![]() |
Nu a fost intentia mea sa va jignesc. Aveti tot dreptul sa comentati insa multe persoane vorbesc doar asa de dragul.discutiei. Stiti cum e la romani ... Daca ii pune cineva romanului o intrebare, niciodata nu va spune "nu stiu". Isi va da cu parerea indiferent ca stie sau nu ce se intampla. La acest lucru m.am referit. Va doresc bafta la licenta.
|
Stati linistita ,nu e nici un fel de problema,va cred ca nu ati fost rau intentionata.Multumesc pentru urare,Doamne ajuta!
|
Woooow, Boureanu si-a pus cruciulita la gat. Nu din aur, de aia cumparata de la pangare. Sa lesin, nu alta!!!! pacaliti, pacaliti, baieti...
|
Citat:
|
Citat:
|
uitandu-ma la stiri, unde doi adversari politici din Iordania s-au paruit in direct, scotand mai intai pantoful si apoi pistolul, trag concluzia ca datul la turloaie de la noi e de-a dreptul inocent...
|
Da,cinstiti si curati ca lacrima acesti oameni,banuiesc ca nici despre existenta acestui dosar nu aveti habar,in care Ponta a fost principalul suspect de crima impotriva procurorului Panait:
http://secretele--sistemului.blogspo...curorului.html Cazul...clasat tipic ca fiind suicid. |
Citat:
|
Domnule,daca in afara de ironii si atacuri la persoana,alte replici mai consistente nu aveti...eu nu am cu ce va ajuta.
Sau poate va imaginati ca m-am gasit eu sa inventez aceste lucruri...va rog sa va interesati de realitatea existentei acestui dosar,martori etc. Dumneavoastra,in schimb,pe ce va sustineti afirmatia? |
Citat:
Sant exact aceleasi probe ca ale dumneavoastra. Nu am nici un dubiu de existenta unui dosar in cazul Panait.Dar legatura pe care unii o fac cu Ponta e la fel de dovedita ca legatura pe care am facut-o eu intre Basescu si Anghelescu. Tot un fel de Oteveu.:71: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:48:34. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.