![]() |
Citat:
|
Citat:
"Dar Mihail Arhanghelul, când se împotrivea diavolului, certându-se cu el pentru trupul lui Moise, n-a îndrăznit să aducă judecată de hulă, ci a zis: "Să te certe pe tine Domnul!" " (Iuda 1,9 - versiunea Sinodală) Hristos nu S-a încumetat să rostească cuvinte injurioase, adică să vorbească așa cum nu-I stă în caracterul Lui divin. Termenul [βλασφημίας] folosit aici ar fi trebuit să-ți spună totul... |
Citat:
Ce inseamna sa te certe pe tine Domnul ? Care Domn ? Din ce vad eu acolo cuvantul e blasfemie.Ce inseamna asta ? |
Citat:
Citat:
"Zis-a Domnul Domnului Meu: "Șezi de-a dreapta Mea, până ce voi pune pe vrăjmașii Tăi așternut picioarelor Tale". " (Psalm 109,1 - versiunea Sinodală) Citat:
|
Citat:
"si a zis Domnul cãtre Satana: "Ceartã-te pe tine Domnul, diavole," (Zaharia 3:2). "Mihail Arhanghelul, cand se impotrivea diavolului ... a zis: "Sã te certe pe tine Domnul!"(Iuda 1:9) Observi asemanarea intre personaje (Domnul si Arhanghelul Mihail)? Ti se pare "incredibila" aceasta asemanare? |
Citat:
Daca noi 2 ne certam amice, cum ar suna ca eu sa-ti spun: Sa te certe pe tine Seful? Asta in contextul in care eu as fi Seful (vorbind ipotetic)? Nu suna ciudat? Eu stiu ca Biblia este o carte in care logica primeaza pentru ca este cuvantul lui Dumnezeu. Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Cât privește "Domnul Savaot", de asemenea am mai răspuns: atât Tatăl, cât și Fiul pot primi acest Nume, la fel ca și titulatura de Iehova. |
Citat:
Si unde e logica din versetul din Iuda? Te mai intreb o data: Nu e o exprimare ciudata si fara noima? Asta in cazul in care Mihail ar fi Dumnezeu. Doamne ajuta! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:16:13. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.