AndruscaCIM |
05.12.2009 16:42:11 |
Citat:
În prealabil postat de Doriana
(Post 188285)
Ceva ma impiedica sa fiu cum vrei tu sa crezi ca sunt... :21: si faptul ca nu ma poti include intr-un tipar din putinele stiute de tine iti ofera o stare de nesiguranta. Eu ti-am spus simplu ca ma raportez la Dumnezeu si nu la preasfinti parinti. Nu-mi predic cultul si stramosii, doar pe Dumnezeu, atat cat stiu, caci nu sunt atotstiutoare.
Acum sunt nevoita sa fac si putina istorie, si tare nu imi place istoria...La momentul adaugarii Filoque cele doua biserici erau de mult invrajbite si despartite, desi nu se daduse inca lovitura de gratie. Si, apropo de Filoque, asta da motiv de despartire intre doua biserici serioase...a fost doar un pretext.
|
Te raportezi la Dumnezeu asa cum s-a raportat Charles...asta e ideea, nu incerca sa pretinzi ca faci abstractie de doctrina lui, sau ca ti s-o fi schimbat cultul si merge pe alta directie acum...tu mergi exact pe urmele a ceea ce a instituit Charles, asta e traditia ta!
Eu nu te reduc la nimic, reduc cultul tau la ceea ce este...atat, dar de ce esti atat de deranjata de acest fapt, il contesti pe Charles, nu iti place, e cumva o jignire?
Noi nu reducem nimic la nimic, vorbim despre religia noastra frumoasa in totalitatea ei si despre toate aspectele ei...nu ne este rusine de nimic din Sfanta Traditie, asta e ceea ce avem noi...si voi nu! Voi incercati sa contestati si putina istorie si traditie pe care o aveti, de ce?
Daca ai fi independenta as putea lua in considerare ceea ce spui, dar tu esti penticostala si asta te defineste...si nu trebuie sa iti fie jena de acest lucru sau de fondatorul tau, care ti-a aratat calea!!!:68:
|