![]() |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Am recitit niste topicuri mai vechi si am constatat ca unii si-au luat rolul de a abate, prin postarile lor off-topic, gandul de la ceea ce se dezbate. Atentie deci!
|
Cand am inceput eu prima daca sa postez pe acest forum, prima impresie a fost ca forumul e un MAREOFF-TOPIC. Deci, Atentie!
|
1 atașament(e)
Fratilor, pentru o perioada ma retrag de pe forum. Sa ma iertati..dar sunt tare obosita. Boala si neputintele proprii m-au obosit peste masura. Doresc sa ma tin departe de net ( care adesea a fost sursa de bucurie dar si de adanca tristete) o perioada si de aceea am oprit din nou facilitatea de a primi mesaje private. Am scris acestea, nu pentru ca ma consider un user important.. ci pentru a [COLOR=Black]nu ramane[/COLOR] cineva cu gandul ca am plecat din pricina cuiva (sau a ceva anume) de pe forum. Maicuta Domnului sa va acopere cu Sfantul Acoperamant!
Iertati-ma si Domnul sa va ierte! |
Sa ne ierte pe toti !
Uite, eu nu am inteles un lucru decand sunt pe forum. De ce totusi, de ce majoritatea userilor nu-si posteaza si fotografiile, sau, mai mult decat atat nici numele ? Inteleg ca internetul este un teren minat, un teren cu tot felul de oameni, dar, mai ales intr-un cadru relativ crestinesc, de ce s-ar ascunde cineva care vorbeste despre Dumnezeu? ? ? Cu ce si-ar compromite viata aparitia pe acest forum si exprimarea ideilor care, de altfel, au legatura doar cu Dumnezeu si perceptia asupra spiritualitatii ? Am inteles ca unele persoane au probleme de sanatate, ca locuiesc departe, ca nu stiu ce...dar acestea nu vad sa fie motive relevante pentru a te ascunde de cineva, atata timp cat nu faci nici un rau, doar iti exprimi credinta, doar in cuvinte, bine-nteles si...pe alocuri, frustrarile. De ce ne ascundem dupa pseudonime, dar mai ales dupa cuvinte ? Chiar nu vad un motiv care sa scuze acest fapt atata timp cat Marturisesti pe Dumnezeu ! Ne-ar fi mult mai usor sa percepem persoanele cu care conversam, mai ales noi cei care aparem frecvent si suntem si ceva veterani pe acest forum. Este un fel de relationare, un fel de prietenie edificata prin cunoastere, este un instinct omenesc sa tindem a ne cunoaste dincolo de o imagine virtuala, de imaginatia si iluzia unui personaj. |
Si acum va atac cu propriile arme, inseamna ca nu aveti destula credinta in Dumnezeu, daca va este teama sa va aratati indiferent de situatie, nu aveti nici o scuza, nu trebuie sa va fie teama de oameni ! ! !
Asadar, indrazniti, nu puteti fi mai mult decat oameni ca noi . |
La figurat am spus "atac", nu intentionez sa aduc indignare cuiva, doar ma intreb si mi-ar placea sa ne cunoastem mai bine, in cuvant si in chip.
|
Citat:
Pe de alta parte, daca cineva care ma cunoaste citeste aici o sa-si dea seama cine sunt, oricum. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:33:34. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.