Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Atac grav al cainilor maidanezi asupra societatii umane !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16763)

Lady Brightside 23.09.2013 17:58:52

Nu stiu ce sa zic, Aline, dar atitudinea pur si simplu mi se pare de... nedescris. Mie nici prin cap nu mi-ar fi dat asa ceva, apoi daca ar mai fi si real? Dar uneori e de inteles, daca nimeni nu a facut nimic, oamenii si-au facut "dreptate" singuri.

Ca mama, daca ar fi si aici situatia cum e acolo, as face orice sa-mi apar copiii.

AlinB 23.09.2013 18:36:05

Citat:

În prealabil postat de Lady Brightside (Post 535125)
Nu stiu ce sa zic, Aline, dar atitudinea pur si simplu mi se pare de... nedescris. Mie nici prin cap nu mi-ar fi dat asa ceva, apoi daca ar mai fi si real? Dar uneori e de inteles, daca nimeni nu a facut nimic, oamenii si-au facut "dreptate" singuri.

Ca mama, daca ar fi si aici situatia cum e acolo, as face orice sa-mi apar copiii.

Mai ai ceva de munca, pentru a dezvolta latura discernamantului.

Trebuie sa faci diferenta intre un om rational, practic si niste dementi.

Omul practic rezolva problema practic, fara scandal, fara poze pe facebook. Doar se stie ca maidanezii maninca ce apuca, unele chestii sunt poate vechi, stricate, dau indigestie in mod special la aia agresivi..
E drept, ca datorita mai multor factori indepedenti de vointa lui, problema s-ar putea sa nu aiba un sfarsit rapid si fara dureri, dar e o consecinta involutara si chiar simte un disconfort vizavi de acest aspect, dar fiind o necesitate justificata moral..

Dementul pe de alta parte simte nevoia sa impinga gestul la extrema sadismului, are nevoie de teribilism, recunostere, gaseste satisfactie in ceea ce face, mai mult este ineficient, ca o data satisfacuta o nevoie sadica, particulara, problema in mare ramane, pentru ca are nevoie de altceva, nou..

AlinB 23.09.2013 18:39:41

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 535123)
Antiecumenism, nu cred ca este o idee rea. In tarile civilizate ( fara caini pe strada) politia animalelor se ingrijeste si de conditiile in care sunt tinuti cainii cu stapan. Daca s-ar infiinta politia animalelor ar fi ceva de neconceput pentru misiunea lor sa lase cainii in strada, nehraniti, neingrijiti, plini de boli si vai de ei. Daca politia animalelor tolereaza cainele in strada = caine chinuit (care la randul lui face rau omului) inseamna ca nu doreste de fapt binele acestuia.

Pai nu confunda ridicola "politie a animalelor" cu activitatea hingherilor..
Aia e o chestie politica, cerinta iuropeana, este pentru animalul chinuit de om, nu pentru omul chinuit de animal, aici e ok, iuropa nu cere actiuni imediate in acest sens.

Asta e sistemul curent de valori, un om valoreaza mai putin decat un animal.
Mesajul e destul de clar, cred, asteptati-va la ce este mai rau, si nu vorbesc doar de contextul cu cainii.

AlinB 23.09.2013 18:42:19

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 535118)
-ca tot vorbeai de imbecili :vor sa infiinteze politia animalelor la nivel national:http://www.yousign.org/ro/politia_animalelor

Cum, nu exista deja?
La ce talent avem noi de a cheltui banii pe inutilitati, in timp ce trebuie sa induram nu's cate mizerii pentru ca "nu sunt bani", "nuavem resurse", etc.?

antiecumenism 23.09.2013 19:01:02

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 535123)
Antiecumenism, nu cred ca este o idee rea. In tarile civilizate ( fara caini pe strada) politia animalelor se ingrijeste si de conditiile in care sunt tinuti cainii cu stapan. Daca s-ar infiinta politia animalelor ar fi ceva de neconceput pentru misiunea lor sa lase cainii in strada, nehraniti, neingrijiti, plini de boli si vai de ei. Daca politia animalelor tolereaza cainele in strada = caine chinuit (care la randul lui face rau omului) inseamna ca nu doreste de fapt binele acestuia.

-in primul rand la noi trebuie sa dispara toti cainii de pe strazi si asta e treaba hingherilor,si daca nuar mai fi caini pe strazi atunci nu s-ar mai lua nimeni de ei,sa-i chinuie,otraveasca...
-pt cei care chinuie animalele exista o lege deja si pot face si puscarie..asa ca nu ne mai trebuie politia animalelor ci sa ridice odata animalele de pe strazi
-ideea principala in toata treaba asta cu protectia maidanezilor,cu politia animalelor,cu protectia animalelor si legi pt animale ,si alte porcarii care apar pe animal planet este obsesia anumitor oameni pt animale,adica pun pe primul plan animalele si nu oamenii

AlinB 23.09.2013 19:03:03

O lege impotriva tratamentelor rele aplicate animalelor e suficienta. Mi se pare ca si avem deja.
Avem si organ care aplica legea, nu e nevoie de cate o institutie separata pentru fiecare tip de infractiune din CP decat daca vrei sa faci politica de fapt.

antiecumenism 23.09.2013 20:21:40

-intretinerea unui caine maidanez in adapost a ajuns sa coste de 10 ori alocatia unui copil.
-oamenii au fost muscati si omorati de caini maidanezi

SUSTINE EUTANASIEREA CAINILOR MAIDANEZI

Barsaumas 23.09.2013 21:11:47

Ce atita vorba: cainii trebuie ucisi!

E trist ca s-a ajuns la asta, dar cind erau ucise dropiile cu sutele de mii in Baragan, pentru cheful femelelor umane din protipendada, in sec. XIX, si mai tirziu, pentru agricultura socialsita mecanizata, nu se enerva nimeni, in afara de cativa zoologi, poate. Acum, ca suntem sub ocupatia EurosataneiUnite (nimici-o-ar jihadul nuclear!), vai, "saracii catei; tineti-va copiii in lesa!...".
In Secuime, cei de acolo au avut la un moemnt dat, o initiativa de-a dreptul isterica in acel context, dar care, traspunsa cu rivire la aceasta problema acum, ar furniza energia cetateneasca necesara chiar si pe termen scurt, zic eu. Ma refer la amenintarea unor oficiali ai organizatiilor maghiare cu nesupunerea civica. Repet, nu l aceeasi scara, dar o atitudine in acelasi spirit, ne-ar dinamiza nitel.
Lucrurile sunt simple: e ilegal sa omori un caine? Da, daca nu e in legitima aparare si e un act gratuit/dement de sadsim. Si chiar de ar fi, inseamna ca legea respectiva e in raspar la adresa lui Dumnezeu si a poruncilor Sale. In consecinta, poate si trebuie calcata. Altfel, ajungem exact ca spalacitii si cripto-posedatii de colonizatori ai nostri din Occident: spunind ca animalul e mai presus de om. Iar daca fratele Alin are dreptate (si ma tem ca in proportie de 90% are) atunci trebuie declansat cu atit mai mult un "jihad al normalitatii". Scurt pe doi, vreti sa traiasca urmasii nostri intr-o lume in care e "legal si necesar" sa fie ucisi nou-nascuti, iar "brutalitatea", fie si inchipuita, fata de un caine este pedepsita cu ani grei de puscarie?!!?
Bine ziceau calugarii ca "apatheia" este un rau imens. In spatele cortinei inactiunii oamenilor, lucreaza Dr... la greu...si cu roade!!!
P. S. Ca lucrurile sa fie clare: le apreciez foarte mult pe cele doua domnisoare ponderate, intelepte si credincioase ale forumului, namely Yasmina si Lady. Au dreptate, fiecare in felul ei, intr-o mare masura.
Insa: - este vizibil ca exista unii, precum creatura ilustrata in citatul dat de guardian, care ajung sa...doreasca moartea semenilor, inclusiv a..copiilor!!!! (textula, cititi ce a paste-uit colegul nostru din raspunsul aceleia). Bun, astfel de persoane au nevoie de ajutor specializat.
Insa babaele din blocul meu, inclusiv tiganca care este femeie de serviciu, hranesc si apara animalele astea intr-o veselie, si privesc cu cel putin indiferenta soarta unui muscat de caini ("Nu stii sa te porti cu cainii, de aia te musca"...) nu mai au scuza nebuniei, ci pecetea infama a rautatii de femeie singura, misandra, chiar misantroapa. La ele ma refeream prin "cretinele adoratoare de caini care merita niste bataie".
Lady, sa zicem ca moartea lui Ionut, Dumnezeu sa il odihneasca, e suspecta. Bun, mortile japonezului si a atita altora, inclusiv copii, mai putin mediatizate, sunt la fel?!
Eu NU ucid fiinte. Nu mai departe de ieri vorbeam cu un frate gentooist, recomandindu-i sa nu ucida un biet paianjen intrat in casa. De doua seri, intra niste plosnite Pentatomidae in bucatarie. Astept sa ia o pauza din zborul lor bazait, apoi le iau in mina cu blindete si le dau afara. Am doua zebre australiene si un iepure, tare tiscosi toti trei. Iepurele ne recunoaste, pe mine si a mea, ne linge pe picior. Acum multi ani, un alt iepure dormea cu mine in pat (sarea din cusca rudimentara improvizata in camera, pina i-am cumparat una ca lumea si l-am dus pe balcon, si se baga in pat cu mine la caldura, ca era iarna.). Nu s-a cacat sau pisat vreodata in patul meu. Ciudat, nu? Iepure, repet, nu caine, nu pisica.
Prin "jihad al normalitatii" inteleg opunerea civica la legi scelerate si coruptie generalizata, si, la mare nevoie, intr-adevar revolta armata pentru nimicirea sistemului, indiferent de reactia Occcidentului (macar sa pierim cu fruntea sus).
Sper ca am facut lucrurile clare.

Yasmina 24.09.2013 00:29:32

Tot ma minunez ce tot scrieti de 3 saptamani si cum ii urati si blamati cu inversunare deosebit de" crestina"pe altii care nu sunt ca voi!
Nu mai zic de etichetele pe care le puneti vizavi de oameni pe care nu I-ati cunoscut niciodata sau nu au fost in raza lor de existenta,ca martori,vecini sau prieteni.
Cum sunteti toti autostiutori ca ala care iubeste un animal,este impotriva oamenilor si uraste copiii(de parca poate exista aceasta aberatie la scara larga?)

Discutiile cu unii dintre voi m-au smintit foarte tare,atat de tare incat mi-am dorit sa parasesc aceasta religie din care faceti si voi parte(Doamne Fereste!)dar mi-am revenit destul de repede din ratacirea asta,pt ca nu religia este rea in sine,ci ...(ati inteles voi).

Spun "ramas bun"numai fratilor si surorilor care au fost blanzi/blande si smeriti/smerite,cu care m-am duelat cu folosit sau ne-am smerit impreuna in vreun dialog scapat de sub control.

Si tuturor prietenilor mei din lista,imi pare rau dar nu mai pot,nu mai suport sa stau printre oameni care permanent emana ganduri si judecati de ura,de diferente,oameni care exploateaza extremele si care pun etichete unor oameni necunoscuti.
Am sa mai citesc ca guest -postarile folositoare ale unora si am sa ocolesc cat pot pe altele pline de venin si cauzatoare de sminteala ale altora!

Am fugit,Dumnezeu sa va aiba in paza sa nu faceti rau nimanui!

Yasmina 24.09.2013 01:03:03

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 533910)
-si mai mult de atata ,unii dobitoci se vor bucura cand cainele blocului o sa latre la trecatori,la straini ca e al lor si isi apara propritatea ,isi apara teritoriul,curtea...

Singurul dobitoc de pe aici,esti dumneata!
Cu asemenea vocabular,cu aspectul postarilor-in care scrii ba cu majuscule ba subliniat,ba cu font roz bonbon.Un agramat,care nu poate gandi nici o secunda pt el insasi si atunci isi pierde vremea pe alte medii rau famate , de unde face copy paste pe forumul asta!

Sa-ti fie rusine,esti o paria pt ortodoxism!

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:21:12.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.