Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Reguli generale de utilizare a forumului (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=502)
-   -   cea mai buna religie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14620)

stireana 11.03.2012 10:38:19

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 434252)
Nu-s muieți doamnă, e chiar hrană tare! E hrană mai moliucă păpica mestecată de gurile de aur ale străbunilor, dar care din nefericire e înghițită pe nemestecate și neverificate. Iertare pentru întoarcerea din condei!

:68:N-ați nimerit-o nici pe-acilea! Eu consider că trebuie să prevaleze rațiunea în raport cu trăirile, simțirile și emoțiunile :3:

Iaca n-au pregetat a sosi "iertările" lupcenilor. Aveți condeiu' suflecat ori are poalele lungi?

E drept că-i mai bine de Domniile voastre. Să faceți aur din plastilină și să-l vindeți apoi pe tarabe sufletești la suprapreț, nu-i de ici, colea. Bine că-i găsiți! Da' și pe voi când vă va găsi...

osutafaraunu 11.03.2012 10:42:01

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434256)
Iaca n-au pregetat a sosi "iertările" lupcenilor. Aveți condeiu' suflecat ori are poalele lungi?

E drept că-i mai bine de Domniile voastre. Să faceți aur din plastilină și să-l vindeți apoi pe tarabe sufletești la suprapreț, nu-i de ici, colea. Bine că-i găsiți! Da' și pe voi când vă va găsi...

Eu propun să lăsați predicatul și să treceți la... subiect. V-am rugat (acum o spun pe românește) să-mi arătați în Sfânta Scriptură unde proslăvesc apostolii pe maica Domnului. Clar și la obiect!

stireana 11.03.2012 10:49:15

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 434257)
Eu propun să lăsați predicatul și să treceți la... subiect. V-am rugat (acum o spun pe românește) să-mi arătați în Sfânta Scriptură unde proslăvesc apostolii pe maica Domnului. Clar și la obiect!

Când crezul îți va fi cu majusculă. Cum era? "Acest om nu este de la Dumnezeu fiindcă nu ține sâmbăta.", cam tot în același duh e și cererea ta.

osutafaraunu 11.03.2012 10:56:47

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434258)
Când crezul îți va fi cu majusculă. Cum era? "Acest om nu este de la Dumnezeu fiindcă nu ține sâmbăta.", cam tot în același duh e și cererea ta.

Doamnă, eu sunt nițel mai tolerant (hai să ne lăudăm)... nu-i numesc crețulii pe ne-sâmbătari și nici Ishtar-ici pe închinătorii la Împărăteasa Cerului. Am cerut doar un lucru simplu (dar înțeleg: teribil de imposibil) să-mi arătați în Scriptură unde "proslăvesc" apostolii pe maica Domnului!

stireana 11.03.2012 11:14:32

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 434259)
Doamnă, eu sunt nițel mai tolerant (hai să ne lăudăm)... nu-i numesc crețulii pe ne-sâmbătari și nici Ishtar-ici pe închinătorii la Împărăteasa Cerului. Am cerut doar un lucru simplu (dar înțeleg: teribil de imposibil) să-mi arătați în Scriptură unde "proslăvesc" apostolii pe maica Domnului!

Să vă arate duhul în fața căruia vă închinați. Dacă n-au reușit multele citiri să vă arate, credeți că dintr-o singură buche ochii vă vor fi luminători ai adevărului? Că bine ar fi, e drept.

osutafaraunu 11.03.2012 11:19:43

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434260)
Să vă arate duhul în fața căruia vă închinați. Dacă n-au reușit multele citiri să vă arate, credeți că dintr-o singură buche ochii vă vor fi luminători ai adevărului? Că bine ar fi, e drept.

Am înțeles (Q.E.D.)... sărumâna!:3:

stireana 11.03.2012 11:23:52

O să vă las doar atât:

"48. ... Că, iată, de acum mă vor ferici toate neamurile.
49. Că mi-a făcut mie mărire Cel puternic și sfânt este numele Lui." (Sfânta Evanghelie după Luca)

Și mai sunt, mai sunt, mai sunt...

stireana 11.03.2012 11:24:49

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 434261)
Am înțeles (Q.E.D.)... sărumâna!:3:

De ați fi înțeles măcar! Dumnezeu a mărit-o pe Preabuna și Preacurata Fecioară a noastră, iar dumneata, cu de la sine putere (sau o fi de la "duhul" ce-ți șoptește), o micșorezi. Ați înțeles, e drept.

osutafaraunu 11.03.2012 11:27:25

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434263)
O să vă las doar atât:

"48. ... Că, iată, de acum mă vor ferici toate neamurile.
49. Că mi-a făcut mie mărire Cel puternic și sfânt este numele Lui." (Sfânta Evanghelie după Luca)

Și mai sunt, mai sunt, mai sunt...

1. Luca e evanghelist, nu apostol
2. Acolo nu scrie nimic de "proslăvire"
3. Așteptăm cu mult interes răspunsul la întrebarea propriuzisă

Succes, succes, succes!

osutafaraunu 11.03.2012 11:29:16

Citat:

În prealabil postat de stireana (Post 434264)
De ați fi înțeles măcar! Dumnezeu a mărit-o pe Preabuna și Preacurata Fecioară a noastră, iar dumneata, cu de la sine putere (sau o fi de la "duhul" ce-ți șoptește), o micșorezi. Ați înțeles, e drept.

Doamnă, nici n-o "micșorez", nici n-o "preaslăvesc"... o las exact așa cum ne-o descrie Biblia.

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:44:04.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.