![]() |
Craciun Fericit!,celor care serbeaza in Calendarul Iulian.
|
Craciun Fericit celor care serbeaza Nasterea Mantuitorului nostru Iisus Hristos!
|
LA MULTI ANI! NASTEREA DOMNULUI SA NE CALAUZEASCA LA RENASTEREA NOASTRA DUHOVNICEASCA! LA MULTI ANI CRESTINI ORTODOCSI PASTRATORI AI ORTODOXIEI STRAMOSESTI!
|
IATA, HRISTOS A INTRAT IN LUME CA SA-I SLUJEASCA. SĂ-L PRIMITI CU BUCURIE! SA-L AVETI CA PILDA DE SMERENIE SI DE IERTARE! IERTATI PE CEI CE V-AU GRESIT! PRIMITI PE CEI CE SE CAIESC DE GRESEALA! NU LASATI IN SUFLET LOC PENTRU URA! LASATI IN INIMA VOASTRA UN LOC PENTRU UN 'IARTA-MA'. SINCER SA FIU, AM INTELES CA TRAIM IN VEACUL DIN URMA. NU MAI MA INTERESEAZA FAPTELE ALTORA. CRED CA ACUM STITI CINE SUNT... SI MA POCAIESC PRIN FAPTELE VIITOARE! LA MULTI ANI!
|
IMI ESTE RUSINE DE CE AM ZIS PE FÓRUM! IMI ESTE RUSINE FATA DE CINE AM VORBIT ASA URAT! ACUM AM VAZUT CINE ERA IN SPATELE TASTATURII... IMI CER DE MII DE ORI IERTARE! LA MULTI ANI!
|
Sa va dea Domnul sanatate celor ce sarbatoresc astazi Nasterea Domnului!
|
Citat:
|
Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos sa va lumineze sufletele, casele si sa fie un prilej de bucurie duhovniceasca pentru noi toti! Sarbatori fericite!
|
Citat:
si de unde stii tu ce-a zis el ai fost acolo? pt niste zile se face atata galagie:| |
Sarbatori fericite!
Nasterea Domnului (Craciun il chema pe cel care i-a primit in pestera) sa va aduca multa bucurie in suflete asa cum mi-a adus si mie. :D daca am mai avut vreo urma de intristare, aceasta mi-a trecut datorita caldurii crestinilor, bunei dispozitii si daruirii parintilor de a ne colinda. acum va iubesc pe toti; va rog nu-mi stricati starea asta si lasati-l pe Meletie.. alta data. La multi ani! :D :* |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:11:16. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.