Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Preotul (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5012)
-   -   Un copil conceput in post (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3392)

ancah 19.05.2008 23:32:16

Ei, sa-i lasam pe sectari, caci de unde sa stie ei de Duhul Sfant, care i-a inspirat pe Sfintii Parinti?!?

Dar suntem off-topic, nu crezi?

Mirean 20.05.2008 20:30:40

Citat:

În prealabil postat de ancah
Ei, sa-i lasam pe sectari, caci de unde sa stie ei de Duhul Sfant, care i-a inspirat pe Sfintii Parinti?!?

Dar suntem off-topic, nu crezi?

Nu stiu, suntem?

ancah 20.05.2008 20:54:04

Da.

achimovjan 04.07.2008 23:30:03

Citat:

În prealabil postat de trianul
Sunt sotie de preot si de doua luni urmez un tratament pentru a avea un copil, iar zilele fertile in aceasta luna sunt 22.23.24.25 martie (vineri, sambata,duminica si luni, iar daca sotul meu este preot nu stiu daca este bine sa facem acest copil. Va rog sa ma ajutati!

Va multumesc!

Draga doamna preoteasa,nu exista nici o zi in an in care sa nu puteti avea relatii intime cu sotul dumneavoastra,chiar daca el este preot.Prostiile astea cu zile de post,cu mai stiu eu ce sunt scorneli ale unor calugari tampiti,care habar n-au de viata de familie.V-o spun din experienta.Nu mai dati ascultare unor neghiobi.

aurel1211 05.07.2008 02:04:02

Citat:

În prealabil postat de achimovjan
Citat:

În prealabil postat de trianul
Sunt sotie de preot si de doua luni urmez un tratament pentru a avea un copil, iar zilele fertile in aceasta luna sunt 22.23.24.25 martie (vineri, sambata,duminica si luni, iar daca sotul meu este preot nu stiu daca este bine sa facem acest copil. Va rog sa ma ajutati!

Va multumesc!

Draga doamna preoteasa,nu exista nici o zi in an in care sa nu puteti avea relatii intime cu sotul dumneavoastra,chiar daca el este preot.Prostiile astea cu zile de post,cu mai stiu eu ce sunt scorneli ale unor calugari tampiti,care habar n-au de viata de familie.V-o spun din experienta.Nu mai dati ascultare unor neghiobi.

Frate te rog frumos sa vorbest frumos pe forum . Nu-s idei de tampiti (calugarii se roaga si pentru pacatele tarel ) , nu e voie ,intreaba frate pe duhnovnicul tau daca e voie si o sa spuna evident ca nu e voie sa concepi copii in post .

ory 08.07.2008 11:12:38

achimovjan,s-a exprimat ceva mai dur si necizelat....INSA,ARE DREPTATE!!!!

AndreiB 08.07.2008 13:56:34

Citat:

În prealabil postat de ory

eu cred ca achim... este de fapt altceva decit vrea sa para.

vsovi 08.07.2008 14:27:00

Citat:

nu-i mai iubeshti pe calugari :( de ce pentru ca ai avut parte sa-i cunoshti pe catziva? ce dreptate poate sa aiba un neispravit ca achimovjan? ca intoate zilele sa te gandeshti la poftele trupeshti? da eshti liber s-o faci dar apoi cand vei fi rob credintzei caineshti de purce-lash sa nu spui ca nu te-a sfatuit bine respectivii calugari neghiobi ce nu au cunoscut viatza de familie ca cine savarsheshte pacatul ajunge rob pacatului... chiar daca il face acoperit de scuza vietzii de familie... 762???:(:(

achimovjan 08.07.2008 15:08:36

Citat:

În prealabil postat de vsovi
Citat:

nu-i mai iubeshti pe calugari :( de ce pentru ca ai avut parte sa-i cunoshti pe catziva? ce dreptate poate sa aiba un neispravit ca achimovjan? ca intoate zilele sa te gandeshti la poftele trupeshti? da eshti liber s-o faci dar apoi cand vei fi rob credintzei caineshti de purce-lash sa nu spui ca nu te-a sfatuit bine respectivii calugari neghiobi ce nu au cunoscut viatza de familie ca cine savarsheshte pacatul ajunge rob pacatului... chiar daca il face acoperit de scuza vietzii de familie... 762???:(:(

Eu prefer sa fiu purcelus,neispravit,sa ma gandesc tot timpul la poftele trupesti,cum zici tu.Oricum,animalele fac voia Domnului,sunt exemplul meu favorit.Cat dspre oamenii ca tine,ura voastra ajunge pana la ceruri.Eu sunt un desfranat,un ticalos,insa nici unui desfranat nu i-a inchis Dumnezeu usa milesi sale.fariseilor ca voi,Mantuitorul le-a zis,"vai voua,fariseilor si carturarilor fatarnici,ca voi inchideti usa Cerului.Nici voi nu intrati,nici pe cei ce vor sa intre nu-i lasati|"Vai voua,ca vamesii si desfranatii merg inaintea voastra in imparatia Cerurilor.Va dati drept sfinti,drept casti,ipocriti,de 3 ori ipocriti.

ory 08.07.2008 17:17:14

Exact,prefer sa fiu ca un neispravit de achim...decat de 3 ori ipocrita,ascunzandu-mi personalitatea dupa teorii spicuite convenabil din cartile care nu reusesc sa-si izbuteasca sensul in realitatea noastra inconjuratoare.Eu vorbesc de ceea ce se-ntampla cu adevarat in interiorul si exteriorul nostru,nu despre ceea ce ar trebui sa fie,caci despre acestea se tot vorbeste si spera in zadar de mii de ani.
Nu am nimic eu cu calugarii,ci mai degraba am ceva cu oamenii...care refuza sa fie pur si simplu oameni,sa simta si sa cugete omeneste,sa se cunoasca asa cum au fost ei ziditi si lasati pe pamant,sa se respecte si sa-si urmeze calea naturala a existentei...nu plini de legi mistice si resentimente dezvoltate odata cu acestea,plini de ura si neresemnare care degenereaza de fiecare data in interminalele greseli si neintelegeri umane.
Sfanta Traditie,Sf.Biserica...uitati-va la ele,fac tot ceea ce vor si simt in societatea contemporana,s-au adaptat mediului,au devenit materialisti si politicieni,ecumenisti si profitori,partinitori in relatiile cu supusii,nepasatori si calculati.Doar un palc de credinciosi mai spera zadarnic in nepatare,atasati fanatic de teoriile care nici in viata proprie nu-si mai gasesc realizare.Este greu de conceput,este obositor...dar adevarat!!!

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:54:53.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.