În prealabil postat de cristiboss56
(Post 190775)
Revenind, deci, a treia cauză care generează necazurile și suferințele în această viață aici pe pământ este pricinuită de răutatea aproapelui nostru, respectiv răutatea materializată prin invocarea satanei și trimiterea duhurilor diavolești peste noi și familiile noastre cu farmece, vrăjitorii și alte lucruri diavolești. De data asta inamicul poate fi foarte periculos și greu de învins, însă nu imposibil. Remediț există și aici, însă contează foarme mult angajarea noastră într-o "terapie intensivă" puternică. Trebuie căutat medicul bun ( preotul duhovnic ) , tratamentul potrivit ( postul, rugăciunea recomandată ) . Concret, noi , în aceste situații de magie ( farmece, vrăjitorii ) recomandăm : 1 . Cel care este în cauză să facă spovedanie generală din copilărie la un duhovnic bun și să nu ascundă nimic din impuritățile vieții lui ; 2 . Să dea dacă este posibil la cât mai multe mănăstiri și biserici , unde se face slujbă zilnic, pomelnic pentru a se ruga pentru el, având astfel ajutor în plus ; 3 . Să postească o perioadă , în care se face această "terapie de școc ", de preferat este în posturile mari ; 4 . Să postească și să se roage pentru el părinții sau copii, deoarece pot exista cazuri când acea persoană este inconștientă sau foarte grav bolnavă, când nu se mai poate ruga și atunci , pe lângă preoții Bisericii trebuie să se roage și cei din familia lui pentru el, citind Acatiste sau Psaltira și făcând metanii pentru el, spunând la fiecare metanie : "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, vindecă și tămăduiește pe tatăl meu N . ( sau pe fratele meu N. )", "Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu tămăduiește pe tatăl meu N. ( sau pe fratele meu N )" ; 4 . Să facă cât mai multe metanii la Mântuitorul Iisuș Hristos , la Maica Domnului, la Sfântul căruia îi poartă numele , la îngerul păzitor, și la alți sfinți la care are evlavie ; 5 . Să citească în această perioadă ( de preferat 40 de zile ) , Acatistul Sfântului Vasile cel Mare, Acatistul Sfântului Ciprian și Iustina și Psaltirea care sunt cele mai recomandate împotriva farmecelor și a lucrurilor diavolești ; 6 . Să facă sfeștanie în casă cu 2 - 3 preoți. La sfeștanie să fie prezenți părinții, bunicii care trăiesc , copii , nepoții, deci toți cei vii din neamul lor și să-i roage pe preoți să le citească la toți dezlegarea cea mare și toate celelalte dezlegări de blesteme , de jurăminte și de farmece ; 7. Să participe personal ( sau dacă nu poate, cineva din casă cu hainele lui ) la 7,9 sau 12 Sfinte Masluri ; 8. Stropirea cu apă sfințită prin casă , în mașină , în gospodărie să se facă cât mai des zilnic, săptămânal sau lunar.
(Voi Reveni )
|