![]() |
Da, este parerea mea personala, insa o consider justa si bine argumentata. Sunt si eu admin unui forum (mult mai mic decat acesta), insa am moderatori la fiecare subforum. Nu pot sa stau acum sa citesc fiecare postare si sa corectez unde e nevoie, ar fi greu. Regulamentul este stabilit de mine, moderatorii il stiu si atunci cand este nevoie imi spun care este problema si intervin. Mesajul meu de mai sus vine din punctul de vedere al unui alt admin.
|
Citat:
Este vorba despre - http://www.activesoft.ro/ Nu este vorba nici de lipsa de timp si nici de dezinteresul adminului, este vorba de o politica a acestui forum. Faptul ca tu cauti argumente in sprijinul regulamentului actual si scuzi indirect adminul dovedeste fie ca esti partinitor (admin la admin nu-si scoate ochii) fie ca nu-ti pasa de atitudinea utilizatorilor fata de denigrarea credintei ortodoxe. In regulamentul valabil scrie clar: "12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa !" Tu ai vazut ca se respecta acest lucru, si daca da, dupa ce criteriu, dupa criteriul strict subiectiv al unor administratori, pe ce reguli se bazeaza ei, doar pe ce le dicteaza constiinta ? Uite aici o explicatie foarte clara si neinterpretabila pentru "Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa": Se interzice jignirea religiei, a credintei in Dumnezeu si a credinciosilor, nu se admit glumele cu substrat religios, generalizarile si cuvintele licentioase la adresa lor. Nu este permis atacul la persoana si folosirea unui limbaj necivilizat, obscen, antisemit sau rasist. Sunt interzise injuriile, afirmatiile vulgare, ironia de prost gust si fara sens, sau orice mesaj care il poate afecta pe oricare dintre membrii acestui forum crestin ortodox. Despre asta este vorba, fie ca la unii le convine sau nu, aceasta mentiune trebuie explicit continuta in regulament. |
RAzvan_Andrei, problema nu e prezenta heterodocsilor pe forum, ci faptul cca ei vor sa se impuna cu puntul lor de vedere, dand astfel razboi Sfintilor Parinti, din care se inspira ortodocsii, in raspunsurile lor.
In decursul celor 6 ani de forum am primit multe insulte la simpla citare a Sfintilor Parinti. Ti se pare normal acest lucru pe un Forum Crestin-Ortodox? Si unde ai vazut pe lumea asta, ca lucrurile functioneaza in regim de anarhie? Regulamentul este necesar; si daca e nevoie, atat de detaliat pe cat posibil, fara a jena insa activitatea forumului. Cea mai buna lege e aceea, pe care, respectand-o, nu o simti. Problema e, ca nici regulamentul nu e respectat, ceea ce transforma forumul intr-un camp de bataie. Consideri ca actualul regulament contine linii directoare in ceea ce priveste modul de adresare pe forum? Nu. Detaliile din regulamentul propus au fost exrtrase din regulamentul initial, deci nu ii apartin lui "neica". |
Citat:
in America daca ii spui unui negru "negrule" risti puscaria. |
Citat:
|
Citat:
Negru se refera laculoarea pielii; deci o discriminare din cauza culorii. De aceea trebuie sa spunem afro-american, pentru a indica locul de bastina al acestor oameni, asa cum spenem român, celor din Romania, si german, celui din Germania, etc. Deci comparatia nu e valabila. |
Ceausescu scrisese pe un zid ca revine in 5 minute dar nu credeam ca o sa fie ortodox pe fata si sa-si spuna neica nimeni altul!
|
Citat:
Dar uite ca nu se vrea asta, pare a se dori de conducere mai mult un primat papal decat o conducere sinodala (desi se stie ca aceasta din urma e forma corecta). In privinta regulamentului fiecare trebuie sa cunoasca limitele minime, pentru ca daca fiecare se intinde cat ii este plapuma unii au o plapuma mult mai mare decat ceilalti. Pe mine de exemplu nu ma deranjeaza discutiile in contradictoriu cu eterodocsi sau chiar atei pana ce acestia nu devin mai agresivi si incearca sa-si impuna conceptiile mai mult prin forta decat prin argumente. Prin aceasta inteleg nu doar limbaj mai vulgar ci discreditare de genul minti, tu esti fanatic, esti impotriva crestinismului, etc. |
Citat:
|
Citat:
dar legea propusa de Prigoana, prin care institutiile statului ar fi folosit termenul de "tigan" si nu "rrom" ca acum, nu a trecut de parlament. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:37:30. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.