Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
(Post 522575)
Și totuși de ce spitalele sunt pline de copii bolnavi? Care e prevenția? E doar o teorie pentru face bani sau e și benefică în teren? Eu în teren observ oameni bolnavi.
|
da, dar oameni bolnavi de chestii diferite acum, si nu de variola.
Citat:
(Post 522575)
Măsura o iei ferindu-te de boală. Cum? Întărindu-ți sistemul imunitar pe cale naturală și printr-o igienă adecvată. Și mai cum? Prin rugăciune și post.
|
igiena e la mintea cocosului, desi din nou se ridica intrebarea:
Nu ai incredere in Dumnezeu ca nu te lasa sa te infectezi, igiena sau nu?
Cu sistemul imunitar ma ocup in randul urmator.
Citat:
(Post 522575)
Măsura mea e simplă: consum de fructe și legume care întăresc sistemul imunitar. Însă tu iei măsuri pe cale artificială inducând în mod controlat boala și cică înveți corpul să lupte cu boala. Dar cum luptă corpul cu un virus cu care corpul nu a fost învățat? Și eu din câte știu virușii evoluează. Și cum luptă corpul când deși vaccinat este contaminat de virusul respectiv? Și cazuri sunt, deci despre ce vorbim?
|
Aveti vre-o IDEE MACAR cum functioneaza sistemul imunitar.
Celulele albe repereaza un corp strain, si produc anticorpi pt a se putea lega de el.
Tocmai asta e ideea vacinului, ca iti lasa liberi in sistem virusi
inactivi pe care exerseaza celulele albe si fac anticorpi.
Pe de alta parte, fructele si legumele nu fac absolut nimic sistemului imunitar.
NU ti-l intaresc.
Sigur, e bine sa mananci sanatos sa nu iti omori ficatul, dar cu sistemul imunitar nu are legatura.
Da, virusii de obicei sufera mutatii, dar nu fac tulpine noi intr-o luna jumatate.
Citat:
(Post 522575)
Poliomielita o poți contacta prin țări ca Afganistan, Pakistan sau țări din Africa. Păi ce treabă am eu cu ei? Sub 1% din cei infectați au simptome grave (dureri musculare, rigiditate musculară, paralizii). Dar știi cum poate fi prevenită? Printr-un minim de iginienă. Virisul se află în scaunul celui bolnav. Dispariția epidemiilor de poliomielită nu s‑a făcut datorită vaccinurilor antipolio, ci datorită îmbunătățirii condițiilor de viață.
|
uite un articol mare si frumos(cu surse), care iti arata istoricul eradicarii polio.
Nu prea vad nicaieri sa imi spuna ceva de conditii de viata sau de mancat sanatos.
http://www.viata-medicala.ro/Cronolo...5574-dArt.html
Citat:
(Post 522575)
Vaccinarea sistematică din Franța nu a dus la eradicarea TBC, ci dimpotrivă, la o creștere a cazurilor de TBC.
Șții cum a apărut TBC? În urma vaccinării contra variolei.
|
sursa?
si variola are complet alte simptome si localizare fata de TBC, acel TBC care e numit "boala mizeriei", deci tocmai boala care ar trebui sa dispara in urma "imbunatarii conditiilor de viata".