![]() |
Citat:
Dar trebuie sa vii la credinta adevarată. Citat:
Nu trebuie ca eu sa-i dau dreptate atunci cand o are, chiar daca el nu imi da? |
Deci adventistul are explicatii mai bune dar tu rămâi penticostal cu credintele false ? Sau adventistul explica mai bine dar greseste ? Poti da un răspuns direct sau ocolit ?
Cum sa te baneze pe tine esti simpatic Putin cu doua fețe dar cam atât. Nici nu mi-a trecut asa ceva prin cap .in fine... |
In fine majoritatea au primit mai mult când si-au vândut sufletul. Un servici aici sau afară ajutore materiale sau banesti destul de consistente.
|
Citat:
Deci? P.S. Eu nu știu nici măcar dacă-s creștin, d'apăi dacă-s și adevărat. |
Citat:
Acum iar ai sarit peste cal: bani, ajutoare materiale, job-uri in strainatate, alea, alea. Pari cam cu doua fete. |
Citat:
Cartea sfanta a crestinilor. Chiar daca unele cerinte ale legii mozaice s-au abrogat, Vechiul Testament face parte din Biblie. Este cu totul inspirat de Duhul Sfant. Asa au zis sfintii. Citat:
Dar mie imi vine sa cred ca totusi, esti crestin. Am o presimtire. |
Răspunsul dat lui Dagos arata cat de crestin esti tu. Apoi am zis ca cine a venit la voi la sectă a primit mult si nu primeste nimeni nimic de la voi daca cerșește in fata casei de rugăciune deoarece nu sunteți crestini. Si nu dati decât dacă luați. Asa o fi facut si bogatul cu Lazăr ca voi. Daca nu avea ce să primească de la Lazar nu i-a dat nimic.
|
Citat:
Si daca vrei sa mergi pe calea credintei, poti calca cu incredere pe urmele mele. Citat:
Sau invatatura ti-o iei de la baba Vanga? |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:01:00. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.