Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Spuneti NU vaccinurilor-VACCINAREA: EROAREA MEDICALA A SECOLULUI (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15130)

ovidiu b. 14.06.2013 01:11:23

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 522412)
Daca un copil se imbolnaveste de la o boala pe care o puteai preveni prin vaccinare, ce scuza iti gasesti?

Dar dacă un adult se îmbolnăvește de o boală împotriva căreia s-a vaccinat în copilărie cum mai justifici prevenția? Riscurile le știi?

ovidiu b. 14.06.2013 01:20:59

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 522413)
Tu cum ai reactiona daca copilul tau s-ar imbolnavi de poliomelita, tetanos, difterie, TBC, etc. desi anti-vaccinistii iti dau garantii ca daca manca bine si sanatos si ia nu's ce solutie magico-homeopatica, echinaceea si vitamina C,D, E(TC), il vor ocoli toate bolile?

Geneză 1,29 spune... Acum te întreb cine nu împlinește cele de folos, vacciniștii sau anti-vacciniștii? Mai am și alte versete.

ovidiu b. 14.06.2013 01:27:54

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 522290)
Legatura intre vaccin si autism (cel putin ca si cauza primara) nu a fost dovedita.

În SUA tot mai mulți părinți ai căror copii au murit în urma vaccinărilor sau suferă de complicații grave postvaccinale precum autismul au dat statul în judecată primind despăgubiri. În Italia a fost recunoscută legătura dintre autism și vaccinul ROR.

ovidiu b. 14.06.2013 01:36:10

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 522422)
Daca te referi la ce cred eu si anume la dna Todea Gross, nu este vorba de nici un "studiu medical de ani de zile" ci o traducere a diverse articole, luate de pe site -uri antivacciniste, la care cel putin jumatate din autori sunt homeopati, adica pe scurt escroci.

Nu sunt de acord cu homeopatia, asta nu înseamnă că trebuie să de acord întru totul cu medicina alopată și implicit cu vaccinurile.

Escroci sunt doar unii? Pe ce cei din sistemul medical nu-i observi? Din moment ce te identifici cu ei te înțeleg.

ovidiu b. 14.06.2013 01:40:39

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 522442)
Deci cum spuneam, cand apare un anti-vaccinist in scena, este si homeopatul dupa coltz.

De ce că zici tu? Dar de un om deschis unei alimentații naturiste nu ai auzit? Sau homeopații sunt ”dușmanii” meseriei tale?

ovidiu b. 14.06.2013 01:49:53

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 522442)
Ca de ex. in cazul "raw vegan" despre riscurile infectiei cu bacterii, virusi si paraziti din alimentele neprocesate termic, despre factorii antialimentari din unele alimente crude, deficitul de B12, aminoacizi esentiali, etc.

Ăsta fiind un mit inventat de cine? De medicina alopată? Dacă ar fi așa ce ne facem cu atâția asceți care au ajuns vârste înainte cu ”carențele” de care tu amintești? B12 e un mit invetat de medicina alopată, la fel și cu aminoacizii esențiale care se găsesc în soia, orz, ovaz, quinoa, amarant, kamut, teff, spirulina...

Patrie si Credinta 14.06.2013 01:50:53

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 522575)
Și totuși de ce spitalele sunt pline de copii bolnavi? Care e prevenția? E doar o teorie pentru face bani sau e și benefică în teren? Eu în teren observ oameni bolnavi.

da, dar oameni bolnavi de chestii diferite acum, si nu de variola.

Citat:

Măsura o iei ferindu-te de boală. Cum? Întărindu-ți sistemul imunitar pe cale naturală și printr-o igienă adecvată. Și mai cum? Prin rugăciune și post.

igiena e la mintea cocosului, desi din nou se ridica intrebarea:
Nu ai incredere in Dumnezeu ca nu te lasa sa te infectezi, igiena sau nu?
Cu sistemul imunitar ma ocup in randul urmator.

Citat:

Măsura mea e simplă: consum de fructe și legume care întăresc sistemul imunitar. Însă tu iei măsuri pe cale artificială inducând în mod controlat boala și cică înveți corpul să lupte cu boala. Dar cum luptă corpul cu un virus cu care corpul nu a fost învățat? Și eu din câte știu virușii evoluează. Și cum luptă corpul când deși vaccinat este contaminat de virusul respectiv? Și cazuri sunt, deci despre ce vorbim?

Aveti vre-o IDEE MACAR cum functioneaza sistemul imunitar.
Celulele albe repereaza un corp strain, si produc anticorpi pt a se putea lega de el.
Tocmai asta e ideea vacinului, ca iti lasa liberi in sistem virusi inactivi pe care exerseaza celulele albe si fac anticorpi.
Pe de alta parte, fructele si legumele nu fac absolut nimic sistemului imunitar.
NU ti-l intaresc.
Sigur, e bine sa mananci sanatos sa nu iti omori ficatul, dar cu sistemul imunitar nu are legatura.
Da, virusii de obicei sufera mutatii, dar nu fac tulpine noi intr-o luna jumatate.

Citat:

Poliomielita o poți contacta prin țări ca Afganistan, Pakistan sau țări din Africa. Păi ce treabă am eu cu ei? Sub 1% din cei infectați au simptome grave (dureri musculare, rigiditate musculară, paralizii). Dar știi cum poate fi prevenită? Printr-un minim de iginienă. Virisul se află în scaunul celui bolnav. Dispariția epidemiilor de poliomielită nu s‑a făcut datorită vaccinurilor antipolio, ci datorită îmbunătățirii condițiilor de viață.

uite un articol mare si frumos(cu surse), care iti arata istoricul eradicarii polio.
Nu prea vad nicaieri sa imi spuna ceva de conditii de viata sau de mancat sanatos.
http://www.viata-medicala.ro/Cronolo...5574-dArt.html

Citat:

Vaccinarea sistematică din Franța nu a dus la eradicarea TBC, ci dimpotrivă, la o creștere a cazurilor de TBC.

Șții cum a apărut TBC? În urma vaccinării contra variolei.

sursa?
si variola are complet alte simptome si localizare fata de TBC, acel TBC care e numit "boala mizeriei", deci tocmai boala care ar trebui sa dispara in urma "imbunatarii conditiilor de viata".

Patrie si Credinta 14.06.2013 01:54:38

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 522595)
Geneză 1,29 spune...

Zici ca suntem adventisti cu veganismul.
Daca porunca ar fi asa(desi se refera la cu totul alte conditii), Biserica nu ar fi permis consumul de proteina animala, pt binele nostru.
In plus, am dintii astia enervanti si ascutiti numiti canini, ce fac cu ei?

ovidiu b. 14.06.2013 01:58:05

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 522449)
Pentru a putea raspunde la intrebarea asta, trebuie mai intai sa-mi raspunzi la intrebarea legata de dovezile privind legatura intre vaccinare si autism.

Dovezi, despăguri în ”iubita” SUA pe care tu ai dat-o ca exemplu.

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 522449)
Pana te mai documentezi insa te intreb eu ceva: tu ce faci daca copilul tau face encefalita de la rujeola, cu ce te consolezi?

Înainte de a cere Anitei să se documenteze hai să vorbim de encefalită doar în cazul unui organism subnutrit cu rezistența scăzută. Nu amplifica riscul fără să luăm în calcul factorii care ar putea determina encefalita.

Patrie si Credinta 14.06.2013 02:01:47

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 522596)
În SUA tot mai mulți părinți ai căror copii au murit în urma vaccinărilor sau suferă de complicații grave postvaccinale precum autismul au dat statul în judecată primind despăgubiri. În Italia a fost recunoscută legătura dintre autism și vaccinul ROR.

925 of these claims, one autism-related (see Previous Rulings(pe bune, see previous rulings de mai jos)), were compensated, with 1,158 non-autism and 350 autism claims dismissed;

deci nu, deci nu e pentru autism fondul.

This ruling held that tetanus vaccine caused a particular case of optic neuritis even though no scientific evidence supported the petitioner's claim.[11] Other rulings have allowed petitioners to gain awards for claims that the MMR vaccine causes fibromyalgia, that the Hib vaccine causes transverse myelitis, and that the hepatitis B vaccine causes Guillain–Barré syndrome, chronic demyelinating polyneuropathy, and multiple sclerosis.[11] In the most extreme of these cases, a 2006 petitioner successfully claimed that a hepatitis B vaccine caused her multiple sclerosis despite several studies showing that the vaccine neither causes nor worsens the disease, and despite a conclusion by the Institute of Medicine that evidence favors rejection of a causal relationship.[11]
In 2008 the federal government agreed to award damages to the family of Hannah Poling, a girl who developed autistic-like symptoms after receiving a series of vaccines in a single day.[12] The vaccines given were DTaP, Hib, MMR, varicella, and inactivated polio. Poling was diagnosed months later with encephalopathy (brain disease) caused by a mitochondrial enzyme deficit, a mitochondrial disorder; it is not unusual for children with such deficits to develop neurologic signs between their first and second years. [11] There is little scientific research in the area: no scientific studies show whether childhood vaccines can cause or contribute to mitochondrial disease,[13] and there is no scientific evidence that vaccinations damage the brains of children with mitochondrial disorders.[14] Although many parents view this ruling as confirming that vaccines cause regressive autism, most children with autism do not seem to have mitochondrial disorders, and the case was conceded without proof of causation.[15]

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:34:14.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.