![]() |
Mirean,daca nu ma exclude Dumnezeu de la EL,nu stiu de ce m-ar exclude oamenii care judeca gresit si nefondat pe aproapele.Si pe Mantuitorul L-au judecat dupa legile oamenilor,iar nu dupa cele ale LUI DUMNEZEU.Scriu undeva Evanghelistii si altii ca ei in Sfanta Scriptura si Sfintii mari ai tuturor timpurilor,ca oamenii trebuie sa se urasca si sa se omoare intre ei?Cel rau si ai lui slujitori,cu totii,nu vor sa fie eliberati Parintele si cu celelelte Maicute pt.ca uraste oamenii.Tu,cu mandria ta,unde poti ajunge? uite unde se poate ajunge,la ce judecati pripite si neadevarate.Esti tu judecatorul meu cumva si nu stiu eu aceasta?Fii sigur ca ne vom intalni la Judecata Universala si sa vezi ce o sa iti mai faca semne cu mana Parintele si Maicutele din Rai,dupa ce ii va fi iertat Dumnezeu,caci toti avem pacate,de ce iti mai adaugi tu altele in plus,judecand ceea ce altii au judecat,de fapt.Dar mie imi este frica de Dumnezeu mai inainte de toate si,numai si numai de El ma tem,de aceea prin iubire de aproapele,sper sa imi ierte si mie din pacatele mele cele multe,caci sunt destule.
|
Citat:
Forte pervers modul dvs si al surorii dvs de a ponegri si jigni. Nu, de data asta, nu aveti scuze. |
Citat:
Nu mi-si raspuns la o intrebare: Cum poti fi ortodoxa cand nu esti de cord cu conducerea BOR. Neascultarea nu te exclude din sanul Bisericii? |
Mirean,ma confunzi,sincer habar nu am despre ce vorbesti.Eu cu ce te-am jignit?Eu nu am treaba cu mesajele surorii mele.Nu ne sfatuim in legatura cu replicile.
Cat priveste homosexualitatea,nu am spus ca te-ar interesa,dar nu vad legatura mea cu o alta credinta.Te rog sa fii mai clar.Chiar sunt curioasa. |
Citat:
|
Mirean,nu ai inteles chiar nimic din mesajul precedent:eu prefer LEGEA LUI DUMNEZEU CARE ESTE LEGEA IUBIRII,iar nu pe a oamenilor,a acelora care judeca cu inversunare pe aproapele,vrand sa-l reduca la tacere.Dumnezeu este PRIMUL,inainte de toate, iar pt.mine El este Totul si Intregul din viata mea.Din moment ce IL iubesc pe EL si pe aproapele meu,nu stiu de ce te gasesti tu,"mai rasarit"sa imi tii mie prelegeri.Nu eu am inceput sa te iau peste picior,doar ca nu am ramas mai prejos si ti-am raspuns cu aceeasi moneda.Doare?Nu uita ca si pe mine m-a durut caci sunt si eu om cu simtaminte,si m-a deranjat cand tocmai tu,slujitor fidel al B.O.R.,cum te consideri,lovesti pe aproapele cu ironii fine si altele ceva mai dure.Ce ai cautat,ai gasit.Dupa cum vrei sa iti faca tie oamenii,fa-le si tu asemenea,e o vorba de DUH a Mantuitorului,din Sfanta Biblie.Si cu toate astea eu nu am nimic personal cu tine-adica impotriva ta-nu te cunosc,nu ma cunosti,si nici nu as vrea aceasta,tu m-ai atacat primul cu vorbe si judecand in pripa.
|
Mirean,te scuz.
|
Citat:
|
Mirean,fii mai explicit si spune-mi ce vrei sa spui.B.O.R. nu iubeste pe Dumnezeu si pe aproapele?Exprima-te mai clar,te rog f.frumos,ca nu pricep,nu stiu ce vrei sa insinuezi si nu stiu ce acuzatii imaginare mai vrei sa imi aduci.
|
Citat:
Asa ca repet: Cum poti fi ortodoxa cand nu esti de acord cu conducerea BOR. Neascultarea nu te exclude din sanul Bisericii? P.S. Nu te acuz de nimic, doar nu esti la judecata...eu credeam ca discutam... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:11:33. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.