Decebal |
25.01.2013 15:15:39 |
Citat:
În prealabil postat de Demetrius
(Post 497994)
Cardul bancar, de sănătate, permisul, CI și toate celelalte carduri obligatorii sunt doar o manipulare pozitivă pentru a induce oamenilor părerea că nu e nimic suspect în utilizarea cardurilor, ba chiar e folositor și util și, ATENȚIE(!), comod, acest aspect fiind deja începutul lepădării de Hristos, Care nu a propovăduit comoditatea și siguranța trupească, ci mântuirea sufletească, adică suferința.
|
Care comoditate, păi crezi că nu e loc și de suferință? Și încă de câtă!! Ai cumva impresia că ratele și dobânzile se plătesc ușor la cămătarii sistemului? Câtă suferință, cât chin, câtă zbatere pentru plata ratelor într-o lume în care fără creditele luate de la hoții cămătari care au distrus economia și o distrug de câteva secole încoace nu vei mai putea face nimic! Ai cumva impresia că este ușor să fii sclav într-un sistem totalitar așa cum se anunță sistemul viitor? Numai că toată această suferință nu este una spre mântuire, este numai pentru bunurile și siguranța acestei lumi. Dar ce a zis Hristos? "Îndrăzniți, căci Eu am biruit lumea"!!
Și până la urmă al cui sistem este? Cine sunt paznicii? Păi dacă ne uităm că în SUA este vorba despre Obama (care și el până la urmă este o simplă slugă, un simplu executant manevrat de Păpușari), dacă ne uităm că Obama este cel care vrea să impună "căsătoriile" homsexualilor, este cel care îi numește pe khazari ca fiind Poporul Ales al lui Dumnezeu începem să ne dăm seama al cui sistem este și care este scopul sau care este unul dintre scopuri: distrugerea moralei publice creștine, băgarea creștinilor în catacombe, expulzarea lui Hristos și a Bisericii din spațiul public exclusiv în spațiu privat, iar la vedere vor rămâne "creștinii" ăia care vor închide gura și vor spune "Am înțeles! Să trăiți!"; unii își mai aduc cu siguranță aminte de ce ode se aduceau marelui conducător (marelui criminal și antihrist, khazaro-bolșevicul Djugașvili) Stalin prin anumite reviste bisericești ortodoxe rumânești.
|