Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Despre Sfanta Scriptura (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5014)
-   -   Avem voie sa bem vin sau nu? Abaut Domnul Iisus vin sau must? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13317)

Dumitru73 03.08.2011 19:37:38

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 385599)
nu amice ... GRESIT
ITI E INGADUIT accesul pe forum dar NU DE FOLOS pentru tine ... in timpul ala pierdut pe forum poti sa te rogi , sa citesti sfintii parinti , etc etc etc .... sau poate sa iti fie de folos DACA discuti aceste lucruri si cu altii .....asadar :1:
multa iubire

stii ce nu inteleg eu?
de ce nu intra nici unul dintre "greii" acestui forum, sa-l traga de urechi pe acest pusti neobrazat.

the_Listener 03.08.2011 19:38:13

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 385634)
fac diferenta: tu esti doar un fariseu PLIN DE MANDRIE.
tu anulezi cele spuse de Dumnezeu doar ca sa te crezi in superioritate.
ia zi, da peste avem voie sa mancam? din cate imi aduc aminte Iisus a facut si minuni cu inmultirea pestelui.

ai inteles pina acum ce am spus ca sa trecem la problema ridicata de tine ? da SAU nu ? .... stai nu te grabi ... rezolvam pe rind ... intai cresa , informatiile de la cresa le-ai retinut ?:36:
multa iubire

Dumitru73 03.08.2011 19:39:53

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 385637)
ai inteles pina acum ce am spus ca sa trecem la problema ridicata de tine ? da SAU nu ? .... stai nu te grabi ... rezolvam pe rind ... intai cresa , informatiile de la cresa le-ai retinut ?:36:
multa iubire

asa din pura curiozitate, cati ani ai?

the_Listener 03.08.2011 19:41:58

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 385636)
stii ce nu inteleg eu?
de ce nu intra nici unul dintre "greii" acestui forum, sa-l traga de urechi pe acest pusti neobrazat.

ii astept ... dar tu crezi ca vei intelege ce spun ei ? ... te-ai intrebat daca greii acestui forum nu stau in umbra si imi dau dreptate ? hmmmm .... dar varianta asta nu prea se pune ca la cresa nu se poate discuta de facultate .... :24: si greii acestui forum au nivele de profunzime pe care doar la facultate se studiaza ... eu incerc sa te ridic pina acolo ... NU SARI ETAPE ... esti ca un copil care cere ajutorul profesorului cind ii se spune in clasa intai ca ecuatia 30-50 nu e imposibila si el se revolta si urla ajutorrrrrr .... ha ha ha
multa iubire

osutafaraunu 03.08.2011 19:42:01

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 385638)

Eu aș zice...12! Am supraevaluat?:4:

Scuze pentru offtopic. Nu m-am putut abține...

the_Listener 03.08.2011 19:42:30

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 385638)

stai linistit ... destui :5:
multa iubire

the_Listener 03.08.2011 19:44:36

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 385641)
Eu aș zice...12! Am supraevaluat?:4:

Scuze pentru offtopic. Nu m-am putut abține...

tu sectare nici sa nu deschizi gura cu mine .... astept o unda verde pe topicul sectarilor si de acolo te preiau , daca mi se permite si dau cu tine de pamint .... capisci ?:10: asadar vedem analiza ta acolo ....
multa iubire

osutafaraunu 03.08.2011 19:46:52

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 385643)
tu sectare nici sa nu deschizi gura cu mine .... astept o unda verde pe topicul sectarilor si de acolo te preiau , daca mi se permite si dau cu tine de pamint .... capisci ?:10: asadar vedem analiza ta acolo ....
multa iubire

Capisco, dar te rog să dai cu mine de pământ... cu multă iubire...:40:

Dumitru73 03.08.2011 19:49:31

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 385640)
ii astept ... dar tu crezi ca vei intelege ce spun ei ? ... te-ai intrebat daca greii acestui forum nu stau in umbra si imi dau dreptate ? hmmmm .... dar varianta asta nu prea se pune ca la cresa nu se poate discuta de facultate .... :24: si greii acestui forum au nivele de profunzime pe care doar la facultate se studiaza ... eu incerc sa te ridic pina acolo ... NU SARI ETAPE ... esti ca un copil care cere ajutorul profesorului cind ii se spune in clasa intai ca ecuatia 30-50 nu e imposibila si el se revolta si urla ajutorrrrrr .... ha ha ha
multa iubire

sunt indignat ca acesti "grei" si forunului nu te trag de urechi pentru limbajul folosit si atitudinea pe care o ai fata de ceilalti useri.

nu incerca sa ma ridici nici unde.
nu stii nimic despre mine.

Dumitru73 03.08.2011 19:51:32

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 385642)
stai linistit ... destui :5:
multa iubire

destui?! 14-15?

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:08:22.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.