![]() |
Citat:
Sfntii Parinti ne spun mereu sa invatam iubirea, asta inseamna si iertarea si nedreptatirea in greseli si blandetea fata de toti cei pe care ii intalnim, si iubirea vrasmasilor. Asteptam de la Maria altceva: nu sa promita ca nu se mai smiorcaie pe aici ci sa promita ca va merge sa isi ceara iertare de la familia ei. Daca ar avea familia langa ea , mult mai usor ar trece greutatile vietii. Nu e de ajuns sa spui , nu vor sa auda de mine, ci ar trebui sa spui da, am gresit fata de voi, iertati-ma si primiti-ne (ea si copilasul ei) iarasi sa fim cu voi. O familie unita si iubitoare poate fi foarte puternica. Asta spun mereu multora, frati, surori, parinti si copii fiti uniti, iubiti-va curat si veti trece usor peste greutati. Atata dezbinare in familiile de crestini ca astazi parca nu a fost niciodata. Oamenii au uitat cum se iarta si cum pot fi iertati. Mandria a cuprins lumea in ghearele ei si nu o mai lasa. Aici vezi fratele cu familia lui zbatandu-se in necazuri si greutati, colo vezi sora lui zbatandu-se in alte necazuri si alte greutati. Mai incolo parintii se zbat si ei. Si fiecare se uita unul la altul, si se zbat separat. Nu-i iubire. Nu-i. |
Citat:
Sfaturile au fost bune,sa-si ceara iertare de la parinti,sa nu-l mai urasca pe tatal copilului etc. Eu ziceam ca sa n-o mai mustram asa public ca vb aia nu suntem investiti sa judecam sluga altuia...dar in rest,i-ati dat sfaturi bune,se vede ca sunteti mama :) |
Citat:
De unde știi tu ce a vorbit și ce nu a vorbit cu familia ei? Dar dacă familia era iubitoare, oare ea mai ajungea la păcatul de a fi trăit necununată? Iar dacă le cere iertare exact așa cum ai vrea tu, de unde garanția că acei părinți ar deveni dintr-o dată iubitori?? E drept, nu știm exact cum stau lucrurile acolo. Maria avea nevoie de sprijin și mai găsea pe aici. Nu strică nici un duș cu apă rece... dar teoria pe care o ții tu, Mihaela, mi se pare exagerată. E prea... teoretică... Pe mine nu mă convinge. Iubire cu forța nu se poate. Ca să ne iubim între noi, singura șansă, cred eu, ar fi să-L iubim mai întâi pe Dumnezeu. |
Iannis Cel Nebun Dupa Hristos
Citat:
|
Va doresc Sarbatori fericite si un An Nou minunat, presarat cu sanatate si multe bucurii!
Nu v-am uitat pe niciunul, va imbratisez pe toti si va trimit un gand bun! Doamne ajuta si numai bine! Maria. |
Multumesc la el maria. Cum mai esti? Reusesti sarazbesti cumva?
Cu familia ai mai putut vorbi? Ce mai face minunea ta de baietel? Sunteti bine? Va imbratisez cu drag si va doresc ca noul an sa va aduca intarire sufleteasca si lucruri mai bune decat ati avut in anul asta. Sa va ajute Dumnezeu. |
Citat:
Asemenea va dorim si noi! |
Craciun fericit, Maria! Ce faci, ai reusit sa te angajezi undeva? Cu scoala cum e? Am vazut ca a facut dna dr. Ionascu d la chirurgie pom de Craciun, ati fost si voi?
|
Citat:
Toate cele bune! |
buna
Ce faci ? Cum mai iesti? Radpunde-mi te rog in mesaj provat ca sa vad mesajul tau :)
Doamne ajuta! ;) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:38:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.