ucenic |
31.01.2012 17:44:09 |
Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton
(Post 426184)
Exact asta trebuie sa ne expuneti! Motivele pentru care ati ales acel cult. Restul chiar nu conteaza.
|
Nu voi da satisfactie nimanui doar pentru a fi subiect de balci. Alegerea mea este in nume propriu, mi-o asum si nu o voi expune public. Ganditi-va ca nu pot face asta fara a pune inaintea dvs. ceea ce am gasit bun fata de ceea ce am considerat rau sau ceea ce am gasit de pret fata de ceea ce am considerat fara de pret. Nu face subiectul topicului. Ma voi gandi la propunerea "ioanna". Cand am ales acolo nimeni nu m-a intrebat "Ce ai gasit bun la noi, sau ce nu ti-a placut de ai plecat?"
Suntem crestini intr-un spatiu public. Sa ne aratam asadar lumii, tuturor celor ce ne privesc ca suntem demni de numele de crestin pe care il purtam. Sa umblam in dragoste cum am fost invatati, sa ne iubim unii pe altii. Domnul nostru ne invata sa ne iubim vrasmasii dar noi suntem inceti a ne iubi aproapele. Sa dam voie ca Duhul Sfant sa rodeasca in noi roada sa: dragostea, bunatatea, blandetea, credinciosia, indelunga rabdare... Se pare ca noi ne masuram cunostintele si ne inarmam cu mostenirea, cu dogma. Nu intelegeti ca asta ne va separa totdeauna? Nu intelegeti ca numai ceea ce este in inima noastra -Duhul Sfant- poate sfinti aceste temple ale noastre? De ce va incapatanati si nu vreti sa coborati de la minte la inima? O, nepriceputilor si zabavnici cu inima - spune Domnul Iisus - cand este vorba sa credeti tot ceea ce au spus inaintasii...
Sa ne cercetam inimile fiecare. De la inceputul postarii pe acest forum nu incetez sa ma rog lui Dumnezeu pentru noi, toti cei de aici. Cand veti pricepe ca jertfele primite de Dumnezeu sunt inimile pline de multumire si recunostinta? Credeti ca Dumnezeu primeste ambitiile noastre teologice, cum stam noi inscaunati pe tronuri pe care le-au zidit altii??? O, va inselati.
Dati slava lui Dumnezeu ca nu ne face noua dupa dreptatea Sa ci priveste la jertfa Fiului Sau si ne vede drepti inaintea sfinteniei Sale. Multumiti lui Dumnezeu pentru mantuirea care ne-a pus-o inainte in Hristos, Fiul Sau. Binecuvantati Numele Sau Cel Sfant si dimineata si seara ca suntem inca in Harul Sau.
Fiti demni de numele care vi s-a dat: copil de Dumnezeu.
|