![]() |
Citat:
Vad ca nimeni de pe aici nu este capabil de dragoste DIN PUNCTUL TAU DE VEDERE. Ai dreptate sa ne privim propriul suflet ,ce conteaza ce spun si ce fac ceilalti ? Ce ar fi sa propui tu o modificare a canoanelor ? Timpurile s-au schimbat ,nu mai traim pe vremea lui Stefan cel Mare. |
ai dreptate ,nu am competenta necesara.
Sa stii ca nu o spun la modul peiorativ ,sa crezi ca vorbesc serios. |
Citat:
Citat ory: "...am intalnit odata un preot(arhim.)care,efectiv se ruga de mine sa-i permit a ma saruta,nu mai putea sa se infraneze,nu mai putea sa se resemneze cu aceasta obositoare calcare peste fire...i-am vazut in ochi neputinta si omenia,si nu ispita si dezamagirea de sine,i-am vazut doar trasaturile atat de fine ale unui om,ale unui barbat normal...si nu inger,caci nimeni nu s-a nascut si nu va fi inger pe pamant,nimeni decat copii ,care,in mod paradoxal traiesc instinctiv,nevinovat de instinctiv...oare asta sa-i faca ingeri? " __________________ "Nu suntem prizonierii destinului,suntem prizonierii propriei minti!" Iar in privinta "babelor", este un adevar, nu ma supara caci am aproape 60 ani. |
Citat:
Citat ory: "...am intalnit odata un preot(arhim.)care,efectiv se ruga de mine sa-i permit a ma saruta,nu mai putea sa se infraneze,nu mai putea sa se resemneze cu aceasta obositoare calcare peste fire...i-am vazut in ochi neputinta si omenia,si nu ispita si dezamagirea de sine,i-am vazut doar trasaturile atat de fine ale unui om,ale unui barbat normal...si nu inger,caci nimeni nu s-a nascut si nu va fi inger pe pamant,nimeni decat copii ,care,in mod paradoxal traiesc instinctiv,nevinovat de instinctiv...oare asta sa-i faca ingeri? __________________ "Nu suntem prizonierii destinului,suntem prizonierii propriei minti!" Citat:
|
E cazul sa punem capat...
1. Doamne, Dumnezeul meu, în Tine am nădăjduit. Mântuiește-mă de toți cei ce mă prigonesc și mă izbăvește,
2. Ca nu cumva să răpească sufletul meu ca un leu, nefiind cine să mă izbăvească, nici cine să mă mântuiască. 3. Doamne, Dumnezeul meu, de am făcut aceasta, de este nedreptate în mâinile mele, 4. De am răsplătit cu rău celor ce mi-au făcut mie rău și de am jefuit pe vrăjmașii mei fără temei, 5. Să prigonească vrăjmașul sufletul meu și să-l prindă, să calce la pământ viața mea și mărirea mea în țărână să o așeze. 6. Scoală-Te, Doamne, întru mânia Ta, înalță-Te până la hotarele vrăjmașilor mei; scoală-Te, Doamne, Dumnezeul meu, cu porunca cu care ai poruncit 7. Și adunare de popoare Te va înconjura și peste ea la înălțime Te întoarce. 8. Domnul va judeca pe popoare; judecă-mă, Doamne, după dreptatea mea și după nevinovăția mea. 9. Sfârșească-se răutatea păcătoșilor și întărește pe cel drept, Cel ce cerci inimile și rărunchii, Dumnezeule drepte. 10. Ajutorul meu de la Dumnezeu, Cel ce mântuiește pe cei drepți la inimă. 11. Dumnezeu este judecător drept, tare și îndelung-răbdător și nu se mânie în fiecare zi. 12. De nu vă veți întoarce, sabia Sa o va luci, arcul Său l-a încordat și l-a pregătit 13. Și în el a gătit unelte de moarte; săgețile Lui pentru cei ce ard le-a lucrat. 14. Iată a poftit nedreptatea, a zămislit silnicia și a născut nelegiuirea. 15. Groapă a săpat și a adâncit-o și va cădea în groapa pe care a făcut-o. 16. Să se întoarcă nedreptatea lui pe capul lui și pe creștetul lui silnicia lui să se coboare. 17. Lăuda-voi pe Domnul după dreptatea Lui și voi cânta numele Domnului Celui Preaînalt. |
Ancah,ai citat pasajul acela de-atatea ori,numai acesta te intereseaza???Prea mult pui accent pe el,esti cumva fara de prihana?Nu cumva,nu mai poti sa traiesti linistita datorita lui?Chiar nu vezi ce absurda esti!!!
Revino-ti in fire,femeie,ca viata nu este formata doar din povesti nemuritoare ..ar fi trebuit sa stii acestea!!!Nu mai tot bate apa in piua ca nu are rost,devii deja absurda cu obsesia aceasta fata de "un sarut",care,nici macar nu stii daca a avut loc.Chiar nu poti admite nimic si dincolo de propriile conceptii!!!????Mai termina cu cel Arhim.caci transformi o situatie fireasca,intr-una absolut penibila,exact asa cum o vezi si o simti,caci nu poti simti mai mult de-atat,cand citesti astfel de "realitati'. |
Citat:
Oricum,no comment! Se vede ca multi nu sunt capabili de propria simtire,propria opinie,propriul cuget,propriile fapte ancorate in credinta...sunt capabili doar de citate si iarasi citate.Eu,una,n-am sa inteleg niciodata credinta unui om,doar prin vorbele si simtirile altora. |
Ory ,daca tu crezi ca sfantul Pavel a fost un oarecare , "altul" cum zici tu ,ramai la parerea ta.
Eu gasesc foarte folositoare aceste scrieri duhovnicesti ,caci ma ajuta sa -mi vad neputintele cum spui tu. Chiar dragostea ,sa vad daca o am. "Dragostea indelung rabda;" Sunt in stare sa rabd cu dragoste neajunsurile aproapelui? " dragostea este binevoitoare" -sunt binevoitoare chiar si cu cei care ma supara? "dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste" ma laud cu ceva in fata celor apropiati mie si nu numai? "Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul " Respect pe cel de linga mine ,sunt egoista ,manioasa ,am ganduri rele despre aproapele ? M-am vazut nevoita sa scriu din nou acest citat . Vrei o parere personala despre dragoste? Nu parerea conteaza ci cum indeplinesc ce scrie acolo. Si mai este o problema. Ce as putea sa stiu eu despre mine sau fratii de pe forum despre ei , caci tu spui ca aceia se stiu ,cum se stiu de buni sau de rai ? |
Citat:
25. A căzut ploaia, au venit râurile mari, au suflat vânturile și au bătut în casa aceea, dar ea n-a căzut, fiindcă era întemeiată pe stâncă. 26. Iar oricine aude aceste cuvinte ale Mele și nu le îndeplinește, asemăna-se-va bărbatului nechibzuit care și-a clădit casa pe nisip. 27. Și a căzut ploaia și au venit râurile mari și au suflat vânturile și au izbit casa aceea, și a căzut. Și căderea ei a fost mare. 28. Iar când Iisus a sfârșit cuvintele acestea, mulțimile erau uimite de învățătura Lui. 29. Că îi învăța pe ei ca unul care are putere, iar nu cum îi învățau cărturarii lor. (Matei 7, 24-29) |
Asa,cititi,cititi catisme,poate vor avea intr-o zi in suflet,efectul picaturii de apa pe piatra...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:22:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.