Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa si Massmedia (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=508)
-   -   Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7478)

eodor nastasa 11.04.2010 23:19:52

Nu se judeca intre ei, se judeca ei insasi...

forfota 14.04.2010 21:12:49

Am primit de la admin, pe privat, un mesaj in care ma averiza ca ultimul meu mesaj nu este "in spiritul sarbatorilor pascale".

Iata ultimul meu mesaj din aceasta dupa-amiaza:

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 235006)
Un ateu poat fi onest, sincer de ce nu?
Dar nu poate fi altruist, plin de dragoste fata de aproapele, grabnic ajutator. De vede pe cineva in nevoie, isi spune ca nu e problema lui. Am auzit de multe ori atei spunand "de ce problema lui sa devina si problema mea?" Aici e diferenta.

Ce gasiti dumneavoastra nepotrivit cu sarbatoarea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos in acest mesaj?

iustin10 14.04.2010 21:17:09

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 235082)
Am primit de la admin, pe privat, un mesaj in care ma averiza ca ultimul meu mesaj nu este "in spiritul sarbatorilor pascale".

Iata ultimul meu mesaj din aceasta dupa-amiaza:

Ce gasiti dumneavoastra nepotrivit cu sarbatoarea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos in acest mesaj?

Ca sa fie corect pana la capat,arata-ne si mesajul adminului.

glykys 14.04.2010 21:20:20

Cred, totusi, ca adminul se referea la mesajul adresat lui Cristiboss, ca doar acela a fost sters, nu si cel referitor la atei, nu-i asa?

forfota 14.04.2010 21:24:44

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 235086)
Ca sa fie corect pana la capat,arata-ne si mesajul adminului.

okkkkk

Citat:

În prealabil postat de admin
Va rog sa recititi regulile de utilizare ale acestui forum. Din pacate poate fi ultima rugaminte. Ultima postare nu este in spiritul sarbatorii pascale.

Cu respect,
Adrian.

trebuie ceva carectere tastate pentru postare (scuzati)

iustin10 14.04.2010 21:44:39

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 235094)
okkkkk

trebuie ceva carectere tastate pentru postare (scuzati)

Poate e o confuzie totusi.Postul tau initial nu a fost cu nimic mai bun sau mai rau ca multe altele.Nu te necaji...

forfota 14.04.2010 21:46:22

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 235102)
Poate e o confuzie totusi.Postul tau initial nu a fost cu nimic mai bun sau mai rau ca multe altele.Nu te necaji...

Multumesc, om al lui Dumnezeu!

Hristos a inviat!

iustin10 14.04.2010 21:56:44

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 235103)
Multumesc, om al lui Dumnezeu!

Hristos a inviat!

Cu adevarat a inviat ! Sa ne iertam unii pe altii din tot sufletul,de dragul invierii..

forfota 14.04.2010 22:44:21

Iertarea vine in urma cererii. Sau nu am inteles bine sfatul Domnului?

Userul cristiboss56 (alias CRIS2010) sa-si ceara iertare pentru toate postarile neortodoxe, in afara spiritului sarbatorii pascale (cum m-a avertizat adminul intr-un alt mesaj privat). Si iertarea vine de la sine.
Noi putem tolera, dar nu putem tacea ca sa fim calcati in picioare. Crestinul nu este caracterizat prin lasitate, ci prin onestitate!

Domnul sa ne arate tuturor calea dreapta!

iustin10 14.04.2010 22:56:11

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 235125)
Iertarea vine in urma cererii. Sau nu am inteles bine sfatul Domnului?

Userul cristiboss56 (alias CRIS2010) sa-si ceara iertare pentru toate postarile neortodoxe, in afara spiritului sarbatorii pascale (cum m-a avertizat adminul intr-un alt mesaj privat). Si iertarea vine de la sine.
Noi putem tolera, dar nu putem tacea ca sa fim calcati in picioare. Crestinul nu este caracterizat prin lasitate, ci prin onestitate!

Domnul sa ne arate tuturor calea dreapta!

Iarta-l pe cristi, chiar fara sa isi mai ceara el iertare,daca te-a jignit .Cristi sa te ierte pe tine ,daca l-ai enervat,fara sa mai zica ceva de tine .Iar voi sa ma iertati pe mine ca m-am amestecat intre voi.
Si asa Domnul ne va ierta si El pe noi,daca ne vom ierta unii pe altii.

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:04:07.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.