Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Despre Sfanta Scriptura (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5014)
-   -   Despre pecete (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18328)

dobrin7m 20.02.2016 02:18:32

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 614451)
Deci, milioanele de oameni care nu dau pe la biserica, sunt antei sau anti-tei si nu vad mai departe de fundul buzunarului, nu reprezinta o problema, abia in momentul in care pica si un cipusor intre ei e catastrofa apocaliptica :)

Si iote asa am inventat varianta ticnita de talmacire a Apocalipsei.

mai mai, Aline, esti obosit, pai oamenii aia sunt deja pierduti. Ce spune in catehismul ortodox? ia deschide-l un pic sa vezi ce spune de cei ce nu cred in Hirstos si nu au credinta dreapta.

AlinB 20.02.2016 02:18:58

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 614452)
mai Aline mai, ia cauta bine in buzunar ca dai de un card frumusel, colorat cu un cip in el cu care cumperi mancare si medicamente. cum nu exista? il ai in buzunar. insa problema este ca tu il vrei in tine nu in buzunar, sau te faci ca uiti.

Aha, deci si tu te sprijini in el, l-ai luat ca orice fomist care isi face nevoile cu el si la care latrai tu, diferenta e daca migreaza sub piele, abia atunci e mare belea :24:

AlinB 20.02.2016 02:19:47

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 614454)
mai mai, Aline, esti obosit, pai oamenii aia sunt deja pierduti. Ce spune in catehismul ortodox? ia deschide-l un pic sa vezi ce spune de cei ce nu cred in Hirstos si nu au credinta dreapta.

Gata. Cetit, nu gasit nici un cip acolo.
Tu pe al tau probabil l-ai luat de la alta editura... :)

dobrin7m 20.02.2016 02:20:13

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 614453)
Mai avem unul care a plecat relativ sanatos in Anglia si s-a intors profet si talmaci original al Sf. Scripturi.. :(

Nu stiu ce se intampla pe acolo dar e nasol tare, devastator as zice.

a decretat atotstiutorul. atocunoscatorul si clarvazatorul.
iti lipseste cipul din tine, clar

AlinB 20.02.2016 02:21:02

Da, asa e lipseste, tu vad ca il ai deja sub piele, in cap, in suflet, peste tot :)

dobrin7m 20.02.2016 02:22:21

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 614456)
Gata. Cetit, nu gasit nici un cip acolo.
Tu pe al tau probabil l-ai luat de la alta editura... :)

esti clar obosit rau. repet:
pai oamenii aia sunt deja pierduti. Ce spune in catehismul ortodox? ia deschide-l un pic sa vezi ce spune de cei ce nu cred in Hirstos si nu au credinta dreapta.

deci traduc poentru mintea obosita. oamenii care nu cred in Hristos si in credinta cea dreapta sunt deja pierduti , nici nu se pune in discutie o lepadare de ceva ce nu au.

concentreaza-te, vorbesc de credinta nu de cip. ai inceput sa vezi cipuri peste tot.

Pelerin spre Rasarit 20.02.2016 02:22:32

O sa incerc sa fiu mai clar: toata ideea cu cipu si Apocalipsa este o tampenie inventata de o nebuna dintr-o secta bizara.Nebuna credea ca a primit ea, si doar ea, viziunea pe tema asta. La momentul cand credea asta mintea ei era demult dusa cu sorcova. Nu stiu cum sa explic mai exact.

AlinB 20.02.2016 02:22:46

Deci daca sunt pierduti fara nici un cip, la ce mai trebuie cip? :)

dobrin7m 20.02.2016 02:23:47

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 614458)
Da, asa e lipseste, tu vad ca il ai deja sub piele, in cap, in suflet, peste tot :)

iarasi faci pe clarvazatorul. serios ca ai probleme.

dobrin7m 20.02.2016 02:25:22

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 614461)
Deci daca sunt pierduti fara nici un cip, la ce mai trebuie cip? :)

serios Aline esti obosit. ia sa vedem cum e cu musulmanii, hindusii, ateii, si altii , altii de alte credinte. oare ce o fi cu ei in Noua ordine mondiala pe care Bush a anuntat-o?

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:52:31.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.