cristiboss56 |
04.04.2010 14:55:16 |
Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
(Post 230996)
Multumesc, Cristian.
Faptul de a avea mai multe ID-uri se numeste clonare.
Dar ce e de facut, avand in vedere ca aceste clonari sunt facute in scop destructiv?!?
|
Deja am inteles ca se lucreaza intr un fel sau altul , si blocarea este facuta cand apar adrese de email identice . Sunt sigur ca partea tehnica a site-uluie in vedere si alte masuri pe baza ip.-ului si nu numai . Poate nu ar fi nimic aiurea daca clonarea ar fi clonare , fara a schimba caracterul utilizatorului, limbajul , atitudinea , etc , dar se incearca probabil jocul dublu , al personajului pozitiv si al celui negativ , ce are de multe ori un aspect ridicol , jenant, pentu ca trebuie sa fi un actor extraordinar de bun ca sa poti jucamai multe roluri , identificandu-te efectiv cu "personajul " . Un exemplu f. simpatic era " ateul cel rau" care la un moment dat si-a sarit singur in ajutor devenind " ateul cel plictisit " , apoi un personaj din istorie ( nu mai retin cine )" cel sfant " . Apoi sunt cei ce se logheaza doar pentru a "ataca" pe un " boss " existent doar in id . precum subsemnatul . . . Este banat si apare peste ceva timp sub alt id. , varsandu-si ura in cuvinte si idei . Sunt " oameni " ce atat pot , draga Anca , sa urasca , sa se revolte din te miri ce , sa urmareasca ( aiurea ) pe X sau pe Y , sa barfeasca si sa invrajbeasca atat aici cat mai ales pe PRIVAT . Am avut in preajma astfel de personaje si am fugit de ei prin mijloacele tehnice existente ! ! ! . Cine intra in joc cu astfel de rataciti se rataceste si pe el , iar intr un n final pleci de pe acest forum mult mai dezorientat decat ai venit si poate mult mai " scarbit " de multe lucruri pentru care ai venit aici tocmai pentru a-ti gasi linistea si alinarea . In acesti trei ani si , am invatat , cred , destule , si mai ales de a ma proteja impotriva RAULUI .
|