![]() |
Citat:
|
La Multi Ani!
Troparul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel
Cei ce sunteti intre apostoli, mai intai pe scaun sezatori si lumii invatatori, Stapanului tuturor rugati-va pace lumiii sa daruiasca si sufletelor noastre mare mila. X x x Intaistatatorii Apostolilor, cei ce sunt izbavitorii sufletelor noastre, sanatate sa va daruiasca, bunatate si implinirea a tot gandul si fapta cea buna, sa va ocroteasca si cu implinirea tuturor bunelor doriri sa va harazeasca, in veci. Amin! |
Citat:
Oricum, mi-au placut subiectele. Sper sa fie si la titularizare subiecte daca nu identice, cel putin asemanatoare. Daca ma-ntelegeti... Deocamdata, merg sa mai invat. Noapte buna! |
Citat:
|
Nu s-a mai scris cam de mult timp pe-aici...
Sa va ajute Sfantul Stefan cel Mare si Sfant, a carui pomenire va fi maine. Sa nu uitati nici de Sfantul Mare Mucenic Pantelimon, vindecatorul si patronul medicilor. Sa va ocroteasca din Inalt, iar pe cei bolnavi sa-i vindece! Sanatate multa tuturor! Doamne, ajuta! |
Liniste...toata lumea pe la meci... :39:
|
Si a castigat Olanda.:))
|
Nu ma mai intrat de mult pe forumul asta, cu sesiunea si cu alte treburi, dar asa ce m-a amuzat topicul asta! Mai era unul cu aaaaaaaaaaaaa.
|
Citat:
|
" Doi serpi merg prin desert. Merg ei ce merg, iar la un moment dat unul dintre ei spune:
- Septimius, noi suntem serpi veninosi ? - Da, raspunde celalalt sarpe. - Vai de mine, mi-am muscat limba !"..............http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif |
E iarna pe forum ….. frig …. ger ….crivat ce bate din toate partile….Doamne de-ar veni primavara….ce bine ar fi …..
|
in sfarsit...so terminat,so terminat.....dupa mult galben in ochi so gatat si cu fotbalul:36:
|
Canicula, canicula...oameni molesiti...
Dar, Doamne, bine e cu Tine!... http://yoursmiles.org/tsmile/rulez/t2034.gif |
A fost o perioada in viata mea cand faceam colectie de "adevaruri"
si le prindeam la "insectar". Astazi m-as prinde pe mine la insectar si la gazeta de perete ca exemplu de "ASA NU"! |
fratilor, caldura mare!
vorba lu' Caragiale! vorbim, dar nu spunem nimic! : )) |
http://yoursmiles.org/tsmile/sleep/t2246.gif Where is everybody? Gratare, Ziua Marinei?... Asteptam Constanta cu detalii...
|
pe unde esti eodoare?
|
Moare un gamer si, dupa moarte, ajunge in Iad.
Dupa o saptamana, suna Satana la Dumnezeu: - Doamne, ce nebun mi-ai trimis, a distrus toate cazanele, a ucis toti dracii, alearga prin tot Iadul si striga in gura mare "Unde-i iesirea spre nivelul 2 ?!" |
Noe si Potopul in 2008
In anul 2008, vine Dumnezeu la Noe, care traia linistit in Australia si-i zice: - Noe, pamantul s-a umplut de rautate si oamenii M-au uitat. Vreau sa-mi construiesti o noua Arca, pentru ca Potopul va veni iar. Sa iei din fiecare specie cate un exemplar mascul si femela. Ai la dispozitie 6 luni de zile! Dupa 6 luni se uita Dumnezeu pe pamant si-l vede pe Noe plangand in gradina. -Noe !!! Sunt pe cale sa incep Potopul, unde este Arca ??? -Iarta-ma Doamne, dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp ... Am nevoie de autorizatie de constructie. Ma tot cert cu un inspector, pentru un sistem antiincendiu, vecinii m-au dat in judecata pentru ca am incalcat planul de urbanism construind Arca in gradina mea si astfel am incalcat normele de inaltime. Apoi compania de electricitate a cerut sa pun ipoteca pe Arca in vederea acoperirii costurilor de transport si de mutare a liniilor de inalta tensiune ce trebuie date la o parte din calea Arcii pentru a fi lansata la apa. Degeaba le-am spus eu ca va veni marea la mine, ca nu m-au crezut. Sa fac rost de lemn, a fost o alta problema. Este interzis sa tai lemn din padurile invecinate deoarece acolo traieste bufnita cu pete care-i o specie protejata. Am incercat sa-i conving pe ecologisti ca tai lemnul tocmai pentru a salva bufnita, dar nici n-au vrut sa stea de vorba cu mine. Cand am inceput sa adun animalele, am fost dat in judecata de un grup de activisti pentru protectia animalelor. Ei sustineau ca tin animale salbatice sechestrate impotriva vointei lor, si de asemenea au sustinut ca sa pun atatea animale intr-un spatiu atat de mica, inseamna cruzime asupra lor. Apoi Ministerul Mediului, au spus ca nu am voie sa construiesc Arca pana cand reprezentantii lor nu fac un studiu de mediu si implicatiile pe care Potopul Tau le poate avea asupra mediului. Inca am un proces in derulare cu Ministerul Muncii, deoarce inca nu m-am hotarat cate minoritati ale grupurilor etnice sa angajez pe santier iar Blocul Sindical nu ma lasa sa-mi folosesc la constructie copiii mei deoarece nu fac parte din Sindicat si nu au certificare ISCIR pentru constructia de Arce. Ca sa fie totul si mai rau, Fiscul mi-a confiscat toate posesiile deoarce sustin ei ca vreau sa parasesc tara cu specii de animale pe cale de disparitie. -Deci Doamne iarta-ma dar, imi trebuie pe putin 10 ani ca sa fac tot ce mi-ai zis. Dintr-o data cerul se lumina, norii disparura, iar soarele din nou aparu stralucitor pe cer. -Doamne, sa inteleg ca nu ne mai distrugi lumea ? -Nu Noe, se pare ca mi-a luat-o guvernul inainte... Sfantul Petru da anunt de licitatie pentru executarea unui gard imprejmuitor pentru Gradina Raiului. Primul liciteaza un constructor african care solicita 5.000 Euro. Justifica : 3.000 Euro materialele si 2.000 Euro manopera. Al doilea liciteaza un constructor italian care solicita 8.000 Euro si justifica : 3.000 Euro materialele si 5.000 Euro manopera pentru ca el este un constructor foarte cunoscut. Al treilea liciteaza un constructor roman care cere 25.000 Euro.El justifica Sfantului Petru :10.000 Euro pentru tine, 10.000 Euro pentru mine si 5.000 Euro pentru african sa faca lucrarea ! Isus, foarte ingrijorat din cauza consumului de droguri , trimite apostolii dupa diferite droguri , sa le aduca pentru a le analiza. Dupa doua zile…. -Cine e? -Sunt Pavel! Iisus deschide usa. - Ce ai adus Pavele? - Hasis din Maroc! - Foarte bine! Intra. - Cine e? - Sunt Luca! Deschide usa Iisus. -Ce-ai adus Luca? Marijuana din Columbia! - Foarte bine! - Cine e? - Matei sunt! - Ce-ai adus Matei? - Cocaina din Bolivia! - Excelent fiule! - Cine e? - Ioan! - Ce-ai adus Ioane? - Heroina din New York! - Bravo!!! Cine e? - Andrei! - Ce-ai adus Andrei? - LSD din Amsterdam! - Excelent !!! Haide intra… - Cine e? - Iuda sunt! Iisus deschide usa. - Ce-ai adus Iuda? - FBI !!! TOATA LUMEA MAINILE SUS!!! Un tip se duce la preot : - Parinte am pacate mari. - Spune fiule, D-zeu e mare si iarta. - Parinte in timpul razboiului am ascuns un evreu in beci. - Fiule, asta nu e pacat i-ai salvat viata. Mergi cu Domnul linistit acasa. - Da, Parinte, dar i-am cerut 20 de dolari pe zi. - Fiule, asta nu este bine. Ai profitat de necazul lui. Dar totusi i-ai salvat viata. Mergi acasa tine post 2 saptamani si fa rugaciuni. Omul pleaca, nu prea convins, si dupa 5 minute bate la usa preotului din nou. Intra si il intreaba pe preot: - Parinte, nu crezi ca ar fi bine sa-i spun ca s-a terminat razboiul? Trei popi discută metode de alocare a fondurilor din donații: - Pastorul protestant zice: "Eu adun toți banii din donații, trag o linie pe jos și arunc banii în sus: ce cade în dreapta e al lui Dumnezeu, ce cade în stânga rămâne pentru mine și biserică." - Preotul catolic zice: "Eu iau toți banii din donații, desenez un cerc pe jos în jurul meu și arunc banii în sus: ce cade afară din cerc e al lui Dumnezeu, ce cade înăuntru e pentru mine și biserică." - Preotul ortodox: "Eu adun toți banii și îi arunc în sus: Dumnezeu își oprește cât vrea, iar ce cade înapoi rămâne pentru mine și biserică." Sper ca nu am deranjat pe nimeni, sunt doar niste glume :71: |
Greierele și Furnica
(Fabula moderna) Primăvara. Furnica sapă, pune semințe, face straturi. Apare și greierele. - Ce faci, greierașule? - Merg la un tenis cu băieții. - Măi, măi! Să nu vii la iarnă să-mi ceri mâncare, că nu știu ce-ți fac! - Da, da, bine.... Vara. Furnica adună, seceră, cosește. Trece greierele, cu o chitară sub braț. - Ce faci, măi? - Mă duc să cânt cu băieții în parc. - Să nu uiți: de la mine să nu ceri de mâncare. Toamna. Furnica culegea de zor, făcea dulcețuri, punea conserve. Trece greierele, tot cu chitara sub braț. - Ce faci, măi? - Mă duc să cânt cu băieții în bar. - Bine, măi, da' la muncă nu vii până la iarnă? Vine iarna. Furnica stătea în pridvor, înfofolită într-un șal și cu un ceai fierbinte în mână, când vede o limuzină. Din ea coboară greierașul. - Ce faci, greierașule? - Uite, mă duc la Paris să cânt. Am avut succes cu chitara. - Bine, greierașule, baftă. Și dacă-l vezi pe unu' Topârceanu, zi-i că-mi bag picioarele în "Balada" lui. |
Bast-et m-ai facut sa rad,cred ca daca ai facut un om sa zambeasca Dumnezeu se bucura,mai vreau...
|
- O planeta trece pe linga planeta Pamint si o intreaba: - Ce mai faci, soro? Nu te-am vazut de milioane de ani!
- Nu prea bine... Stii... mi-au iesit Homo Sapiens... - Nu te ingrijora, o sa treaca! Am avut si eu! Un grup de oameni de stiinta au pus intr-o cusca cinci maimute si in mijlocul custii o scara, iar deasupra scarii o legatura de banane. Cand o maimuta se urca pe scara sa ia banane, oamenii de stiinta aruncau o galeata cu apa rece pe celelalte care ramaneau jos. Dupa ceva timp, cand o maimuta incerca sa urce scarile, celelalte nu o lasau sa urce. Dupa mai mult timp nici o maimuta nu se mai suia pe scara, in ciuda tentatiei bananelor. Atunci oamenii de stiinta au inlocuit una din maimute. Primul lucru pe care l-a facut aceasta a fost sa se urce pe scara, dar a fost trasa inapoi de celelalte si batuta. Dupa cateva batai nici un membru al noului grup nu se mai urca pe scara. A fost inlocuita o a doua maimuta si s-a intamplat acelasi lucru. Prima maimuta inlocuita a participat cu entuziasm la baterea novicei. O a treia a fost schimbata si lucrurile s-au repetat. A patra si in fine a cincea au fost schimbate. In final, oamenii de stiinta au ramas cu cinci maimute care, desi nu primisera niciodata o baie cu apa rece, continuau sa loveasca maimutele care incercau sa ajunga la banane. Daca ar fi fost posibil ca maimutele sa fie intrebate de ce ii bateau pe cei care incercau sa se catere pe scara, raspunsul ar fi fost : “Nu stim. Lucrurile intotdeauna au fost asa aici…” Un student s-a transferat de la politehnica la teologie. Prelegere... Studentul ațipeste... Parintele se apropie si-l intreaba: - Ce este forta Dumnezeiasca? Studentul ,trezindu-se, raspunde repezit: - Masa Dumnezeiasca inmultita cu acceleratia Dumnezeiasca Un rabin si un preot ortodox aveau garaje alaturate. Preotul, din smerenie, intr-o zi spala masina rabinului. Adoua zi il vede pe rabin cum ii taie cu un bomfaier teava de esapament a masinii sale. Suparat intreaba: - Ce faci rabine acolo? la care rabinul raspunde: - Tu mi-ai botezat masina, eu ti-o tai imprejur. - Parinte, ieri noapte am facut sex cu 7 femei. - Si nu regreti ca ai pacatuit? - Nici vorba, eu nu sunt credincios. - Si atunci de ce ai venit la mine? - Pai, trebuia sa ma laud si eu cuiva, nu? |
Un preot catolic, un pastor reformat si un rabin vor sa afle care e cel mai bun īn meseria sa. Se duc īn padure, īsi aleg cāte un urs si īncearca sa-l converteasca.
Ulterior, catolicul povesteste: - Am gasit un urs, i-am citit Catehismul si l-am stropit cu agheasma. Saptamāna viitoare īl astept la īmpartasanie. - Am gasit un urs si i-am tinut o predica din īnvataturile Domnului. M-a lasat sa-l botez, zice si pastorul. Cei doi privesc apoi spre rabin, care zacea pe o targa, īnfasurat īn bandaje. - Poate ca nu ar fi trebuit sa īncep cu circumcizia, zice acesta. Un preot catolic, unul ortodox si un rabin, dupa o obositoare conferinta asupra religiilor, s-au hotarit sa petreaca seara pe malul lacului din apropiere. Se aseza ei pe o buturuga, discuta vrute si nevrute, dupa care hotarasc sa faca o baie in lac. Se dezbraca, lasa hainele pe margine, si - goi pusca - se arunca in lac. Dupa ce ies, nici nu apuca sa se imbrace si niste oameni trec prin zona, venind spre ei. Din reflex, preotii isi acopera zonele intime, insa rabinul isi acopera fata. Contrariat, preotul catolic intreaba: - Bine, mai rabine, de ce nu ti-ai acoperit si tu ca noi partile intime? La care rabinul raspunde: - Nu stiu cum este in comunitatea voastra, insa in a mea eu sunt recunoscut dupa fata! |
multumesc sunt funny bancurile tale,sa ma iertati daca am ras prea tare
|
Cine are minte sa ia aminte
Citat:
|
Cine are minte sa ia aminte
Sfantul Preacuvios Parinte ARSENIE ZIAN BOCA spunea cu atata intelepciune ca ,,DE CARMA MINTII DEPINDE INCOTRO MERGEM SI UNDE VOM AJUNGE''
|
Mi-s din ce in ce mai dragi cei de pe forum crestin ortodox. Cred ca cineva iubit de Dumnezeu se roaga pentru mine... :39:
|
Si pe mine m-au amuzat tare bancurile! :24: Si mi-a placut ca nu se huleste numele lui Dumnezeu. Numai la cel cu maimutele nu am ras (era si foarte lung), este dovedit doar ca acestea au un comportament mimetic, chiar nu vad hazul. Ehe, daca era Topcat pe aici cu maimuta aia fluieratoare, ne spunea mai multe.
|
Codicele fiscal a lui Iisus Hristos
Codicele fiscal a lui Iisus Hristos: HRS SSI 00T25 K
|
:13: :106: :17: ............
Citat:
|
|
Multumesc , Florin , mi-ai facut un bine.
Credeam ca o sa treaca ziua de azi fara sa zambesc ! Doamne , ajuta ! |
Pe 5 septembrie 1698, Tarul Petru cel Mare al Rusiei a introdus un impozit pe barbi, pentru a-si determina poporul sa renunte la obiceiurile orientale.
|
Lacrimi, plans si dor nespus...
Plans si dor de ce-a fost spus Dor de plans si mangaiere De iertare si putere... :46: |
Doriana, nu fii trista, va iesi soarele si pe strada ta. :67: uite un buchet de flori sa te mai inveselesti. :25:
http://cdn.overstock.com/images/products/L12370454.jpg |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
nu l-am "trimis" ieri ca mi-era teama sa nu cumva sa te indispuna lamaile (mai stii?). :)) http://inlinethumb42.webshots.com/17...600x600Q85.jpg |
Florile sunt superbe si lamaile forte bune. Acum arata cam asa :)) http://www.forumcrestin.com/Smileys/default/yummy.gif :
http://www.my-acnetreatment.com/wp-c...1_58609247.jpg |
Citat:
Cam asta mi-a trecut prin cap ceva mai devreme. Dar nu stiam exact cum sa ma exprim. Sper ca m-am facut inteles de toata lumea. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:18:54. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.