the_Listener |
03.08.2011 20:29:05 |
Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
(Post 385665)
in primul rand m-ai facut sectar si nu sunt.
sunt necredincios, dar am aparat ortodoxia de fiecare data cand am putut.
iar folosirea termenului "sectare" in sens peiorativ, asa cum o faci tu, este o jignire.
apoi chestiile alea cu cresa si facultatea ... mizerii.
|
aha ... stiam ca AI FOST ORTODOX si acum esti ateu .... din diferite ´´ judecati ´´ ale ei .... si uite un gind care l-a spus un mare duhovnic din zilele noastre , care atunci cind era tinar si s-a decis sa plece la manastire , lumea din jur ii tot explica anumite neajunsuri din interiorul ei , si ca va fi greu si altele lucruri ... raspunsul lui a fost - eu nu ma duc la manastire , eu fac manastire ... si dupa ani de zile , tot aceiasi circotasi l-au intrebat daca a vazut ce au spus ei ... raspunsul marelui duhovnic a fost ... da am vazut, DAR AM INTILNIT SI SFINTI ....
nu amice ... exemplele cu cresa si facultatea sunt IN CONTEXT .... si EXPLICATE .... ca tu te simti jignit de ele nu e problema mea ...eu unu cind vorbesc despre ortodoxie o FAC DIRECT , uneori simplu pe intelesul tuturor , alteori mai subtil .... ca tu vezi doar ce iti convine si acuzi ce nu iti convine iara este o analiza de a ta in ceea ce ma priveste ... ai dreptul sa ma judeci , ca imi place , dar IMPORTANT E SA ITI RAMINA CEVA DIN INFORMATIA DE AICI ... :21:
multa iubire
ps sunt un nume pe un forum ... nimic mai mult
multa iubire
|