![]() |
Citat:
|
Citat:
Cât despre a fi botezat vs. a trăi în păcat, mulți nu conștientizează asta. Toți păcătuim, însă ne-a fost lăsată Taina Sfintei Spovedanii și Taina Sfintei Împărtășanii pentru curățarea păcatelor, cu condiția de a lăsa păcatele și de a face fapte bune în loc Poate să se fi lăsat de păcat la data la care noi "l-am judeca". Corect, sunt destui care se pocăiesc doar la suprafață. |
Citat:
|
Citat:
la mat pe trice atunci cand i-ati sugerat sa accepte ca afirmatia sa a fost o simpla parere personala cam hazardata. Ar fi fost singura cale de remiza. Uneori increderea prea mare in ratiune ne joaca feste. Doamne ajuta! Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
cand jucam doar la castig, acum joc doar ca sa ma cunosc pe mine prin aproapele meu. Caut sa vad slabiciunile mele ca sa le elimin si incerc sa-l cunosc mai bine pe aproapele meu. Confruntarea reliefeaza cel mai bine caracterul omului. Sunt oameni care nu stiu sa piarda, vor tot timpul sa aibe ei ultimul cuvant, crezand ca astfel au si adevarul de partea lor. E mai bine cand ne smerim. Doamne ajuta! Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
|
Citat:
2. dupa dumneavoastra, cei bolnavi mental nu se pot mântui, pt că nu întrunesc condiția intelectuală pt botez, deci ii privam de Sfantul Har dumnezeiesc. Si argumentele mele daca sunt infantile inseamna ca merg pe drumul cel bun ... parca Hristos a zis sa fim precum pruncii :4: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii! |
Citat:
"Căci și când ne aflam la voi, v-am dat porunca aceasta: dacă cineva nu vrea să lucreze, acela nici să nu mănânce." (2 Tes 3,10) Astfel textul se întoarce împotriva dvs., analogia sunând: Dacă cineva nu vrea să se boteze... Citat:
Citat:
|
Citat:
faulta singur. Mi-ati dat mat aici. Sunteti tare in judecata. Bucurati-va! p.s. Ii salut pe prietenii mei, omul mantuibil si trice, chiar daca nu le impartasesc intru totul ideile. Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
Intrebati copii daca vor sa munceasca? Vedeti ce raspuns primiti ... De ce copii mananca, daca nu muncesc? De acord cu inteligenta. Atunci dumneavoastra demonstrati cititorilor ca un copil nu poate crede. Ce il impiedica? De pocait nici nu se pune problema ca el nu are inca pacate savarsite de care sa se pocaiasca (doar cel stramosesc din decaderea parintilor)... Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:10:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.