Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Charlie Hebdo, sau terfelirea religiei in numele libertatii de expresie ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17630)

Inorogul 13.01.2015 14:01:08

Citat:

În prealabil postat de Mosh-Neagu (Post 577283)
Oare este vreo "oaie ratacita" pentru care "Pastorul" sa nu lacrimeze fiindca refuza sa-I asculte chemarea?

Se prea poate sa (nu) fie, nu am nici cea mai vaga idee. Momentan tind sa cred ca "Pastorul" nu "lacrimeaza fiindca refuza sa-I asculte chemarea".

Inorogul 13.01.2015 14:03:12

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 577285)
Poate ție drăguțule. Mie nu-mi suflă nimeni în ceafă.

Ti-am citit comentariile pe tema Charlie Hebdo si pot spune cu mana pe inima ca dai dovada de pasivitate.

PS: Mi se canta, eu doar joc.

oaie_cugetatoare 13.01.2015 14:06:48

Citat:

În prealabil postat de Inorogul (Post 577282)
Daca pe atei ii plang ateii, pe musulmani ii plang musulmanii, pe crestini ii plang crestinii, pe evrei in plang evreii... pe om cine il plange?

Dumnezeu, care-i plange pe toti incepand cu caderea lui Adam, crima lui Cain asupra lui Abel, samd.

abaaaabbbb63 13.01.2015 14:11:30

Citat:

În prealabil postat de bin000 (Post 577268)
“Impresia artistica“ nu indica intotdeauna gravitatea faptei.Intentia insa da.

Pai atunci abstinenta sexuala este la fel de grava ca un avort, daca "intentia" este ceea ce conteaza.

Inorogul 13.01.2015 14:15:05

Citat:

În prealabil postat de oaie_cugetatoare (Post 577290)
Dumnezeu, care-i plange pe toti incepand cu caderea lui Adam, crima lui Cain asupra lui Abel, samd.

Haideti sa mai luam si noi ceva povara de pe umerii Lui. Sa nu-L lasam de izbeliste. Daca plange El ...tu de ce sa ramai indiferent?
Daca Dumnezeu Ii plange pe toti, indiferent de credinta, nu vad de ce ne-ar porunci sa ne limitam empatia sau de ce i-ar face pe plac o solidaritate selectiva.

Inorogul 13.01.2015 14:17:40

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 577291)
Pai atunci abstinenta sexuala este la fel de grava ca un avort, daca "intentia" este ceea ce conteaza.

Buna asta :)))

AlbertX 13.01.2015 14:18:04

B1 TV, amendat cu 20.000 de lei pentru mai multe emisiuni, printre care și un comentariu al lui Banciu pe subiectul Charlie Hebdo

http://www.paginademedia.ro/2015/01/...charlie-hebdo/

Postul B1 TV a fost sancționat de Consiliul Național al Audiovizualului cu 20.000 de lei pentru o emisiune a Sorinei Matei și două ale lui Radu Banciu. În cazul emisiunii Sorinei Matei, membrii CNA au considerat că moderatoarea nu a stăpânit suficient de bine o ceartă între invitații săi, printre care și jurnalistul Sabin Orcan.

În cazul emisiunilor lui Banciu, a fost inclusă și o ediție recentă în care realizatorul a făcut referiri la atentatele de la Paris, emisiune în care acesta a spus că islamul este o „cretinitate de religie” și o altă ediție în care acesta critica obiceiurile de Crăciun al românilor.

Membrii CNA au considerat că au fost încălcate art 40 din lege, 40, alineat 3 din Codul audiovizual și 47, alineat 2 din Codul Audiovizual.

Art 40 din Legea audiovizualului – „Este interzisă difuzarea de programe care conțin orice formă de incitare la ură pe considerente de rasă, religie, naționalitate, sex sau orientare sexuală.”

40 (3) – Moderatorii, prezentatorii și realizatorii programelor au obligația să nu folosească și să nu permită invitaților să folosească un limbaj injurios sau să instige la violență.

47 (2) – Este interzisă în programele audiovizuale orice discriminare pe considerente de rasă, religie, naționalitate, sex, orientare sexuală sau etnie.

Inorogul 13.01.2015 14:21:52

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 577294)
B1 TV, amendat cu 20.000 de lei pentru mai multe emisiuni, printre care și un comentariu al lui Banciu pe subiectul Charlie Hebdo

Acum putem spune ca s-a facut dreptate.
...Dar nu ma indoiesc ca s-ar fi gasit personaje care sa fi sustinut si un eventual asasiant la adresa lui Banciu, cu argumentul "a cautat-o!" :).

bin000 13.01.2015 14:41:48

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 577291)

:24: Eu zic ca faci reclama proasta ateilor.Eu inteleg ca aveti probleme cu logica,dar tu esti special,o delicatesa.N-ar fi rau sa-ti pui si poza la avatar.Poate ajungi presedinte ...intr-o zi.

abaaaabbbb63 13.01.2015 14:48:00

Citat:

În prealabil postat de bin000 (Post 577300)
:24: Eu zic ca faci reclama proasta ateilor.Eu inteleg ca aveti probleme cu logica,dar tu esti special,o delicatesa.N-ar fi rau sa-ti pui si poza la avatar.Poate ajungi presedinte ...intr-o zi.

Ce obiectii ai la ce am afirmat? Atata timp cat te abtii de la sex din "intentia" de a nu face copii, este un fel de contraceptie, nu?

Si dupa logica ta, contraceptia este la fel de grava ca avortul.

Deci... concluzia o tragi singur.

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:14:16.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.