![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
aștept un răspuns sincer. |
pentru
pentru ca in ultimul timp sunt atatea scandaluri in care sunt implicati slujitori ai bisericii atat catolice cat si ortodoxe, pentru ca cei de alta credinta stau mai bine la propaganda si mai ademenesc si cu recompense......
|
Citat:
2. Nu am studii teologice de specialitate. Asta nu inseamna ca nu pot purta o discutie publica cu un preot, pe baza invataturilor din Sfanta Scriptura. Pot sa-mi marturisesc credinta fara nici o teama, in fata oricui. 3. Cu cititul Bibliei cap-coada nu ma pot lauda (spre rusinea mea, deoarece in biserica se obisnuieste ca in decursul unui an sa fie citita Biblia, cap-coada). Dar am citit toate cartile Bibliei de mai multe ori. Si sunt pasionat de studiul Bibliei, zilnic, de peste 6 ani de zile. |
Citat:
Nu fac "atac de panica" pentru ca propavaduiti doctrinele adevntiste pe un forum ortodox; de ani de zile o face fratele d-voastra secondat de altii. Oricum le cunosc destul de bine. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Conteza din ce confesiune fac parte? Eu stiu ca la judecata nu vom avea o eticheta pe frunte de "ortodox" sau "adventist". Vom fi judecati dupa faptele credintei noastre. Apoi, Biserica lui Hristos este pe tot pamantul, nu doar in Balcani si Rusia (plus alte cateva puncte de pe glob). |
Citat:
|
Citat:
P.S. Acum va las. Trebuie sa plec putin pe afara. Am un drum de facut cu bicicleta. Pe caldura asta. Ce fain de mine. |
Citat:
Deci credinta adventista se bazeaza pe 2 carti foarte grele (Daniel si Apocalipsa), o carte care este inteleasa exact invers (Ecclesiastul) si porunca a IV a pentru care evreii vroiau sa-l omoare pe Iisus pentru ca o incalca. :71: |
Citat:
|
Cum ar trebui vazut gestul depunerii de coroane de flori la monumentele eroilor necunoscuti ? Ca un gest frumos de cinstire a memoriei celor care s-au jertfit pentru noi sau ca o aprobare a unor criminali ?
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Spunea cineva ca doar cei caldicei pleaca din BO. Problema e ca vedem ca sunt si multi reci, care ar trebui sa-i invete pe altii cum sa fie calzi. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
O seara placuta. |
Citat:
|
Citat:
Raspund din punctul meu de vedere. 1. Eu nu impartasesc cultul mortilor. Cei care s-au jertfit vor fi rasplatiti de Domnul, la inviere. 2. Facand abstractie de credinta mea: nu-i judec pe oameni. Gestul este frumos, avand in vedere ceea ce cred cei care depun coroane. 3. Nu-i pot numi criminali pe cei care au fost invatati ca a ucide, in anumite conditii, nu este o crima. Adevaratii criminali sunt "invatatorii". |
Citat:
|
Citat:
Noapte bună! |
Citat:
Nb. |
Citat:
|
Am inteles. Copilasul adventist poate sa indrageasca o imagine care-l reprezinta pe Iisus intr-o brosura frumos colorata adventista si de fiecare daca cand se gandeste la el vizualizeaza in minte acea imagine, asta nu e idolatrie, nu? Idolatrie ar fi doar daca ar face anumite gesturi , nu conteaza ce gandeste :)
V-am spus si o repet: aveti o mentalitate inchistata, dar e imbucurator ca exista si adventisti luminati. Nb. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Și de ce mă rog ar trebui să "înțeleg" icoana? Au folosit Iisus ori apostolii icoane în practica lor de închinare ca să mă preocupe înțelegerea lor? Aceasta ar trebui să fie preocuparea creștinului, să aprofundeze "tainele" unor practici nebiblice, nehristice și neapostolice? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:29:56. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.