![]() |
nu inteleg nimic din topicul asta
Rog domniile voastre sa-mi raspunda la o intrebare simpla: pamantul se roteste sau e fix? Ceva argumente sunt bine venite, multumesc.
|
Citat:
|
Păi, Pământul de sub Cer, care a ieșit din ape după potop, după zilele potopului din vremea lui Noe, a ieșit căci apele s-au retras, este fix, plat denivelat și nu se învârte în jurul soarelui, și nici în jurul unor axe, și nici luna în jurul lui, și nici nu este în centrul universului sau al Cerului ci este, aicea jos, locul unde-și așterne Dumnezeu picioarele Sale... căci Cerul este în Centrul Creației, acolo sus, acolo unde-și are sălașul Cel necuprins și neînchis în case sau biserici sau temple făcute de mâna omului... și ni s-a poruncit să nu jurăm nici pe Cer și nici pe Pământ... probabil ca să ne ferească Hristos de jurămintele strâmbe care nu pot a fi ținute din pricina neputințeor omenești, ca să nu ne mândrim și de care va trebui cândva să dăm socoteală... chiar dacă ni se pare nouă că înjurătura e așa așa, ca o îngâmfare de neluat în seamă... la modă.
|
Concluzie: daca pamantul a iesit de sub ape, asta este dovada ca nu este rotund ci plat.
Mai mult, ca nu se invarte in jurul axei sale si ca soarele se invarte in jurul pamantului. Este cea mai curata logica pe care am auzit-o pana acum. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Ce forma are acest "pamant" de care vorbesti? Rotunda, patrata? WOW ... WOW ... WOW ... Pe pamantul Romaniei ai spus??????? Asta tot de la cei 14 prooroci o stii? |
Citat:
|
Citat:
Citat:
„si a adus Dumnezeu vant pe pamant si apele s'au potolit; izvoarele adancului si jgheaburile cerului s'au inchis si ploaia din cer a incetat. Si apa scadea treptat de pe pamant si dupa o suta cincizeci de zile apele s'au micsorat.” Citat:
|
Defapt, vezi dumneata ciudățenie, că pe vremea lui Noe, chiar dacă apele de sub Cer se adunau totuși în adunările lor, Domnul a deschis izvoarele adâncului cel mare, deci izvorau din pământ și din adânc și a mai dat să curgă pe jgheburi și din Cer și cădea și ploaie multă și nu bătea vânt, deci iată de unde s-a strâns atâta apă de a acoperit munții cei mai înalți. Deci nu a fost ca înainte de ziua 3-a a Facerii când apele de sub Cer nu se adunau în adunările lor, așa cum am scris eu greșit mai sus, ci a lăsat Dumnezeu să curgă din Cer și să plouă și să iasă din izvoare, din adâncul cel mare atâta apă pâna a acoperit apa munții cei mai înalți cu 15 coți:
„ Si-atat de mult s'au instapanit apele pe pamant, incat toti muntii cei inalti care erau sub cer s'au acoperit; cu cincisprezece coti s'a ridicat apa deasupra-le si toti muntii cei inalti s'au acoperit.” iar apoi, când și-a amintit Dumnezeu de Noe : „Si Dumnezeu Si-a adus aminte de Noe si de toate fiarele si de toate dobitoacele si de toate pasarile si de toate vietatile miscatoare cate erau cu el in corabie; si a adus Dumnezeu vant pe pamant si apele s'au potolit; izvoarele adancului si jgheaburile cerului s'au inchis si ploaia din cer a incetat.” |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:09:25. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.