Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   Cine a zis... (recunoasteti citatul)? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15561)

glykys 02.12.2012 20:16:15

Citat:

În prealabil postat de LgMihail (Post 485700)
Habar nu am, dar ard de curiozitate!

Google spune ca Einstein! :)

LgMihail 02.12.2012 20:22:26

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 485702)

Am cautat si eu, cu toate astea este un pic "trisare". Daca nu stii si te folosesti de astfel de surse, ideal ar fi sa nu divulgi :) Asa ar fi onest...acum poate sunt eu naiv sa cred ca toti respecta treaba asta :))

Multumesc oricum!

N.Priceputu 02.12.2012 20:35:09

Da, nici mie nu prea-mi place de google în sensul ăsta. Mai bine așteptăm un pic să vedem dacă nu știe cineva răspunsul, iar dacă nu și nu, să dezlege misterul cel care a pus întrebarea.

glykys 02.12.2012 20:44:30

Aveti dreptate, problema este insa ca jocurile celelalte s-au oprit, cel mai probabil, din cauza lipsei de raspunsuri (sau de interes).
LGMihai, poti posta urmatorul citat! :)

LgMihail 03.12.2012 17:58:23

„Dar nici, pentru că cei care au scris despre pământ au vorbit multe despre formele
pământului, spunând că pământul este asemănător unei sfere… rotunjit egal din toate părțile…-, da, nici pentru aceasta nu voi ajunge să spun că facerea lumii, așa cum ne-o relatează Scriptura, este de mai puțin preț, pe motiv că Moise, slujitorul lui Dumnezeu, n-a spus nimicdespre forma pe care o are pământul, n-a spus că perimetrul pământului are 180.000 de stadii (o stadie = 147-192 metri), n-a măsurat cât de mult se întinde umbra pe care o lasă pământul...”

E...mai interesant.

tabitha 03.12.2012 19:59:24

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 485702)

Da, e vorba de Albert Einstein. Ai onoarea mai departe, dacă nu uiți să mai treci pe aici. :))

tabitha 03.12.2012 20:19:58

Citat:

În prealabil postat de LgMihail (Post 485956)
„Dar nici, pentru că cei care au scris despre pământ au vorbit multe despre formele
pământului, spunând că pământul este asemănător unei sfere… rotunjit egal din toate părțile…-, da, nici pentru aceasta nu voi ajunge să spun că facerea lumii, așa cum ne-o relatează Scriptura, este de mai puțin preț, pe motiv că Moise, slujitorul lui Dumnezeu, n-a spus nimicdespre forma pe care o are pământul, n-a spus că perimetrul pământului are 180.000 de stadii (o stadie = 147-192 metri), n-a măsurat cât de mult se întinde umbra pe care o lasă pământul...”

E...mai interesant.

Si tu ai impresia ca cineva va ghici acest citat fara sa se foloseasca de Google?

Uneori ma mir si eu de naivitatea unora de aici, de pe forum.

tabitha 03.12.2012 20:24:01

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 485712)
Da, nici mie nu prea-mi place de google în sensul ăsta. Mai bine așteptăm un pic să vedem dacă nu știe cineva răspunsul, iar dacă nu și nu, să dezlege misterul cel care a pus întrebarea.

Nu prea ești realist. Oricum, nu știam că ești împotriva folosirii google pe topicul tau, că nu mă mai băgam.

Eu zic că dacă citatul este interesant și transmite o idee bună, demnă de reținut - a ghici cine l-a și spus este binevenit indiferent de metode. În plus, nici cu google nu sunt indicii clare întotdeauna (parca am mai vorbit de asta).

glykys 03.12.2012 20:54:04

Citat:

În prealabil postat de mirela.t (Post 485985)
Da, e vorba de Albert Einstein. Ai onoarea mai departe, dacă nu uiți să mai treci pe aici. :))

I-am cedat locul lui Mihai, care a si postat, de altfel :).

Ekaterina 03.12.2012 21:09:54

Citat:

În prealabil postat de LgMihail (Post 485956)

E...mai interesant.

Sfantul Vasile cel Mare.

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:09:44.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.