![]() |
E măiestru laudoros. O vorbi si in limbi. Vai cata amagire si noi dorim pe omul asta să-l scoatem la lumina. Vai vai. Daca o vorbi stim noi cu cine in fiecare zi mă întreb ce valoare mai au scrierile noastre ?!? 00000000.
|
E ca nebunul care se duce la doctor si i-i rade in fata doctorului ca uite el nu e nebun. Si doctorul îi spune ca are dreptate dar totdeodată cheamă ajutoarele sa-l lege ....
|
"În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Răspunsul dat lui Dagos arata cat de crestin esti tu." iar penticostalul raspunde: "Ai perfecta dreptate. Eu sunt un crestin adevarat. Si daca vrei sa mergi pe calea credintei, poti calca cu incredere pe urmele mele." :) De unde si cum ai dedus tu ca esti crestin adevarat in afirmatia lui baristow? Pe urmele tale, adica sa faca ce? Nu-i de ajuns ca esti tu stramb in credinta vrei sa strambi si pe altii :). Incetul cu incetul iti aplici credinta pe forum, prozeletismul |
Citat:
|
Citat:
Multumesc frumos, frate Dragose. Tinem legatura... |
Domnule penticostal, am și eu o nelămurire:
De atâta vreme de când activați pe aicea, pe forum, oare nu v-a convins conduita plină de iubire, și de bunătate, și de modestie, și de smerenie, a convivilor dumneavoastră ortodocși să vă convertiți ? |
Citat:
|
Citat:
|
Si mie îmi suna a batjocură să fiu iertat daca nu e asa. Si biserica catolică pune accent pe smerenie ...
|
Citat:
Multisor, sapte ani. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:33:03. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.