Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Implementarea si pericolele implanturilor CIP RFID 666 in SUA (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15942)

eliza-georgiana 25.01.2013 21:10:41

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 498129)
Si uite asa Laura ai fost lamurita beton.
Care e legatura? Pai e una fin voalata, care nu o vedem asa cum nu vedem nici elefantul care se ascunde in cires, pentru ca are ochi rosii!

este fin voalata de catre cei care strecoara tantarul si inghit camila!! nu mai conteaza cei care intr-adevar, nu vor sa vada!

eliza-georgiana 25.01.2013 21:15:37

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 498128)
Nu-ti fa griji, daca se va intampla asta va fi acel prilej minunat despre care vorbeste secta cipofoba, si anume de a exersa stramtorarile apocaliptice.
Sigur ca nu e lepadare, sigur ca apocalipsa nu o sa vina o data cu actele biometrice, dar voi aveti ocazia sa va exersati (si demonstrati) muschiul duhovnicesc, nu doar internautic.
Padurea va asteapta.

Douazeci de pricini pentru care traiesc oamenii
http://www.calauzaortodoxa.ro/calauz...aiesc-oamenii/

Desi in casa ta esti roman si traiesti dupa cum ai invatat de la strabunii si parintii tai, “afara”, in public, esti “european”, cu haine “nemtesti” si cu pretentia ca ai institutii europene. Dar istoria a mers inainte, si acum ne aflam intr-un alt stadiu. Cine mai crede ca ne aflam stazi intr-o situatie de tipul “formelor fara fond” se insala. Revolutiile, reformele, si mai ales comunismul, au spart acest perete protector al vietuirii private traditionale, al trairii macar in intimitate a celor mostenite de la parinti. Astazi ne aflam in stadiul “omului celui nou”, stadiul “reformatului“, al reeducatului. Astazi fondul insusi este pervertit, pentru ca s-a ajuns la tinta – la sufletul omului.

Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/2007/...n-actualitate/ )

eliza-georgiana 25.01.2013 21:19:06

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 498129)
Si uite asa Laura ai fost lamurita beton, intr-un pasaj de o palma din care mi-am permis sa nu citez decat ce are legatura cu discutia, restul fiind uzuala umplutura copy/paste meninta sa ne convinga ce apucaturi profund-duhovnicesti are autoarea si sa acopere si "finele" injuraturi scapate printre dinti la adresa adversarilor de idei.

Dar sa revenim la subiectul central:

Care e legatura intre cipuri, ecumenism si restul povestilor offtopic?

Ma rog, noi o stim, am spus-o mai sus, dar sa vedem ce zice impricinata:

Pai e una fin voalata.

Priceless!

mda.... cel mai fin voalat esti tu domle, prin acele fine remarci cu "partea electronica cea mai tare"!!! acolo da persuasiune :1:
cel mai rau e sa nu vrei sa vezi pe unde calci

Decebal 25.01.2013 21:32:17

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 498127)
o sinteza edificatoare si pertinenta, cred eu!
(foarte obositor sa discuti asa in contradictoriu cu oameni necunoscuti) si incapatanati!!!

Crezi că lepădarea de Hristos poate fi numai una conștientă, așa cum susțin AlinB și Ioanna?

AlinB 25.01.2013 21:32:24

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 498134)
Douazeci de pricini pentru care traiesc oamenii
http://www.calauzaortodoxa.ro/calauz...aiesc-oamenii/

Desi in casa ta esti roman si traiesti dupa cum ai invatat de la strabunii si parintii tai, “afara”, in public, esti “european”, cu haine “nemtesti” si cu pretentia ca ai institutii europene. Dar istoria a mers inainte, si acum ne aflam intr-un alt stadiu. Cine mai crede ca ne aflam stazi intr-o situatie de tipul “formelor fara fond” se insala. Revolutiile, reformele, si mai ales comunismul, au spart acest perete protector al vietuirii private traditionale, al trairii macar in intimitate a celor mostenite de la parinti. Astazi ne aflam in stadiul “omului celui nou”, stadiul “reformatului“, al reeducatului. Astazi fondul insusi este pervertit, pentru ca s-a ajuns la tinta – la sufletul omului.

Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/2007/...n-actualitate/ )

Tot pe alaturi.
Nu reusim sa ne obisnuim sa vedem cum ni se toarna in cap texte duhovnicesti pentru a acoperi incompetenta, mistocareala si proasta crestere.

AlinB 25.01.2013 21:34:46

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 498132)
este fin voalata de catre cei care strecoara tantarul si inghit camila!! nu mai conteaza cei care intr-adevar, nu vor sa vada!

Fantastic.

Cum, voi nu vedeti lucrurile ca mine?
Dar e asa simplu, este asa natural, atat de profund..cum doar eu sunt capabila.

eliza-georgiana 25.01.2013 21:39:36

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 498140)
Tot pe alaturi.
Nu reusim sa ne obisnuim sa vedem cum ni se toarna in cap texte duhovnicesti pentru a acoperi incompetenta, mistocareala si proasta crestere.

si cand ne trimiti in padure ce fel de crestere demonstrezi :1:

eliza-georgiana 25.01.2013 21:41:29

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 498141)
Fantastic.

Cum, voi nu vedeti lucrurile ca mine?
Dar e asa simplu, este asa natural, atat de profund..cum doar eu sunt capabila.

este, atata vreme cat distingi inceputul manipularii: ecumenismul si unificarea tuturor religiilor, a unei singure moede mondiale (si aia de neatins), incat cipul RFID pare copil mic!

Demetrius 25.01.2013 21:43:02

Citat:

În prealabil postat de Decebal (Post 498056)
Citat:

În prealabil postat de Demetrius;
e folositor și util și, ATENȚIE(!), comod, acest aspect fiind deja începutul lepădării de Hristos, Care nu a propovăduit comoditatea și siguranța trupească, ci mântuirea sufletească, adică suferința.

Care comoditate, păi crezi că nu e loc și de suferință? Și încă de câtă!! Ai cumva impresia că ratele și dobânzile se plătesc ușor la cămătarii sistemului? Câtă suferință, cât chin, câtă zbatere pentru plata ratelor într-o lume în care fără creditele luate de la hoții cămătari care au distrus economia și o distrug de câteva secole încoace nu vei mai putea face nimic! Ai cumva impresia că este ușor să fii sclav într-un sistem totalitar așa cum se anunță sistemul viitor? Numai că toată această suferință nu este una spre mântuire, este numai pentru bunurile și siguranța acestei lumi. Dar ce a zis Hristos? "Îndrăzniți, căci Eu am biruit lumea"!!

...

Fără să vrei confunzi acel tip de suferință de care vorbești cu posedarea, sau închinarea la idolul actual(același ca și cel viitor) de confort și comoditate.
Suferința este veșnic mântuitoare, pe când cea deșartă este posesie față de bunurile și siguranța acestei lumi(cum bine spui) și este spre osândă; așadar sper că ești de acord că nu e suferință, ci posedare pentru că se face în detrimentul suferinței mântuitoare.

eliza-georgiana 25.01.2013 21:46:36

Citat:

În prealabil postat de Decebal (Post 498139)
Crezi că lepădarea de Hristos poate fi numai una conștientă, așa cum susțin AlinB și Ioanna?

cred ca in fiecare zi ne lepadam de Hristos! a fi perfect constient de lepadare chiar cred ca trebuie inteles in primul rand, trecerea peste interesul propriu, peste voia proprie, peste pareri, desi nu-mi convine (la propriu ) :D! ca atata vreme, cat eu ma gandesc la binele meu material, degeaba fac milostenie, degeaba ma duc duminica la biserica, degeaba citesc Biblia.... daca nu-L simt pe Hristos in viata mea, nici n-am cum sa ma lepad de El!

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:13:55.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.