mirabela |
23.12.2009 20:57:12 |
nu e vb de inversunare, asa cum tu respecti regulile islamului, asa avem si noi reguli...nu stiu cum am putea avea noi o discutie toleranta din moment ce tu l-ai negat pe iisus, si eu cred in el, ai negat sf cruce, si eu cred in ea, negi sf treime, si eu cred in ea....ai trecut la islam, e alegera ta, tu dai socoteala, dar niciodata nu ai sa poti sa fi o musulmanca adevarata ca cele din statele arabe...iti si spun de ce, ele sunt guralive, tu esti blanda, alea vor aur, tu vrei dragostea sotului tau, ei(musulmanii) vor sa sa faca dragoste mult, ele sunt mai tot timpul obosite.....imi dau seama ca vrei sa fi o foarte buna musulmanca...raiul nu e doar pt ortodocsi.
ce am putea noi discuta cum faci tu kafta si cum o fac eu? sau wow ce minunata e hena?
Citat:
În prealabil postat de laialy
(Post 193926)
Nu ar trebui sa fim inversunati impotriva nimanui Mirabela.De ce ne-ar fi frica de dialog?Ca pana la urma..eu tot musulmana o sa fiu si Elizabeta tot crestina ramane,fiecare crede in ce vrea.Cand o persoana da dovada de toleranta,da dovada si de inteligenta si de iubire fata de Dumnezeu in acelasi timp.
Nu iti place islamul,iudaismul sau oricare religie..foarte bine..nu se termina lumea daca nu avem cu toti aceeasi religie.Cand ajungem in fata lui Dumnezeu..el e cel care ne va judeca.
Am fost crestina dar crezi ca imi pierd timpul criticand crestinismul?De ce as face-o cand religia mea ma invata sa ma port frumos cu cei de alte religii?
|
|