Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Suferinta baiatului neinsurat (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15043)

Dumitru73 16.12.2012 15:45:49

Citat:

În prealabil postat de fallen (Post 488921)
Lamureste-ma si pe mine(desi nu e treaba mea) : in ce ar consta incercarea? Sa schimbi singuratatea in 2 pe singuratatea in 1, sau viceversa?
Nici eu nu stiu care e preferabila, dar acum de sarbatori inclin sa cred ca e preferabila singuratatea in 2 sau mai multi (ma rog... n-o luati ad literam, ma gandeam la familie, prieteni...).

nu aș vrea să schimb singurătatea în 1 cu cea in 2.
nu cred că asta este o soluție.
și nu sunt chiar singur. am părinți și o sora, cu care locuiesc pe aceeași scară.

fallen 17.12.2012 20:45:40

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 488947)
și nu sunt chiar singur. am părinți și o sora, cu care locuiesc pe aceeași scară.

Pai nici nu ti-as recomnda, pana la urma fiecaruia ii e mai bine asa cum s-a obisnuit.
Fiecare are motivele lui ca sa ramana cum era sau sa schimbe ceva.
Partea buna in cazul tau e ca nu ai de unde sa stii cum va fi in doi (pe viitor), poate va fi mai bine. Dar pt asta asa cum spuneam si mai devreme tb sa ne vindecam de trecut, altfel aceeasi istorie se va repeta again and again.

stefan florin 18.12.2012 00:25:09

Citat:

curaj amice, viata e frumoasa in 2. Nu o spun eu ci Dumnezeu. Stii..."Și a zis Domnul Dumnezeu: "Nu este bine să fie omul singur; să-i facem ajutor potrivit pentru el"...si asa a aparut Eva. Cu totii avem nevoie de o Eva in viata noastra

Suzana 18.12.2012 07:57:41

Citat:

Dar de ce esti atat de pesimist? poate va fi o casatorie reusita, si nu vei mai vorbi de singuratate in 2. De ce nu incerci?

Mihailc 18.12.2012 08:17:33

Uite Dumitre și o sugestie pentru serenadă, în caz că te hotărăști să înlocuiești singurătatea la simplu cu una la dublu:

http://www.youtube.com/watch?v=NRTXFfTNRGE

Yasmina 18.12.2012 08:20:35

:)) subtil :))

Dumitru73 18.12.2012 18:21:03

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 489428)
curaj amice, viata e frumoasa in 2. Nu o spun eu ci Dumnezeu. Stii..."Și a zis Domnul Dumnezeu: "Nu este bine să fie omul singur; să-i facem ajutor potrivit pentru el"...si asa a aparut Eva. Cu totii avem nevoie de o Eva in viata noastra

mulțumesc pentru incurajare :)

stefan florin 18.12.2012 19:35:06

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 489612)
mulțumesc pentru incurajare :)

cu placere!

acvilla77 18.12.2012 21:48:26

am o singura nelamurire...(nu ma vaicaresc :) )

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 449392)
Loc de văicăreală pentru bărbați pe tema ”nimeni nu mă vrea”!

si sper sa aflu raspuns ,de ce este incoerenta in relatiile chiar si de cuplu ,desi au idei si pareri comune...;de amandoua partile se intentioneaza binele dar nu poate dura daca intervin obstacole,cand pui suflet esti dezamagit,cand dezamagesti faci gresala si pierzi pe cine meritai;si tot asa...

Ana Tr. 26.01.2013 20:59:12

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 449399)
ati facut un topic similar cu cel al fetei nemaritate...ideea nu as zice ca e rea, insa putin cam neproductiva, nu stiu in ce masura tinerii de gen masculin sufera din punctul asta de vedere...eu nu cunosc pe niciunul, insa fete as sti cateva.

Stiu eu pe cineva, are 24 de ani si sufera ca nu e insurat. Pana si plange din cauza asta. E naiv baiatul. Eu i-am zis ca fetele doar au profitat de el. Si nu stiu cum se face ca baietii astia care isi spun ca nu ii vrea nimeni sunt cei mai buni si de treaba. ;)

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:58:49.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.