dianagroza |
18.02.2011 18:34:09 |
Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
(Post 339325)
Da, dar promisiunile trebuie facute cu cap. Daca Dumnezeu te cheama sa fii casatorit, atunci El nu te cheama in acelasi timp si sa fii calugar. Nu cred ca ai voi tu insuti sa iti creezi o vocatie dupa cum crezi tu ca e mai bine. Calugaria este o chemare de la Dumnezeu, si nu trebuie facuta decat daca esti sigur ca asa aceea este calea cea mai buna de mantuire pentru tine. Nu fiindca ai facut o promisiune, sau ai avut o deceptie in dragoste, sau nu iti gasesti de lucru in lume, sau mai stiu eu ce. Intelegi ce vreau sa spun? A te calugari dupa ce te-ai casatorit si ai avut copii este un fel de aberatie.
|
Uita=te pe link-ul dat!
Ti se pare ca li se impune calugaria?
Femeia aia, era disperata, credea ca va naste un copil bolnav si asa i s-a parut ca e corect sa promita. Si ce?
Iti recomand sa cauti despre conditiile in care BO accepta calugaria persoanelor casatorite. Acum, ca ai o problema cu aceasta posibilitate, nu ma pot implica. Aceasta "aberatie" mergi si o reclama la BOR.
Vrei sa fac o lista, de exemplu, cu maicute de la manastire, care au ales aceasta cale dupa ce au suferit deceptii in dragoste. Femei parasite de soti, divortate, maltratate care si-au gasit acolo refugiul. Unele nu sunt calugarite. Cunosc foarte multe, ca mai merg la manastire si mai si comunic cu ele... si ramai uimita de ce viata au dus (normal, nu toate).
Inseamna ca nu ai minime cunostinte in acest sens.
|