Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   evolutionismul compromis (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9865)

Jane Says 27.06.2010 19:14:51

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 263609)
Mda, ma lasi sa ghicesc, asa cum m-ai lasat sa ghicesc si la intrebarea aia, ca ziceai ca teoria creatiosmului e pe picior de egalitate cu evolutionismul si te intrebasem care teorie, a celor 4 zei creatori ?

Nu stiu la care 4 zei creatori te referi, si oricum nu are importanta (zei, faze, trestii), daca te preocupa subiectul creatiei, citeste Crezul ortodox ca te lamureste prima parte.

cocacoc 27.06.2010 19:22:02

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 263610)
(zei, faze, trestii)

La categoria asta care zei intra ? Si Crezul ortodox...te referi la primul capitol din Biblie ?

Jane Says 27.06.2010 19:23:06

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 263615)
La categoria asta care zei intra ? Si Crezul ortodox...te referi la primul capitol din Biblie ?

Dragul meu, de ce vii tu oare pe un forum crestin ortodox sa discuti daca nu stii minimum minimorum in legatura cu credinta crestina si faci confuzii grosolane intre Geneza si Crez ? :106:

cocacoc 27.06.2010 19:24:29

Fa-ma si pe mine sa inteleg care e teoria aia creationista...atata discutie despre teoria creeationista dar nu stiu care e aia .

Jane Says 27.06.2010 19:29:51

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 263618)
Fa-ma si pe mine sa inteleg care e teoria aia creationista...atata discutie despre teoria creeationista dar nu stiu care e aia .

Ca sa balacaresti suplimentar?
No, thanks.

cocacoc 27.06.2010 19:32:17

Zi si tu ca nu stii care e teoria aia pe picior de egalitate cu evolutionismul ...nu e rusine, nici eu nu cunosc asa bine teoria evolutiei .

Jane Says 27.06.2010 19:33:43

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 263621)
Zi si tu ca nu stii care e teoria aia pe picior de egalitate cu evolutionismul ...nu e rusine, nici eu nu cunosc asa bine teoria evolutiei .

Oh nu, nu despre asta e vorba.
Nici macar nu e vorba despre o teorie creationista, nu ma intereseaza teoriile, eu ma refeream la creatie asa cum este descrisa in Biblie, cum s-a petrecut cu adevarat. Nu teorii si alte scheme.

cocacoc 27.06.2010 19:35:51

Vad ca tot refuzi sa zici teoria aia. ..uite incep eu cu evolutia "Evolution is the change in the inherited traits of a population of organisms through successive generations" . Acuma tu .

Jane Says 27.06.2010 19:40:26

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 263625)
Vad ca tot refuzi sa zici teoria aia. ..uite incep eu cu evolutia "Evolution is the change in the inherited traits of a population of organisms through successive generations" . Acuma tu .

:)

1. La început a făcut Dumnezeu cerul și pământul. 2. Și pământul era netocmit și gol. Întuneric era deasupra adâncului și Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor. 3. Și a zis Dumnezeu: "Să fie lumină!" Și a fost lumină.

Cred Într-Unul Dumnezeu, Tatăl Atoțiitorul,
Făcătorul cerului și al pământului, văzutelor tuturor și nevăzutelor.
Și întru Unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu,
Unul-Născut, Care din Tătal S-a născut, mai înainte de toți vecii.
Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat,
Născut, nu făcut, Cel de o ființă cu Tatăl, prin Care toate s-au făcut.

cocacoc 27.06.2010 19:49:10

Poti sa imi zici de ce sunt pe picior de egalitate ? Pentru fiecare dovada care sprijina afirmatia mea poti veni cu o dovada care sa sprijine afirmatiile tale ? Sau cum ?

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:41:08.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.