatura are sofia cu discutiile de aici? |
Citat:
never mind.. (uit ca ce ma amuza pe mine trece neobservat de altii) |
Citat:
Nu se varsa in mare ci in mic. Iordanul se varsa in Marea cea [cam] Moarta si aia e cam la peste 200m sub nivelul marii [Marea Rosie]. |
Citat:
Ben_Gal, Fiul-Valului, Conte. |
Citat:
ABORIGENII, in schimb, nu. |
Citat:
|
Citat:
Tigrul Ben-galez e mai mare. |
Citat:
|
Ben_gal tu ce religie esti defapt?Alta confesiune ca alta confesiune dar ne poti impartasi si noua.
Eu zic ca tigrisorii mei din avatar sunt irezistibili pentru tigrul bengalez al tau care va cadea la picioarele tigrisorilor mei. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:18:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.