Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa si Massmedia (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=508)
-   -   Parintele Corogeanu - un martir? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3064)

MihaiFloarea 20.07.2008 14:43:18

D-nă "ileana61", multumim pentru lectii. Tocmai ati citat fără niciun sens din versiunea prescurtată si îngust-răuvoitoare (un veritabil nou pat al lui Procust, după opinia mea!) a mass-media, fără să tineti seama de cele cîteva opinii iradiind dreaptă credintă si bun simt care deja s-au afirmat pînă acum pe acest forum. Socotesc că asupra acestor opinii ar fi fost mai constructiv a vă fi pronuntat după ce ati fi meditat mai mult...
E bine că citati si din Biblie. Ciudat este că între cele preluate dar destul de superficial pricepute de dv. din Sfînta Scriptură nu se află si "Cel ce e fără vină să ridice primul piatra"... Asadar, acuzati în dreapta si-n stînga de-o maniera copilărească...
Revenind la cazul Tanacu, în ce mă priveste, dati-mi voie ca mila mea să mi-o manifest, deopotrivă, fată de Irina Cornici (prin care am avut o cutremurătoare dovadă a puterii conferite de oameni diavolului în aceste vremuri de cumpănă pe care le trăim!), cît si fată de părintele Daniel Corogeanu si fată de maicile de la Tanacu, deja întemnitati, dar continuîndu-si lucrările prin rugăciuni si post. De asemenea, nu mă pot bucura deloc că un lăcas de rugăciune ca acela din Tanacu, cu tot cu slujitorii săi, a fost risipit de cel rău cu o contributie deloc neglijabila a mass-media si a unor "gînditori" de ocazie care condamnă traditiile înainte de a le fi cunoscut cu adevărat (o fac, fireste, în numele progresului, al globalizării etc...).

mirelat 20.07.2008 14:52:06

Citat:

În prealabil postat de Mirean
vad ca ai postat de vreo 4 ori la rand

am postat de 4 ori la rand ptr ca nu ma pricep sa unesc quote-urile, sic!

Mirean 20.07.2008 14:57:16

Citat:

În prealabil postat de mirelat
Citat:

Ce este "sic"? Un nou termen crestin? Sau acceptiunea romaneasca alui "sick"?

cristiboss56 20.07.2008 21:48:06

Citat:

Citat:

Citat:

Ce este "sic"? Un nou termen crestin? Sau acceptiunea romaneasca alui "sick"?

Foarte frumos si constructiv ! ! !

mirelat 21.07.2008 01:49:56

retrag cuvantul sic. ar fi bine daca am putea edita mesajele.

Mirean 21.07.2008 20:58:05

Citat:

retrag cuvantul sic. ar fi bine daca am putea edita mesajele.

Pentru chestiuni de genul asta crestinii au scuze/iertare. Editare/undo nu prea functioneaza in relatiile dintre oameni...

Respect!

cristiboss56 22.07.2008 07:50:58

D-ul Mirean, ii place sa tachineze si in deobste, cei ce tachineaza, ii iubesc pe cei din jur ( vorba francezului). Este si asta, un soi de simpatie !

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:20:40.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.