Citat:
În prealabil postat de georgel23c
(Post 321314)
mariamargareta si vsovivi nu faceti altceva decat sa va suparati una pe alta. Fiecare dintre voi are propria parere, vis-a-vis de acest subiect, si cu siguranta acesta parere nu se va schimba. Asa ca de ce mai insistati asupra subiectului?
|
Bună întrebare, și greu de dat răspunsul în ceea ce ne privește... pe noi animatoarele.
Eu nu-s supărat pe mariamargareta și pe colega ei lingvisvistă, ci ele pare că sunt supărate pe Dumnezeu pentru că le-a învățat cineva ca să creadă viceversa și ele nu mai pot să schimbe macazul, deși doar i s-a explicat de sus pe mii de pagini pe aici cât de greu îi va fi ei atunci când va afla însfârșit ceea ce face... și de aia am zis mereu până atunci ''iart-o Doamne că nu știe ce face''...
Părerea mea nu are cum să se schimbe căci e de la Adevărul pe Cale, decât dacă Doamne ferește ajung de mă păcălește și pe mine cum le-a păcălit și pe ele: biatul&ispismatul-infinitul&saprofitul, ca schimbând macazul să ajung și eu înșelat de duhurile rele exact ca ele, de duhulul ce muncește cu râvnă foarte mare numai pentru poftele și plăcerile trupești: grijile cele mari și foarte competente ele lenei gLumii deșarte... Ce arte? Arte marțiale și joiale, știi dumneata, lăudăroșenia fariseilor și saducheilor... care au descoperit ochiulhul dracoolului: egolbanu... pe care cică o să-l dea ele la schimb când o să le vie judecata după fapte...
Iar a insista în minciună este prerogativa diavolului credul căci după ce a greșit ispistă
kaa prin insistență și acuzări și aprinderi mânioase pline de trădare și flatare înălțătoareoare să se lase omul sedus de el la credulitatea că va avea scăpare și nu i se vor mai socoti faptele abominabile ci se vor strecura împreună după neobservare doar pentru că după ceartă urmează liniștea de după furtună și vor fi trecuți cu vederea în ideea că s-a terminat circul și scandalul supărător. Deci de aia are el urletul ăla de sine, pentru ciolanu' egolbanu', ca un fel de avere cu femele și chip tânăr rânjignitor și mofturos de la acestea căci a găsit ''soluția'' din sacool cu logici absurde și pline de lingușeli.
Dar nu orice logică e sfântă ci numai aia ce vine de sus.
Deci eu văzând-o pe ea cât se muncește ca să plinească minciunile lui nenea pentru superstițul din
cafiaua lui tanti grijania nu am combătut-o ci cu înțelepciune vicleană m-am folosit de miorlăielile ei ca să-mi expun veselia și bucuria de a găsi pe Dumnezeu, căci neîndoielnic Domnul le grăiește pucioșilor și prin ei nouă, și ca să vă împărtășesc și vouă binecuvântarea fără nici un minteres, celor care mai sunt sinceri în căutările lor, ca să știe ei că iată mai e unul care fiind ortodox e sigur că aceea e sfânta Cetate din Apocalipsă și nu alta... și alea sunt cele 7 sfinte Trâmbițe și nu altele. Cine crede bine, cine nu nu și Dumnezeu cu mila... dar nu uitați că El este și drept. Deci milă Îi este Domnului și de păgâni și de păcătoși și de noi cei răi dar mai milă Îi este Lui de cei ascultători și cuminți și smeriți... de poporul Său cel mititel și iubitor de la izvor .
Iar subiectul nu poate să deranjeze decât pe cei ce nu suferă, nu suportă să audă de Domnul Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu, și nu vreau să mai spun încăodată pe cine au drept stăpân aceia... deci cui slujesc ci dau o zicătoare modificartă un piculeț:
''Râde zgârciob de boală spartă că orb la orb nu-și scoate cojochii fiindcă avară-i vhororopsispit gardul și-n lăuntru neneopardul'' care se dă ascultător, dar defapt el aplica formula: ''la masă nu se discută ci se execută''... săracul și orfanul, văduva și bolnavul... că doar cine sunt cei mai exmatriculați de la masa cea plină de delicatesuri a bogartului?
Deci dragul meu, nu mai pune așa întrebări grele oricui căci s-ar mai putea găsi nebuni care să-ți și răspundă!.. dându-ți lecții... despre
goglindă... și
magoglindă.