![]() |
Citat:
|
Citat:
Multumesc oricum! |
Da, nici mie nu prea-mi place de google în sensul ăsta. Mai bine așteptăm un pic să vedem dacă nu știe cineva răspunsul, iar dacă nu și nu, să dezlege misterul cel care a pus întrebarea.
|
Aveti dreptate, problema este insa ca jocurile celelalte s-au oprit, cel mai probabil, din cauza lipsei de raspunsuri (sau de interes).
LGMihai, poti posta urmatorul citat! :) |
„Dar nici, pentru că cei care au scris despre pământ au vorbit multe despre formele
pământului, spunând că pământul este asemănător unei sfere… rotunjit egal din toate părțile…-, da, nici pentru aceasta nu voi ajunge să spun că facerea lumii, așa cum ne-o relatează Scriptura, este de mai puțin preț, pe motiv că Moise, slujitorul lui Dumnezeu, n-a spus nimicdespre forma pe care o are pământul, n-a spus că perimetrul pământului are 180.000 de stadii (o stadie = 147-192 metri), n-a măsurat cât de mult se întinde umbra pe care o lasă pământul...” E...mai interesant. |
Citat:
|
Citat:
Uneori ma mir si eu de naivitatea unora de aici, de pe forum. |
Citat:
Eu zic că dacă citatul este interesant și transmite o idee bună, demnă de reținut - a ghici cine l-a și spus este binevenit indiferent de metode. În plus, nici cu google nu sunt indicii clare întotdeauna (parca am mai vorbit de asta). |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:09:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.