Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa si Massmedia (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=508)
-   -   Forumul nostru (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3171)

scrabble 15.05.2009 16:50:26

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 138155)
Am citit și ultimele postări de pe pagina ta și am apreciat mult faptul că ai renunțat la acele inseme sataniste căci vorba aceia ...dacă ești ateu înseamnă că nu crezi în nici o forță supranaturală nu?

Despre ce insemne vorbesti?
Citat:

Un singur lucru vreau să-ți mai spun și promit că voi sta departe de postările tale.Cineva foarte drag mie era asemenea ție.Lucra în presă și cum afla un preot care făcea o boacănă scria (ca să aibă subiect de prima pagină) și scria și se vindea ziarul celor cu bani și interese.Făcea aceasta pentru un salariu de nimic și era ca și tine și agnostic și ateu și tot ce vrei tu.Până într-o zi...când s-a abătut necazul asupra lui.Nu mai vreau să continui povestea căci încă nu s-a sfârșit.

Daca intelegi ca nu cred in Dumnezeu atunci intelegi ca nu cred nici in retributie divina, sau cum vrei s-o numesti. Asta inseamna ca pilda ta este totalmente inutila.

Citat:

Nu-ți bate joc de cele sfinte dragul meu copil și nici de acei care cred în Dumnezeu.

Cine merita sa fie luat in ras, va fi luat in ras, mereu. Eu o fac separat de forumul asta, aici sunt ca sa pun intrebari si ca sa dau replici.

eduardd 15.05.2009 18:20:28

Citat:

În prealabil postat de scrabble (Post 138122)
Asta e natura internetului iar cine nu o intelege este condamnat sa isi puna intrebarile pe care ti le pui tu.
.

Este adevarat ce spui tu aici scrabble, dar uite eu tocmai asta nu o inteleg. De ce iti/va irosesti timpul criticand sau nu un om cand e mult mai simplu sa mergi direct la el si sa ii spui. Uite asta eu nu o inteleg, explica-mi de ce ai spus astfel. Eu iertat sa-mi fie vad acest comportamnet un lipsa de curaj si maturitate! Ne ascundem dupa un gard si tragem cu prastia...ucidem dar o facem fara a avea "nevoie de glorie" Deh..nu conteaza cine sunt ci ceea ce spun..Stii de ce aceasta intrebare persista in mintea mea? Pentru ca nu e vorba doar de combatere ci si de discreditare! Cel putin asa vad eu lucrurile.. poate gresesc..nu sustin ca am dreptate. dar dintr-o minte simpla se naste o intrebare simpla. :9: De ce imi irosesc timpul incercand sa combat un lucru de la distanta cand pot merge direct la radacina lui? Daca ceea ce sustineti este gresit si sunteti convinsi de asta, nu e mai simplu sa mergeti sa il "luati de guler" pe parintele Iustin si sa ii spuneti inceteaza cu prostiile??? Decat sa va piedeti timpul cu unii ca mine care oricum nu au nimic in cap si nu fac decat sa devian "robotii" unoara ca Avva Iustin (dupa parerea unora?) De ce alegeti sa va luptati cu noi (ucenicii) cand puteti invinge Capul? Asta e intrebarea care ma framanta f. mult.... Oare sa fie cumva o oarecare teama sa nu fiti biruiti? Sau unii ca noi sunt mai usor de dus cu presul? :9:

eduardd 15.05.2009 18:23:35

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 138119)
Pentru unii este o distracție a face pe alții să se certe sau a stârni discuții contradictorii.

Sau oare cadem in plasa propriei mandrii ( bineinteles ca ma includ si pe mine!!) ca am putea noi birui ateii..si astfel nu facem decat sa dam motive temeinice dracilor sa rada de noi?? :66:

Anca-Miha 17.05.2009 03:31:15

Am recitit niste topicuri mai vechi si am constatat ca unii si-au luat rolul de a abate, prin postarile lor off-topic, gandul de la ceea ce se dezbate. Atentie deci!

Hector 17.05.2009 14:07:48

Cand am inceput eu prima daca sa postez pe acest forum, prima impresie a fost ca forumul e un MAREOFF-TOPIC. Deci, Atentie!

eduardd 04.06.2009 20:08:14

1 atașament(e)
Fratilor, pentru o perioada ma retrag de pe forum. Sa ma iertati..dar sunt tare obosita. Boala si neputintele proprii m-au obosit peste masura. Doresc sa ma tin departe de net ( care adesea a fost sursa de bucurie dar si de adanca tristete) o perioada si de aceea am oprit din nou facilitatea de a primi mesaje private. Am scris acestea, nu pentru ca ma consider un user important.. ci pentru a [COLOR=Black]nu ramane[/COLOR] cineva cu gandul ca am plecat din pricina cuiva (sau a ceva anume) de pe forum. Maicuta Domnului sa va acopere cu Sfantul Acoperamant!
Iertati-ma si Domnul sa va ierte!

ory 02.07.2009 16:42:15

Sa ne ierte pe toti !
Uite, eu nu am inteles un lucru decand sunt pe forum. De ce totusi, de ce majoritatea userilor nu-si posteaza si fotografiile, sau, mai mult decat atat nici numele ?
Inteleg ca internetul este un teren minat, un teren cu tot felul de oameni, dar, mai ales intr-un cadru relativ crestinesc, de ce s-ar ascunde cineva care vorbeste despre Dumnezeu? ? ? Cu ce si-ar compromite viata aparitia pe acest forum si exprimarea ideilor care, de altfel, au legatura doar cu Dumnezeu si perceptia asupra spiritualitatii ?
Am inteles ca unele persoane au probleme de sanatate, ca locuiesc departe, ca nu stiu ce...dar acestea nu vad sa fie motive relevante pentru a te ascunde de cineva, atata timp cat nu faci nici un rau, doar iti exprimi credinta, doar in cuvinte, bine-nteles si...pe alocuri, frustrarile.
De ce ne ascundem dupa pseudonime, dar mai ales dupa cuvinte ?
Chiar nu vad un motiv care sa scuze acest fapt atata timp cat Marturisesti pe Dumnezeu !
Ne-ar fi mult mai usor sa percepem persoanele cu care conversam, mai ales noi cei care aparem frecvent si suntem si ceva veterani pe acest forum. Este un fel de relationare, un fel de prietenie edificata prin cunoastere, este un instinct omenesc sa tindem a ne cunoaste dincolo de o imagine virtuala, de imaginatia si iluzia unui personaj.

ory 02.07.2009 16:47:02

Si acum va atac cu propriile arme, inseamna ca nu aveti destula credinta in Dumnezeu, daca va este teama sa va aratati indiferent de situatie, nu aveti nici o scuza, nu trebuie sa va fie teama de oameni ! ! !
Asadar, indrazniti, nu puteti fi mai mult decat oameni ca noi .

ory 02.07.2009 17:07:02

La figurat am spus "atac", nu intentionez sa aduc indignare cuiva, doar ma intreb si mi-ar placea sa ne cunoastem mai bine, in cuvant si in chip.

Fani71 03.07.2009 13:38:03

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 149716)
La figurat am spus "atac", nu intentionez sa aduc indignare cuiva, doar ma intreb si mi-ar placea sa ne cunoastem mai bine, in cuvant si in chip.

Eu m-am gandit sa-mi pun poza ca tine, dar inca ezit.
Pe de alta parte, daca cineva care ma cunoaste citeste aici o sa-si dea seama cine sunt, oricum.

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:33:34.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.