![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Fa-ma si pe mine sa inteleg care e teoria aia creationista...atata discutie despre teoria creeationista dar nu stiu care e aia .
|
Citat:
No, thanks. |
Zi si tu ca nu stii care e teoria aia pe picior de egalitate cu evolutionismul ...nu e rusine, nici eu nu cunosc asa bine teoria evolutiei .
|
Citat:
Nici macar nu e vorba despre o teorie creationista, nu ma intereseaza teoriile, eu ma refeream la creatie asa cum este descrisa in Biblie, cum s-a petrecut cu adevarat. Nu teorii si alte scheme. |
Vad ca tot refuzi sa zici teoria aia. ..uite incep eu cu evolutia "Evolution is the change in the inherited traits of a population of organisms through successive generations" . Acuma tu .
|
Citat:
1. La început a făcut Dumnezeu cerul și pământul. 2. Și pământul era netocmit și gol. Întuneric era deasupra adâncului și Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor. 3. Și a zis Dumnezeu: "Să fie lumină!" Și a fost lumină. Cred Într-Unul Dumnezeu, Tatăl Atoțiitorul, Făcătorul cerului și al pământului, văzutelor tuturor și nevăzutelor. Și întru Unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul-Născut, Care din Tătal S-a născut, mai înainte de toți vecii. Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, Născut, nu făcut, Cel de o ființă cu Tatăl, prin Care toate s-au făcut. |
Poti sa imi zici de ce sunt pe picior de egalitate ? Pentru fiecare dovada care sprijina afirmatia mea poti veni cu o dovada care sa sprijine afirmatiile tale ? Sau cum ?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:41:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.