![]() |
eu, sa va spun sincer nu m-as mai casatori de loc, avand in vedere vremurile si majoritatea fetelor.....m-as duce undeva, sa am liniste, sa aud ciripitul pasarelelor...si sa uit de acesta nebunie in care coexistam din pacate...putine lucruri mai imi plac aici, si nu stiu de ce....in fine sa ne rugam...e saptamana mare!
|
Sotul meu spune acelasi lucru, ca nu s-ar mai insura nici sa il pici cu ceara, dar mai spune ca s-a saturat sa traiasca langa una care miroase a tamaie, care da toti banii la popa si care petrece mult prea mult timp cu duhovnicul.
Ai tot dreptul sa te plangi de starea fetelor din ziua de asta, dar nici noi nu mai stim ce sa facem. Se pare ca asta isi doresc majoritatea barbatilor: desfranate. Si eu mi-as dori sa fug de sotul meu care imi administreaza corectii fizice, dar imi aduc aminte de vorbele Sfintelor Scripturi care ma indeamna sa rabd si sa realizez ca el are dreptate, fiind barbat. |
Citat:
|
Citat:
nu va mai obositi :).E clar ca dumnea...ei(?) e un "troll". |
Citat:
P.S. EU m-as marita cu o desfranata. Dar sa aiba multi bani. :4: Din nenorocire, daca ati citit cumva cartea lui Balzac, "O fiica a Evei", ati vedea cum sunt surprinse cu o mare profunzime gandirile si sentimentele femeii. In acea carte se spunea ca in situatia actula, un barbat este obligat sa isi aleaga o sotie care: ori a fost crescuta ca la manastire, ori stie toate dansurile, e un party animal, canta la pian, are nevoie de ultimele cochetarii etc etc. Asta a fost atunci. Parerea mea e ca aceasta situatia e intrucatva asemanatoare, dar putin depasita: in zilele astea un barbat are de ales din: ori panarame, ori imbecile. Sa gasesti o fata potrivita e foarte greu, si cand o gasesti, ... are prieten, situatia mea, de exemplu. Da, m-as marita cu o panarama. Pentru ca ar fi mult mai inteligenta si sensibila decat varianta b), ai putea sa vorbesti cu ea si sa o schimbi, si ar putea sa aiba si bani, asta ar fi misto. Cu bani faci orice, din pacate. |
Citat:
in ziua de azi baietii vor fete cat mai multe si cuminti dar nu le merita..eu una sa fiu in locul fetelor nici nu as accepta pe unu care a avut pe cineva inaintea mea,lucru pe care il fac oricum |
Eu as lua-o de la capat
Eu nu m-am casatorit cu o desfranata insa m-am casatorit cu o fosta desfranata care a renuntat pentru totdeauna la trecutul ei.
Pe langa faptul ca este frumoasa si desteapta este si o sensibila si o delicata si o persoana deosebit de sufletista. Noaptea nuntii a fost prima noastra noapte petrecuta impreuna si pot spune ca a fost cea mai frumoasa noapte din viata mea . Acum mi-a nascut o fetita si daca ar fi sa o iau de la capat as face-o cu siguranta. Pentru ca este o dulce i-am cumparat de ziua ei onomastica un inel si de ziua de nastere ii voi lua si un lantisor. Si ea a facut destule lucruri frumoase pentru mine. M-a frapat faptul ca stie exact cam cum mi-as dori eu sa fie si incearca sa fie asa, adica sa fie pe placul meu insa in relitate am descoperit ca nevointa ei este mult mai mare. Cand spun asta ma refer la rugaciune, post, milostenie etc. Credeti ca am pierdut ceva ca nu m-am casatorit cu o virgina? |
Citat:
Ferice de tine! Probabil avea nevoie de afectiune si in naivitatea ei sincera a crezut in acei barbati carora s-a daruit inaintea ta. Odata ce te-a descoperit si ai fost capabil sa o iubesti, sa o ocrotesti, de ce ar mai fi continuat sa caute? Domnul sa va ocroteasca si sa va sporeasca dragostea! |
Citat:
|
Citat:
Insa ceea ce m-a surprins putin la postul tau e ceea ce ai spus de baieti, ca baietii vor cat mai multe fete si cuminti dar nu le merita. Cred ca gresesti aici; nu toti baietii sunt dinozauri sexuali si chiar daca ar fi, nu ar avea ei vina completa pentru asta! Eu cred ca sunt si baieti de treaba (asa ca mine :24:) pe care sunt multe fete sa nu ii merite.:10: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:38:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.