Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Găsirea partenerului de viata/căsătoria binecuvantata (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18974)

AlinB 13.09.2017 14:48:35

Citat:

În prealabil postat de lidiap (Post 651408)
Ce l-a nemultumit? Faptul ca ii sunt superioara din toate punctele de vedere, ca sunt o femeie puternica. O femei inteligenta e greu de suportat mai ales cand ai apucatura mintitului. Recunosc ca am gresit, dar fara sa vreau ,poate la inceputul casniciei cand nu l-am perceput ca pe un partener egal. Stiti ce e ciudat, ca atunci cand ceva ma nemultumea imi spuneam ca nu ne potrivim deloc si ca aceasta casnicie nu ar fi trebuit sa fie. Dar acum toate astea nu mai rezolva nimic, nici macar sa inteleg de ce am ajuns aici.

Pai o femeie puternica n-ar trebui sa ae teama de singuratate.
Iar problemele materiale pentru ea? Un fleac..

Acum, la drept vorbind, poate l-a deranjat asta, poate altele..poate nu e vorba neaparat de ce ai facut tu, poate ar trebui sa incerci sa vorbiti, dar sa gasiti si un mediator: duhovnicul, nasi, un consilier..

Iorest 13.09.2017 22:44:20

...........................

AlinB 13.09.2017 22:54:20

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 651421)
O fi vreo criză de 40 de ani, dar dacă se mută deja la amantă înseamnă că l-a sucit de tot, poate fi și ceva demonic la mijloc, asta e, am văzut și soții care arătau bine că erau înșelate așa că nu e o regulă asta, poți să dormi în sala de fitness să faci exerciții peste 5 ore pe zi sau să fii cosmeticiană și să te îngrijești după ultimele standarde, ori topmodelă, unii oameni tot vor înșela.
S-ar putea ca unii să înșele pentru că li s-a urât cu binele, la câtă imbecilitate există în specia umană nu mă mai miră nimic.

Daca nu stii, mai bine nu-ti dai cu parerea decat sa insiri toate prostiile care iti trec prin cap.

Nu mai zic de logica stupida, da ma, sa fie grasa si urata si sa-l trateze ca un porc, barbatii oricum inseala asa de aiurea..ca li s-a urat cu binele daca nu cumva pune dracu' deodata gheara pe ei.

AlinB 13.09.2017 22:58:59

Citat:

În prealabil postat de flying (Post 651409)
Se pare ca ai aflat despre "realitatea" casatoriei din serialele siropoase sau filmele de la Hollyweird.Nu exista asa ceva in realitate.Asculta cum sta realitatea:
The BEST relationship advice EVER - Jordan Peterson

Apoi combina aceasta realitate cu credinta si va iesi ceva minunat.

Asa e, ai dreptate, realitatea e ca oamenii nu se iubesc cine stie ce, oamenii se folosesc unii pe altii, si ca sa se foloseasca corect, ca produsul sa mearga smooth si fara sincope, e ditamai cartzoiul cu instructiuni pe care trebuie sa-l citesti.

Nu mai zic cand il iei stricat de-a gata..trebuie sa citesti si manualul de service desi de cele mai multe ori iti vei da seama cat de grava e problema cand deja e ireparabila.

Iorest 13.09.2017 23:00:15

AlinB 13.09.2017 23:06:30

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 651425)
Păi nu știm niciunul ce a fost acolo, am fost acolo prezenți ?

Unora chiar li se urăște cu binele fie bărbați sau femei când vezi ce au lângă ei și cum dau cu piciorul sau calcă în picioare din curiozitate/comoditate/stupiditate ori abordare imbecilă a vieții.

"vezi" cum ? Ca fiecare le stie pe ale lui, tu de ce ai sti ceva? Ai trait cu cutare sau cutareasca sa stii ce/cine sunt de fapt?

Ca are romanul o vorba, "maninci un sac de sar cu cineva pana ajungi sa-l cunosti" si cei ca tine cred ca pot cunoaste, de fapt judeca un om dintr-o privire..

Si in cazul de fata, de ce sa oferi cuiva care cauta un sfat bun, directii de gandire care nu sunt constructive ci chiar dimpotriva?

Cand iti pare rau dupa o relatie (ca si) pierduta trebuie sa te gandesti in primul rand ce ai facut tu gresit.

simpllu 13.09.2017 23:22:05

Citat:

În prealabil postat de gpalama (Post 651398)
Barbatul inseala pentru un singur motiv, si unul singur: femeia de langa el nu mai este FEMEIE si nu mai este feminina si atragatoare.

Bre, gpalama, tu mai toate țiglele pe casă sau ești în vacanță prin Florida? Ce înțelegi tu prin "femeia ... nu mai este FEMEIE"?

Iorest 13.09.2017 23:22:31

simpllu 13.09.2017 23:27:53

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 651421)
Fă și ceva rugăciuni de sfințire a casei

O casă se binecuvintează și nu se sfințește.

stefan florin 14.09.2017 12:50:49

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 651428)
Bre, gpalama, tu mai toate țiglele pe casă sau ești în vacanță prin Florida? Ce înțelegi tu prin "femeia ... nu mai este FEMEIE"?

simplu. Femeia de langa el nu-i mai satisfac placerile carnale, sarutarile ei ii provoaca sila

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:12:46.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.