Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Suferinta fetei nemaritate (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14719)

glykys 15.07.2012 20:53:18

Citat:

În prealabil postat de Mosh-Neagu (Post 458037)
Sa incep cu sfarsitul:

"Duritatea" asta nu poate decat sa-mi aduca un zambet, si nu unul de complezenta. Constat in mesajul tau un mare amalgam si iarasi spun ca nu prea inteleg fiindca marea majoritate de pe acest forum s-au obisnuit sa gaseasca la tine un anume nivel de intelepciune.

Ei, uite ca am gasit ceva cu adevarat de folos pentru sufletul meu in acest mesaj al tau Iti multumesc, frate, ca m-ai smerit!
Dea Domnul sa inmultim rugaciunea si dragostea!

apophis 15.07.2012 21:15:42

Citat:

În prealabil postat de aurelia1984 (Post 449994)
andravenache, mi-as dori si eu sa pot sa merg la nunti singura fara sa acumulez frustrari. Sa te ajute Dumnezeu cu rabdare!

Pune si tu o poza pe aici, mai suntem destui necasatoriti :).

moldoveanu 16.07.2012 14:31:46

Citat:

În prealabil postat de apophis (Post 458862)

Iaute-i cum sar! :5:
Si voi cica "nu mai sunt barbati! vine sfarsitul lumii..." :107:

Suzana 16.07.2012 19:52:37

Citat:

În prealabil postat de apophis (Post 458862)

daca te intereseaza fata, poti sa-i ceri acest lucru (poza personala) intr-o forma privata, sa nu vada tot forumul.

apophis 16.07.2012 22:06:33

Ai si tu dreptate, desi o poza decenta nu ii face niciun rau, chiar daca o pune pe forum.

Suzana 18.07.2012 09:47:59

Citat:

În prealabil postat de apophis (Post 459224)
Ai si tu dreptate, desi o poza decenta nu ii face niciun rau, chiar daca o pune pe forum.

acest forum nu este, totusi, un spatiu de anunturi matrimoniale.

anita 18.07.2012 10:12:36

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 458486)
Acuma, spuneți cinstit, domnule Profet de Carton: pentru ce nu vă spălați pe picioare ? Păi, se poate ?
Eu, unul, abia acum m-am dumirit, din postarea asta, de ce nu este femeia la picioarele dv. Fiindcă acolo pute !

P.S.: Când vă treziți, după ce faceți mai întâi un duș, lămuriți-mi, vă rog, o curiozitate personală: ce citea doamna aseară, în bucătărie ?

Totusi Moldoveanu nu poate fi profetul de carton ,daca cititi cu atentie ,are alt mod de a aborda problemele si de a se exprima.
Profetul de Carton este atent cu banii.
Are un mod foarte ciudat de a se raporta la cele materiale ,scrupulos cum numai iudeii o fac ,negustorii iudei vreau sa spun.
El si-a schimbat identitatea ,se numeste Cornel Urs.
Ce varsta aveti domnule Cornel Urs ,dupa cum vorbiti peste 60 .

stefan florin 18.07.2012 13:37:29

Citat:

În prealabil postat de moldoveanu (Post 459073)
Iaute-i cum sar! :5:
Si voi cica "nu mai sunt barbati! vine sfarsitul lumii..." :107:

tare asta...SUPER TARE!

apophis 19.07.2012 09:15:32

Citat:

În prealabil postat de Suzana (Post 459516)
acest forum nu este, totusi, un spatiu de anunturi matrimoniale.

Orice forum normal are o categorie numita Off Topic.

Pe forumul asta poate sa puna poze la Generalitati, acolo se abereaza cel mai mult, e un fel de Off Topic.

Oricum cred ca s-a maritat deja, vad ca n-a mai intrat pe forum.:D

moldoveanu 06.08.2012 17:54:43

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 459527)
Totusi Moldoveanu nu poate fi profetul de carton ,daca cititi cu atentie ,are alt mod de a aborda problemele si de a se exprima.
Profetul de Carton este atent cu banii.
Are un mod foarte ciudat de a se raporta la cele materiale ,scrupulos cum numai iudeii o fac ,negustorii iudei vreau sa spun.
El si-a schimbat identitatea ,se numeste Cornel Urs.
Ce varsta aveti domnule Cornel Urs ,dupa cum vorbiti peste 60 .

Nu a zis nimeni ca profetul de carton as fi eu, cred ca confundati ceva. Eu raspundeam profetului de carton si Mihnea a continuat intrebandu-l tot pe el in gluma facand in paralel referire la ce am zis eu. Daca aveti timp puteti citi mai sus mesajele ca sa va dati seama. Desi nu cred ca veti gasi ceva ziditor, deci puteti ignora ce am scris.

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:09:24.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.