![]() |
Citat:
Numai uita-te la dumneata cum vrei sa convingi cu de-a sila si cu postari puerile,mai si aduci in discutie doctoratul,amicii universitari ,etc...Total jenant,daca nu poti sa capeti ceva atentie prin zarva prosteasca care o faci pe forum,macar poate te ajuta prietenii universitari sa capeti putina atentie... Esti de o penibilitate jalnica,ce bine ca forumul iti confera anonimat! Oare ce poti sa ne faci ca nu impartasim aceleasi opinii?Nu mai poti sa ne torni la secu',nu mai poti sa ne iei caii de la bicicleta...ehei,vremuri apuse,nostalgii :) |
Citat:
----------------------------------------------------- Din raspunsul pe care l-ai dat, se vede ca nu ai inteles intrebarea mea. Daca Romania este gradina Maicii Domnului, Athosul ce este atunci? Acesta era sensul. In rest, mai usor cu acuzele la adresa noastra ca am fi anti una sau alta. Numai Dumnezeu ne stie sufletele si gandurile . De la EL asteptam judecata. Mai bine roaga-te sa ti se ia din pacate! |
Citat:
|
Citat:
|
Fetelor, nu mai suparati baiatul ca acusi vine cu mascatii( baietii cu cagule antitero)..:24:
|
Diferenta este data de cultura acumulata privind identitatea - cea care va lipseste cu prisosinta ! Mie cunostiintele mi-au dat demnitate, liniste, ....; voua va aduce contre, opozitie, ....
Voi , ca naimiti, cat de "plini" va simtiti ? Eu am o patrie ! Voi ce mai aveti ? Patria mea este ce-a mai mare din centrul si sud-estul Europei ! Este superba! Are o intreaga coroana de munti, etnografie, folclor,... sa ingropam Europa ! Popor vechi, antic,.....Voi cu "neamul" vostru ce sunteti ? Stangu' in dreptu' ? |
Citat:
Fara bun simt,fara maniere,fara respectul de a asculta si a combate pe celalalt doar in materie de cunostiinte. Primul lucru pe care l-ai facut a fost sa ma jignesti pe mine,sa-ti permiti sa faci niste asocieri delirante referitoare la persoana mea cand puteai rezolva altfel situatia... Ma puteai intreba care au fost motivele care m-au facut sa-mi parasesc tara,de exemplu? Te minti singur cand spui ca cunostiintele ti-au dat liniste si demnitate,cel putin nu aduci asta pe forum!(care cunostiinte,linkurile care le postezi sau informatiile copiate de pe diverse site-uri?) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Eu zic sa nu-l trezim din aceasta stare,realitatea nu este ceea ce si-ar dori el! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:49:24. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.