![]() |
La multi ani site-ului crestinortodox.ro. Azi implineste 5 ani! Am vazut pe pagina de Facebook a site-ului multitudinea de urari si m-am bucurat.
|
Ce veste frumoasă!
LA MULȚI ANI din toată inima sitului creștinortodox.ro iar celor care zilnic se ocupă de întreținerea acestuia și au grijă periodic să ofere cât mai multe informații și materiale despre credința ortodoxă le doresc muncă rodnică și binecuvântată de Dumnezeu. Este un spațiu virtual minunat și folositor. |
Eu chiar nu am stiut acest lucru,abia anul asta am descoperit situl acesta deosebit de bun pentru o parte din noi,care de ce sa nu recunoastem ,nu suntem chiar asa de documentati in ale religiei noastre crestin=ortodoxe.Tocmai de asta tin sa ii felicit pe initiatorii acestui site minunat,sa le de-a Bunul Dumnezeu ,putere si intelepciune sa il mentina in functiune cit mai mult timp.Doamne Ajuta ....si "la multi si binecuvintati ani"""
|
Citat:
|
La multi ani!
|
La Multi Ani : Miruna si Stefan ! ! !
Sanatate , bucurii , impliniri , liniste , zile senine , spor duhovnicesc , sa va bucurati din plin de cei dragi voua , si mai des pe forum caci e gratuit !:11::53::53::53:
|
La multi ani!
Miruna si Stefan, multa sanatate, bucurii, multi ani fericiti!
|
La multi ani!
La multi ani, Bucuresti, la multi ani tuturor bucurestenilor!
|
salut,bautar
LA MULTI ANI,sa fii iubit(a),sa ai multa sanatate si intelepciune,acum si-n vesnicii.
|
La multi ani, Bautar!
Si la multi ani tuturor bucurestenilor! |
la multi ani
astazi, 2 membri ai forumului isi aniverseaza ziua de nastere,le doresc LA MULTI ANI,multa sanatate si intelepciune si o viata plina de dragoste.
|
florina_drossu (29), AndruscaCIM (29)
La multi ani! :36::25:
|
Florina si Andrusca
La Multi Ani ! Sanatate , bucurii si impliniri intru cele de folos voua ! Sa fiti binecuvantati !:1::53::53::53:
|
La multi ani, Ana (Samy). Maica Domnului si SFintii Parinti Ioachim si Ana sa-ti ocroteasca familia.
:53::6: |
1 atașament(e)
Pentru o persoană discretă,cu mult bun simț și gingașă un sincer LA MULȚI ANI de la Dorina:6:
|
La multi ani cu intarziere, Andrusca!!!!!!!! Pupici si un emoticon de imbratisare!
http://www.floriinsatumare.ro/flori-...-P-n-d_205.jpg La multi ani, Samy! Dumnezeu sa fie cu voi la tot pasul! http://www.posteremag.ro/imagini/405...si%20Flori.jpg |
La multi ani, Andrusca si Samy! Bucurii, sanatate, impliniri, lumina in suflet si in viata!
|
|
Va multumesc mult ptr urari si gandul bun.....viata sa va ofere numai bucurii ....inca odata multumesc....http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/53.gif
|
Multa sanatate Ana ( Samy )
La multi ani cu bucurii si impliniri in toate cele de folos tie !:53::53::53:
|
la multi ani si din partea mea
Citat:
|
"LA MULTI ANI!" pentru Windorin si gabriela_iagar!:36:
http://i260.photobucket.com/albums/i...thbday5011.gif |
la multi ani,
windorin,gabriela_iagar isi aniverseaza azi ziua de nastere,le doresc sa fie sanatosi,intelepti iar dragostea sa-i calauzeasca in vecii vecilor.
LA MULTI ANI. |
La multi ani tinereilor !
Dorin si Gabriela , multa sanatate , impliniri , bucurii si drum drept spre Mantuire ! Cu drag , al vostru : Cristian Stefan :6::6::6:
|
La multi ani!
Dorin, Gabriela, va doresc la multi ani, multa sanatate, bucurii si sa aveti lumina in calea voastra.O viata fericita!
|
La aniversare
Sanatate,bucurii intru Hristos Domnul!La multi ani, dragii mei !
|
La multi ani!
Pentru Dorin si Gabi,Dzeu sa va binecuvanteze cu slava Sa !
|
windorin si Gabriela_iagar, La multi ani fericiti si din partea mea! Multa sanatate si bucurii duhovnicesti va doresc din toata inma.
|
Dorin, fratele meu,
chip bland si inima buna...La multi ani! Sa fii fericit! La multi ani si tie Gabriela. Stapana sa va bucure.:1: |
La multi ani Dorin si Gabriela! bucurii si liniste in suflet!
|
La Multi Ani!
La Multi Ani, Dorin si multe impliniri duhovnicesti!
Multumim pentru calmul, echilibrul si stabilitatea de care dai dovada in postarile tale. Ele sunt o sursa de inspiratie si un model pentru mine. Binecuvantari iti doresc din toata inima! |
Multumesc
Multumesc frumos, chiar nu ma asteptam sa-mi urati mai ales ca nu fost activa in ultima vreme, doar am citit, fiidnca sunt probleme care ma depasesc si certuri in care nu vreau sa ma bag.
multumesc mult. |
La multi ani Dorin!
La multi ani Gabriela! Maica Domnului sa va ocroteasca. |
La multi ani !
Gabriela si Dorin Sa fiti sanatosi si binecuvantati cu toate darurile. |
windorin, gabriela_iagar
La multi ani binecuvantati de Dumnezeu cu pace, bucurii si multe impliniri!:36:
|
gabriela8
LA MULTI ANI fericiti, Gabriela! Multa sanatate si bucurii duhovnicesti iti doresc!
|
La multi ani Gabriela, sa-ti dea Domnul sanatate si spor in toate,Maica Domnului sa te acopere cu Acoperamantul ei Cel Sfint.:53:
|
La multi ani celor care poarta numele Paraschiv sau Parascheva!
|
La multi ani, gabriela!
|
Multumesc frumos pentru urari si gandurile bune!:6::1:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:34:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.